Još jedan biser kraljevačkih osmatrača. Izgube ljudi 6cm snega za sat i po vremena Sunca, a Valjevo 2cm a u Valjevu Sunce od jutra i znatno viša T. A i jedan i drugi dan imali pljuskove snega. Fantazija stvarno. Strašno..
Ispade da Kruševac i Kraljevo imaju isto snega, a brat juče bio kaže sneg duplo manji nego kod nas. Plus je zvanično Kraljevo imalo 2x više mm od Kruševca.. i sad imaju isti sneg..ma daj koga vi zajebavate ovde.
Dole kod mene kući uz više Sunca isto T u plusu, trenutno 1,2°C. Snega ima 20-21cm.
Kimi je postao autoritet za visinu snega na prostoru Srbije
(ili makar "njegovog" dela) i RHMZ je nakon "prijavljenih" 15cm snega u Kraljevu za termin 13h, brzo "dodao"
5cm u večernjem izveštaju pa je sada zvanično 20cm.
U Beogradu je danas maks. temp. bila 6.5°C na Vračaru, 6.1°C "kod Vuka", 5.9°C na aerodromu.
Pre samo dva dana mi se činilo da je i +5°C možda previše za BG i da je to realno za zapadnu Srbiju...
Loznica je, očekivano, bila najtoplija sa 8.0°C što je opet bar 2°C više od onoga što sam prekjuče očekivao.
RHMZ je prekjuče imao prognozu sa +5°C za BG i na tome im čestitam, a potom su juče spustili na 3°C ali dešava se da prognoza "danas za sutra" bude lošija od neke napravljene dan-dva ranije. Jedino je MOS baziran na ICONu uspeo da za danas "ulovi" 6°C za Beograd.