Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743261 puta)

Van mreže снег

• **
  • Starost: 46
  • ЈОШ СЕ ЗИМЕ НЕ ПРЕДАЈУ!
Odg: Chat
« Odgovor #1120 poslato: 22. Novembar 2008. u 01:51 »

Ма заиста је било случајева када Опово и села около имају на кашичицу снега а Београд у конкретном снежном покривачу. То ме је излуђивало!
Небеса казују славу Божију а природа савршену лепоту Творчеву.

Van mreže снег

• **
  • Starost: 46
  • ЈОШ СЕ ЗИМЕ НЕ ПРЕДАЈУ!
« Odgovor #1121 poslato: 22. Novembar 2008. u 01:51 »

Шта мислиш има ли наде да тај снег стигне до нас? Тако близу а тако далеко!
Небеса казују славу Божију а природа савршену лепоту Творчеву.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #1122 poslato: 22. Novembar 2008. u 01:56 »
sneg ja cu javiti ako pocne prvi sneg kod mene! kolko se puta desi da ja dobijem sneg a beograd ne! toliko se razlikujem od beograda da je u 01:00 u beogradu padala umerena kisa a kod mene veoma slaba  :-[ leti naprimer kolko puta bude provala oblaka kod mene i traje po sat vremena a u beogradu ostane suvo  :lmao: zimi se razlikuje temperatura ponekad i 10 stepeni u odnosu na centar beograda

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1123 poslato: 22. Novembar 2008. u 04:11 »
Joe, jako mi je zao sto si se nasao prozvanim, ali hajde razmisli, na koliko utakmica u poslednjih nekoliko godina je neki navijac nastradao, koliko je ljudi bilo premlaceno na ulicama zato sto navijaju na neki drugi klub...glupo zar ne. Necu da generalizujem, da se razumemo i ja sam nekada isla na utakmice, pa sam cak i bila medju navijacima, ali u jako velikom broju slucajeva "navijaci" su u stvari huligani (necu da kazem da ste to ti i tvoji drugari, posto znam da cu sada biti napadnuta, ali ihuligana ima previse po mom ukusu!!!). Ako njihov klub izgubi onda oni lepo demoliraju sve izloge u okolini stadiona ukoliko nema policijske pratnje. Kazem necu da generalizujem, ali ima jako jako mnogo "navijaca huligana" i kada cujem ono "Pravde za Urosa" dodje mi da vristim od muke!

