Heh otvori i ti, to ti je 5 min posla
Nema šanse! Znam koliko je to posla. Dala baba dinar da uđe u kolo, a sto dinara bi dala da izađe!
Nije to za mene. A ako želiš da se mi čujemo, imaš moj broj telefona. Da ga okreneš, treba ti nekoliko sekundi (možda čak dve ili tri). Mnogo brži i efikasniji način, zar ne? Pristao sam čak i na SMSove, emailove i (privatne) poruke preko foruma, jer tako primim poruku u situacijama kada je to mnogo zgodnije i kada može to i da sačeka. Do sada su svi ti opisani načini radili, pa što ne bi radili i sad?
Kraće rečeno, nemam ti ja vremena da se fejsbučim. Naravno, ako to tebi odgovara, samo piči, nemam ništa protiv. Samo sam ti obrazložio zašto mene nema i zašto me neće biti (bar dok imam ovakve stavove).
Inače, u potpunosti se slažem da su to savremene metode za privlačenje ljudi. Desetka iz marketinga jeste zaslužena, to vidim. Međutim, osim brda ljudi, šta konkretno imaš od toga? Zadovoljstvo, to je ono što se ne može platiti nikakvim parama. Ali, kako to koristiti u neke konstruktivne svrhe? Vidiš, taj detalj mi takođe nije jasan.
Ma pusti mene, ja sam ti nešto omatorio...
Hajde, dosta offovanja! Sram nas bilo!