I ja ne verujem u neki snezni pokrivac... Mozda neki cm...Ubi kisa ovaj sneg na krovu sto ostao...Ovo Radan da vidi ne znam kako bi izdrzao
Nemoj Bart molim te, već ću da dobijem nervni slom od ovog vremena, čak ima i grmljavine na jugozapadu ali i tu u Bjeljini kaže neki čovek da je video da seva.
Ovde osim kiše u ledenih zrnaca ništa drugo i neće padati u nastavku 0.2°C. Niš će čekati neku sledeću priliku.
Isti smo kolega, pa zato nisi sam. Ja sam siguarn da ćete vi neki ciklon dobiti oko 14, uz veoma lep minus, a mi to u Vojvodini nećemo dobiti. Drugo meni je zbog Bartove prognoze za Niš važno da se ispuni, i ako neće. Promašio sam za vas, ali za Ziku, i ostale na severu do Subotice jesam promašio ali pozitivno. Daću primer. Za tebe sam prognozirao oko 22cm, dok za Suboticu 10cm, Zrenjanin 15cm, e sada ćeš t izavršiti sa 5 do 10cm, dok će Žika imati 18cm pa i 20cm, a Subotica oko 15cm, Novi Sad ide na 30cm bez problema. E to je ono što nije bilo na modelima i mene je zbunilo i iznenadilo uprkos uzetim svim trenutnim dešavanjima. Nisam očekiva kišu tako kod vas, a ni padavine za sever Vojvodine iz Hrvatske to nisu videli modeli.