Добро снежно јутро у Београду. Изузетан осећај погледати кроз прозор и после дужег времена угледати у децембру прави снег. Шетао сам синоћ око 22 и Хумска и споредне улице су биле покривене снегом. Главни булевар Кнеза Александра је био покривен расквашеним снегом, није се видео асфалт. Снег је био густ и влажан, повремено крупан. Овде је синоћ било, рекао бих, 10+ цм, а утисак је да је додао током ноћи. Овде се лепо примио. Дрвеће је окићено влажним снегом.
Темп. је почетком ноћи на Врачару дотакла -0.2 али се до поноћи подигла на 0.0 и тако стајала, а кад сам устао око 4.30 била је на +0.1. Пуче нешто сајт рхмз, али видим да је Кошутњак са -1.5 склизнуо на -1.8.
Мислим да треба да будемо више него задовољни уистину обилним децембарским снегом после дужег времена. Добро топи се јер је +0, али овог пута смо добро прошли. Могао је плус и до нас да пробије, а могло је за пола степена да буде топлије и да нема оваквих призора пред нама. Пријатан снежни дан...ај Боже помози са пробијањем по бг улицама.
Тренутно умерен снег, укрупњују пахуље, ветар се примирио.
Допуна: темп.на Врачару поново у благом минусу -0.2. Ветар окренуо на јужно, југоисточни правац. Колико се сећам ВРф модела, то је мало поранило.