Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Januar 2025 - II dekada  (Pročitano 6088 puta)

Van mreže popovica novi sad 1

• **
Odg: Januar 2025 - II dekada
« Odgovor #80 poslato: danas u 15:45 »
Da i ja sam bio uveren jutros  da danas nece biti ledeni dan ^^ ^Bilo toplije nego prethodnih dana ali je ostalo oblačno i tmurno .
6 ledeni dan .
Prošle zime nije bio nijedan zvanično i jedan nezvanično.
Svakako nije zima koju želimo ali barem ima zime ove godine .

Van mreže David01

• *
  • Starost: 24
« Odgovor #81 poslato: danas u 15:51 »
 ^^
Можда мислиш на претпрошлу 2022/2023? Прошле смо имали 3 ледена дана после Божића и то са симболичним покривачем који је донео праву идилу.

Van mreže popovica novi sad 1

• **
« Odgovor #82 poslato: danas u 16:26 »
Da tako je bila dobra zima da sam i zaboravio onu prošle godine  ^^ ^^ ^^
Mali udar zime mahom u Sremu sa 5 do 10 cm snega u gradu sa Sremske strane je bio dvocifren , inace non stop proleće.

Van mreže David01

• *
  • Starost: 24
« Odgovor #83 poslato: danas u 16:58 »
Децембар око католичког Божића, почетак и крај јануара и мање више цео фебруар су ми урезани као периоди када најчешће имамо пролеће у сред зиме.
Тренутно -1,5°С

Van mreže skomimaster

• Starost: 32
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #84 poslato: danas u 17:18 »

Što se tiče stanica, lepo je videti da ima privatne inicijative. Sada je već mnogo lakše nabaviti stanice koje nisu skupe, lagane za rukovanje, a rade poso sasvim korektno. Ove koje mi imamo se sada mogu nabaviti za 20.000. dinara.

https://elektroleum.rs/product-category/sigurnosna-oprema/meteoroloske-stanice/

Baš tako Dikile, super što ima zainteresovanih za nove stanice, i što postaje jednostavnije i pristupačnije za nabavku.

Ovde se stanjila oblačnost popodne, pa je prešlo u plus na severu grada, kod mene Tmaks 0.4°C.

Van mreže risbo gr

• Starost: 37
« Odgovor #85 poslato: danas u 17:36 »
Овде трећи ледени дан,додуше не у низу у овом месецу ,у недељу, јуче и данас. Било је и на самом крају Децембра такође 1/2 ледена дана, пар пута је неколико децимала делило од истог. Али тада је било и снега па је и дојам био другачији. Ових дана тотално безвезе, ни иња, ни пахуља, чиста голомразица, тмуњвор = смор од времена. Пумпамо статистику хладних дана а могло је то и боље да се посложи по већи део регије..

Na mreži rade

• AMS Beograd-Karaburma
    • AMS Beograd-Karaburma
« Odgovor #86 poslato: danas u 19:59 »
Karaburma i danas kao i juče ledeni dan.