Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Јануар 2025.  (Pročitano 382 puta)

Van mreže Darko_9

Јануар 2025.
« poslato: juče u 14:44 »
Za sada EC vidi neko otopljenje pocetkom januara ali sve je to pod znakom pitanja , za koji dan cemo znati.

Van mreže Liki

• Starost: 32
Odg: Јануар 2025.
« Odgovor #1 poslato: juče u 15:35 »
Kada mi već nije zanimljiva ova kišetina i bljuzga, i sneg koji neumorno pada i kvasi.. Petak prepodne prolazni talas rekao bih snega koji nam se spušta sa severa, možda sam neko ko se hvata za slamku, ali sam ubeđen da će to biti iznenađenje ako se na karti održi 5mm i samo malo porani ujutru. Za kasnije ostaje sve prilično otvoreno, opet sve nešto daje naznake pozicioniranja AC zapadnije za neki novi prodor uz prethodno otopljenje, i nekako je ovo godine značajno drugačije u ovom novo normalnom uglavnom karte naginju na zimu, samo je problem hladnoća koje jednostavno nema, i prodori sa zapada koji bar ovom delu Srbije ne mogu da donesu niša više od bljuzge na dan dva...