To "oružje" je sve samo ne moderno
Zemljotres se svakako može izazvati, to bez sumnje. Šta je tačno u pitanju, teško je reći. Lično sam snimio na prijemnicima ruski "detlić", koji iako nezvanično ostade detalj hladnog rata, još uvek traje.
U pitanju je kontrola svesti pomoću ekstremno niskih frekvencija. Malo eksperimentisanje na narodu, bez da je ono svesno svega toga. Eh, kada pogledam ove nove izveštaje o gladovanju, bacanju hrane, podizanju cena svega i svačega... pomislim, koliko je sve to lepo uklopljeno i koliko se puno radi. Na čiju štetu, to se teško može reći.
Predvideti zemljotres se može, ali uglavnom snažnije zemlje tehnološki, jer je u pitanju snimanje zemlje (ispod površine) satelitima, pa se eventualno mogu videti kretanja magme. Ovo se ne može videti nigde zvanično za sada.
Drugi talasi sem ULF-a i ne mogu biti, jer zemlja radi na tom principu.
Moraću staviti šemu jednog finog seizmografa za ručnu izradu, pa da se obogatimo i ovim u našim merenjima.
A koliko smo pametan narod, govori činjenica da o tome piskaramo, a znamo da javno može o tome da se čita hahaha....
Sačekaćemo talas. Ja ću snimati naravno, pa da vidimo... baš me zanima kakvo će dejstvo potres imati na magnetno polje zemlje (otkrih usput da ostavlja traga, iako ne postoji podatak za sada o tome u knjigama).
U svakom slučaju, ako zemljotres bude prirodan, ne bi trebalo da bude "S" i "P" talasa, već direktan "pogodak". No, videćemo.