Стегло само тако, све је и поледило по улици па је врло незгодно за шетњу. Т -4.9°C.
Нажалост, овај обилан снег са собом носи и доста штете. Вечерас кад сам изашао затекао сам страшан призор на Цераку, неколико дрвећа у низу је попадало, као да је неко невреме протутњало туда.
Ево и неколико слика (надам се да ми нећете замерити на већем броју слика)
После свега 10-ак метара са леве стране друго дрво
Један мало лепши призор, завејана клупица
Одмах поред претходног стабла
Па опет мало иза
Дрво које је пало недалеко од улаза на стазу и буквално блокирало пролаз (једва сам се провукао кроз неко жбуње од дворишта са стране)
Иначе то дрво је пало преко бандере и поломило део где је светло. Сликао сам са друге стране од улаза кад сам успео да се провучем
Било је около још попадалих грана, такође и горе даље ка на Видиковцу, али нисам све фотографисао, било је мало незгодно у вожњи сликати.
Ево мало лепших слика са Церака. С обзиром да је мрак неке слике су биле мало мутније, уживо је то доста лепше, али и хладније.
Један интересантан облик снега на огради. Него га је дако скинио или отресао како год, да изгледа као парчићи торте кад се секу.
imagehostНије меродавно гледати укупни снег на огради, али чисто као занимљивост колико је акумулирало.