Auuu sad ga pretera.  :-[ Kada bi ovo bila istina onda nebi bio nijedan ceo izlog u okolini stadiona.
Vidim da mnogo gledate televiziju, a sada javno da vam kažem par stvari pa makar mi bia pokucala na vrata jer ne mogu da slušam ovu glupost . Jel vi znate da je policajac pucao gumenim metkom klincu u glavu koji nema veze ni sa čim nego je samo došao da gleda utakmicu, jel vi znate šta je radio taj policajac koga je Uroš premlatio? Došao je sa kamerom među navijače i svakom snimao facu izbliza. Jel vama to deluje kao sprovođenje zakona ili bacanje žrtvenog jagnjeta među masu da bi neko dobio alibi za rasturanje organizovanih grupa koji su uvek mogli da se suprotstave vlasti. Jel vi znate da je moj drugar bio uhapšen zato da bi medijima rekli kako sprovode zakon? Ušlo je par ljudi u teren, utrčalo i nisu mogli da ih identifikuju i onda su nasumično ćorkirali par ljudi koji su proveli par noći u zatvoru. Tada je bljesnulo u medijima kako je policija uhapsila odgovrne za upadanje u teren, a svi nedužni su stradali i naravno kada se sve stišalo pustili su ih. Ko će da odgovara za to što su oni proveli par dana u zatvoru? Policija je javno lažno svedočila. Izašli su par uniformiasanih (policajca) svedoka i izjavilo je kako ga je videlo na terenu. U oči su ga gledali i lagali po nečijem nalogu. Dečko je stojao na tribini sve vreme pored mene. Naravno oslobođen je optužbe u nedostatku dokaza kada se sve stišalo, ali ko će njemu nadoknaditi noći provedene u zatvoru. Jel znate da je hteo da tuži policajce koji su lagali kod sudije za prekršaje tj. lažno svedočili i advokat je rekao mani se toga nećeš dobiti na sudu. Jel vi znate da su mojoj drugarici uzeli na ulazu svu šminku i kada se vratila po nju pojela maca, šminka vrednosti par hiljada dinara. Jel vi znate da su mene iz čista mira u Beogradu pretresali kao najgoreg kriminalnca i uzeli mi sve pare iz džepa gospoda policajci? Jel vi znate da policija namerno provocira i izaziva incidente da bi mogla da premlaćuje "huligane"?  Vidim da ništa ne znate, samo znate da čitate novine. Ovo što sam vam rekao nikada neće biti u novinama verujte mi.
Doneli su zakone kao u Engleskoj. Pa ljudi mi nemamo stadione kao u Engleskoj. Prvo se stadioni opreme za sprovođenje zakona, pa se onda donosi zakon, a ne doneli smo zakon o sprečavanju nasilja i vi nama aplaudirajte, a to što nije dinara uložemo u spovođenje zakona, recimo u video nadzor to naravno niko nezna i neće da zamara svoje moždane vijuge, ali ja ću sutra biti u zatvoru zato što sam došao na utakmicu, zato što je neki narkoman u uleteo u teren. Znači sprovodi se zakon i nedužni stradaju iako ne postoji mogućnost za sprovođenje istog. O čemu mi pričamo. Evo ako ne možete da shvatite sada ću vam dati primer.

Kako se ti osećaš Brandži kada se vratiš sa exita i čuješ u gradskom prevozu evo ih ovi exitovci narkomani i upere prstom u tebe. Otkud to njima da si ti narkoman zato što ideš na exit? Kako bi se ti osećala da te neko uhapsi za preprodaju droge na exitu iako ti ništa nisu našli samo da bi objavili u medijima kako hvataju preprodavce po exitu i evo uhapsili su i jednu devojku Brankicu. E kada se to nekom desi nedaj bože, onda ćete možda malo bolje razmisliti pre nego što ulazite u raspravu, a do tada su navijači huligani i najveći problem društva ,a kompletna omladina koja ide na exit su narkomani, a sdruge strane vlada donosi zakone i sprovodi ih maksimalno evikasno. Svaka čast samo napred, podrži te ih! Ma i onaj klinac što je izbo drugare u osnovnoj školi sigurno je navijač...
Ma mi smo bre rupa od društva kakva crna Evropa.  :evil: Policajci te hapse nedužnog i uzimaju ti pare iz džepa, a široke narodne mase im aplaudiraju. Ni ne zaslužujemo bolje.

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #1124 poslato: 23. Novembar 2008. u 20:08 »
Slažem se sa Joe (kako kaže Joco :lmao:), što nikako ne znači da se ne slažem sa drugima  ;)... Bace kosku, a mi se međusobno koljemo oko te koske, dok oni (mafija) rade "pos'o"...
Inače, Srbija ima sjajnu omladinu i mlade ljude, s obzirom na okolnosti u kojima ta omladina i mladi ljudi žive... A huligana ima u svakoj zemlji, pa tako i ovde... Policija nikako da počne da radi svoj posao, to jest da razdvaja huligane od ostalih... Očigledno svima njima odgovara ovaj haos, a mi da se mlatimo među sobom, dok (ponovo kažem) oni rade svoj (mafijaški) pos'o...

