Sofronije, Bart, mesto gde sam slikao je opština Bojnik, selo Obilić. Žena mi je odatle, ja i volim što nema civilizacije. U pozadini se vidi Suva planina. Tu ja nakopam najbolji humus za cveće.
Vreme danas u Leskovcu copi paste do daljnjeg, vruće i trenutno 33.7 c.
Poslato sa jugoistoka.
Deo Srbije gde sela imaju najsmesnija imena (po mom misljenju)... Gornje i Donje Brijanje, Konjuvce, Kacabac itd... Divan deo ove zemlje, steta sto je onaj deo od Zlate pa dalje opusteo prakticno. Moja tasta je iz Donje Macine, tamo vise nikog nema, ne znam ima li jos uopste stanovnika u tom selu... Steta
Ceh placen zbog lose infrastukture i ljudi otisli jednostavno
Prosao sam mnogo puta pored bas Obilica na putu za Macinu od 1998 do 2010 kad se ta kuca, eto, ugasila. Planirali smo da odemo ovog leta, ali eto, nikako da se izborimo i ugrabimo bar jedan dan da deca vide bar sad kad su odrasli. Isli su kao klinci, ali nije to isto...
Zaista predivno
edit: i ta trava/seno koja je na slici, tako divan miris na majcinu dusicu ima, i prosto je neverovatno koliko majcine dusice recimo bas u Macini ima... Prosto mleko i sir imaju taj predivni miris... Ma jaooooo
Ovde takt 31 C i rvv 39 % ... Nismo jos imali tropsku noc ovog leta, ali dobro tu je vreli asfalt BG-a, narocito ovaj novi, lepe crne boje dooobre temperature...