Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Aktuelne vremenske prilike u svetu - 2024. godina  (Pročitano 13982 puta)

Van mreže mareeram

Odg: Aktuelne vremenske prilike u svetu - 2024. godina
« Odgovor #40 poslato: danas u 11:09 »
@ ciklon

Vrlo zanimljivo i za Kinu i za UK!

A u Saudijskoj Arabiji opet velike poplave! :O

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=m1Wek8BaHbQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=m1Wek8BaHbQ</a>

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #41 poslato: danas u 11:23 »
 ^^

Nisam ovo ispratio, nekako mi je promaklo.

Napisao je Miloš negde na prethodnoj strani da se klima koju poznajemo osetno menja...

Zaboravio sam da prenesem i vest s kraja decembra.

Sukayu Onsen u Japanu merio je 301cm snega a time nije oborio nacionalni rekord za decembar.
To mesto se nalazi na 890mnv, neverovatno.
Za 24h je palo 55cm snega a za 48h neverovatnih 97cm!

Van mreže mareeram

« Odgovor #42 poslato: danas u 12:18 »
^^

Nisam ovo ispratio, nekako mi je promaklo.

Napisao je Miloš negde na prethodnoj strani da se klima koju poznajemo osetno menja...

Zaboravio sam da prenesem i vest s kraja decembra.

Sukayu Onsen u Japanu merio je 301cm snega a time nije oborio nacionalni rekord za decembar.
To mesto se nalazi na 890mnv, neverovatno.
Za 24h je palo 55cm snega a za 48h neverovatnih 97cm!

Da, prošle godine je moja sestra bila u jednom skijalištu na Hokaidu, koje je oko 1000 m.n.v. možda čak i nešto ispod, baš smešna visina, tamo su najveći snegovi, kad su došli uveče bilo je oko 10 cm snega, ujutru je bilo preko metar!