@Mareeram
Hvala na korekciji!
OK, dakle pogrešio sam jer samo pratim
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/automatske_stanice.phpi u levom "meniju" između ostalog postoji opcija "najave" i u okviru toga je pisalo "Trenutno nema aktuelne najave" što je dosta neobično ako istovremeno na naslovnoj strani postoji nešto što predstavlja hitne najave ili upozorenja. To bi "developer" početnik lako mogao da sredi ali možda je ipak važnije postaviti nečiju sliku na svaku stranicu....
Da sam pogledao "glavnu/početnu" stranu onda bih video upozorenje ali to bi bilo previše utrošenog vremena
na ustanovu koja i dalje (godinama) "drži" sliku direktora na svakoj stranici sajta (srećom pa AdBlock to efikasno uklanja) - gledajući sajtove 30-ak nacionalnih meteo zavoda (neki u veoma razvijenim zemljama) nigde nisam primetio bilo šta slično. Doduše možda postoji još neka napredna zemlja u kojoj je dostignut nivo na kojem se očekuje ili mo\da ;ak i yahteva da se slika direktora (državne firme) postavi na svaku stranicu nacionalnog meteo-zavoda (gospodin sa slike svakako nije vlasnik firme, nego je od strane Vlade postavljen/izabran i plaćen je iz budžeta kojem svi mi doprinosimo).
Izvinjavam se za "off", o spomenutoj ustanovi i nečijoj slici neću pisati bar godinu dana
- ima ovde vrednih članova foruma koji redovno prate svaku objavu RHMZa pa će oni mnogo bolje znati kada je nešto redovno ažurirano a kada su se neki ljudi "uspavali"
Po sondaži od 14h u Beogradu je CAPE ispod 200 uz LI -1.1, a u Nišu je CAPE oko 1200 uz maltene isti LI, K index i Totals totals kao u BG.