Secate se moje nove pozicije za fotkanje sa odlicnom panoramom, 50m od policijske stanice. E upravo su me policajci startovali kada sam odatle fotkao!!! Izaslo je 5-6 policajaca, naravno trazili su mi licnu kartu, dosao je i sef, naravno objasnio sam im da sam fotkao oblake a ne policijsku stanicu, posto imam web sajt koji se bavi meteorlogoijom, danasnje snimke sam im pokazao. Koliko mi se cini bili su veoma iznenadjeni kada su videli da sam stvarno oblake fotografisao a ne stanicu. Na kraju je izasao i jedan policajac koga znam, i sve je proslo ok. Njihov sef mi je rekao da sledeci put kada budem fotkao da im se najavim i mogu bez problema da fotkam koliko hocu, objasnio sam im da nocu kada fotkam munje moram da nosim i stativ i da fotkam bez blica, i oni su rekli da nema nikakvih problema ako im se najavim. Par mladjih policajaca se i zainteresovalo koji je web sajt u pitanju. Rekli su mi da sam ih dobro prepao, posto su mislili da zbog ko zna cega fotkam stanicu. Na kraju smo se drugarski rukovali, i pozeleli su mi srecu u daljem radu. Znaci kad sam znao da ce mi se to pre ili kasnije dogoditi... ali dobro nije bilo nikakvih problema. Znaci ili da trazim novu lokaciju ili da im se ubuduce najavljujem kad fotkam, mada zaboravio sam da ih pitam sta da radim ako negde drugde fotkam munje sa stativa i ako me neka budala slucajno prijavi policiji, zbog nekog iracionalnog razloga...