Upravo tako, samo da dodam da je licni zahtev usledio zbog tvoje sprdacine i ismevanja zbog jednog pogresnog podatka o maksimalnoj temperaturi na stanici.
Svako ko ima privatnu ams implicira i podrazumeva da ima pravo da bez ikakvih konsultacija i savetovanja sa drugima istu ukloni sa mreze ams SM-foruma,sa obavestenjem(zbog cega) ili bez. . .
Ne slazem se da treba ignorisati ismevanje. . . i svako ismevanje drugih clanova treba da se sankcionise. ..
Medjutim,Zelimire misljenja sam,a mislim da i vecina clanova foruma deli moje misljenje,da to sto je Dejo napisao nije bilo ismevanje niti sprdacina na racun tvoje ams. Nego se nasalio na temperaturu koja je ne primerena za nase podrucije,svi smo odmah znali da je doslo do greske u prenosu podataka sa racunara,jer se takve grescice u prenosu podataka desavaju i RHMZ-u koje ja cesto napisem na forumu(na primer svuda +25,a u Pozegi -20
i sl. ) Ubedjen sam da je doslo do greske u prenosu podataka sa njegove AMS Subotica,d abi on napisao ams Subotica 7.7.2012. -25 C i stavio
. Saleci se na racun temperature. . .
I jos neki clanovi su citirali pogresno prenesene temperature sa RHMZ-a il neke AMS u sali,i to u 99 % slucajeva kada je vreme duzi period vedro jednolicno i dosadno,kada ima malo javljanja u aktuelnim i cisto da se malo probudi i podigne raspolozenje. .
Ne treba biti tako iskljuciv i strog
Ovaj forum bez forumasa i clanova koji vole meteorologiju ne bi ni postojao,tako da bi za sve bilo najbolje da se opet kao jedan bitan clan prikljucis i prikljucis opet svoju AMS stanicu. . .
Veliki pozdrav,i cetitke na rekordnoj kisi