Pozdrav,evo nije me bilo oko nedelje dana.Prosloga vikenda je kod mene bila katastrofa,kise palo ko u priči,posto zivim u suterenu,dosla mi je voda u kucu,tako da sam imao celu noc,i celu nedelju veselje,morao sam sve da iskljucim iz struje, i zato me nije bilo nigdje na mrezi.A, i neznam zadnje vreme jako imam problema oko slanja podataka na pljusak,cemu je to razlog,neznam.Sada dok me nije bilo,instalirao sam nanovo windowse,sve formatirao,ali nazalost problem isti.Gubi mi se FTP konekcija iz VWS-a,sa serverom pljuska.Nemam vise niti snage ni zivaca oko toga se boriti. Dosta dugo je to sve dobro radilo,ali nekako imam dojam da kako sam poceo slati podatke kvama na server,tj.na vasu mrezu nekima u udruzi crometeo,to nepase,nadam se da gresim.Mada sam ja sve sam kupio,financirao,i samovoljno pristupio,tako smatram da mogu svakome pristupiti komeja pozelim,pa ja sam inace rodjeni Novosadjanin,i zelio sam jos puno prije da se ukljucim u vasu mrezu.Gledacu da predjem na drugi server,od ovoga nece biti vise nista,pa cu javiti sve o promjenama.T-com,ima u ponudi besplatni web prostor 25mb,a ja sam korisnik svih njihovih usluga,Max-tv,interneta Adsl-a,itd.Malo sam oduzio,ali evo da se zna razlog sto me nije bilo.Razlog,nevreme,i problemi sa slanjem podataka na server.