Ja se ispričavam, tek sada sam vidio čestitke za moj rođendan , i hvala svima na lijepim željama. Da, jubilarni 60-ti, ja sam davno negdje na forumu napisao da sam rođen u Veterniku, predgrađu Novoga Sada, i tamo sam živio do 1982 godine kada sam maturirao i odmah tražio u vojnome odjseku da me pošalju JNA , već 07.07 odoh u Ćapljinu pa u Šibenik, nakon toga sam otišao u Varaždin, tj. Trnovec Bartolovečki kod Brankice živjeti, gdje sam i danas, punih 40 godina. Ja samo mogu reći da sam imao lijepo djetinjstvo, nezaboravne prijatelje s kojima se i danas znam čuti nemam riječi kako to opisati. Uživali smo u svakome danu našega djetinjstava. Zadnji sam put bio u Novome Sadu 2005 godine. Imam šogora Nikolu iz Alibunara , jako lijepo je tamo. Imam i šogora Zorana iz Krepoljina, tamo sam bio više puta, išao s njim na izvor rijeke Mlave, Borsko jezero, i još mnogo toga smo prošli, ali oni su svi u Njemačkoj, dolaze isto kući preko ljeta, mada su svi u penziji. Vozio sam kamion od 1984 do 1990 godine, u firmi vis ili Yasa stariji se možda sjete toga brenda, sportski artikli, imali smo koperante koji su šivali za moju firmu vis u Melincima kod Zrenjanina , često sam tamo volio voziti, a zimi sam baš namjerno išao putevima gdje bi bilo snijega tako sam išao i preko Žagubica-Bor preko crnoga vrha i uzivao u visokm snježnome pokrivaču. Zadnjih 30 godina vozim autobus, druge godine 1.8.2024. mogu ići u punu starosnu penziju, vidjet ćemo, zdravlje me još dobro služi. Školu sam pohađao u Veterniku Mihajlo Pupin , a srednju MŠC Heroj Pinki u Novome Sadu, saobraćajni smjer Vozač-mehanićar generacija 1982 , znam čitati i pisati ćirilicu, meni nije to problem dobro su nas učitelji naučili svemu. Nemojte zamjeriti malo je van teme, ali eto, imao sam potrebu bar dio toga napisati da i mlađi članovi znaju nešto i o meni.