PS: Mogla bi da se otvori tema o ovim stvarima...
« Poslednja izmena: 23. Novembar 2008. u 20:43 amaterko »
AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1125 poslato: 24. Novembar 2008. u 00:35 »
Jel vi znate da je policajac pucao gumenim metkom klincu u glavu koji nema veze ni sa čim nego je samo došao da gleda utakmicu

Uzasna stvar i ne stajem policajcima na stranu, ali ipak smatram da se i ta deca (navijaci, huligani...) nenormalno ponasaju.

jel vi znate šta je radio taj policajac koga je Uroš premlatio? Došao je sa kamerom među navijače i svakom snimao facu izbliza.

Odlican razlog da od coveka naprave invalida...

Kako se ti osećaš Brandži kada se vratiš sa exita i čuješ u gradskom prevozu evo ih ovi exitovci narkomani i upere prstom u tebe. Otkud to njima da si ti narkoman zato što ideš na exit?

Apsolutno me boli uvo sta ko misli i pokazuje. Na povratku sa EXIT-a ja sam zadovoljna sto sam bila i premorena od provoda i jeva cekam da se uglavim u krevet.

Kako bi se ti osećala da te neko uhapsi za preprodaju droge na exitu iako ti ništa nisu našli samo da bi objavili u medijima kako hvataju preprodavce po exitu i evo uhapsili su i jednu devojku Brankicu.

Ovo pitanje stvarno nije na mestu...ali dobro... pre svega ja nikada za nikada ne bih bila u takvom okruzenju i u drustvu ljudi koji preprodaju ili pak konzumiraju nesto, tako da niko ne bi imao osnova da me hapsi, a i kada bi se, ne daj Boze, to i  desilo (nikad ne reci nikad), nista mi ne bi mogli naci ni u dzepovima, ni u krvi. E sada da li bih bila ljuta i revoltirana, bih!
I po milioniti put ne podrzavam policiju, ali ipak mi je drago kada je ta masa, poznatija kao huligani, pod nekom kontrolom. Znam da ce sada padati drvlje i kamenje na mene, ali moje misljenje je takvo kakvo je...sorry!
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1126 poslato: 24. Novembar 2008. u 09:33 »
Eh, Joe, znam da čitam novine, ali čitam ih i između redova. Ne sporim ni to što to kažeš, uopšte.
Međutim, moje mišljenje potiče iz mojih neposrednih zapažanja. Specijalci na stadionu Čukaričkog (koji je tu, odmah ispod moje firme) su redovni gosti uz Zvezdu ili Partizan. Čemu to?
Dalje, umem da gledam i televiziju. Znaš, niko me ne može ubediti da treba mirno gledati kako banda čupa stolice i pali sve redom. Naravno, to su ekstremi lošeg ponašanja, ali nekada ni toga nije bilo. Ja sam protiv toga, rado se sećajući mojih odlazaka na utakmice kada sam bio dečkić (sa ocem, naravno) i momak (solo ili sa društvom), i kada jeste bilo bučnih navijanja, ali ne i vandalizma. Neredi na fudbalskim utakmicama su korišćeni i u političke svrhe (setih se '81-ve i 'engleskog načina navijanja - stariji članovi koji ovo čitaju znaju na šta mislim). To je nešto najprljavije moguće! Svetlu i plemenitu stvar kao sport ukaljati na takav način! Odvratno!
Na televiziji vidim i kako se pale ambasade i razbijaju izlozi. Paljenje ambasada jeste poznato i u toj mnogohvaljenoj Evropi i to je ekstremni vid političkog protesta koji apsolutno ne podržavam. Ali razbijanje izloga i besomučno pljačkanje koje se vidi ne samo na televiziji, već i kad prođeš pored demoliranog izloga koji si do juče rado i sam posećivao, e to boli. Ne boli kao da nešto tvoje otmu ili unište, već boli kako se sve to pripisuje nekakvim navijačima, a veze nema ni sa navijanjima, ni sa utakmicama. Dakle, ja pričam o tome kako se raznorazne bande u medijima prozivaju navijačima, i to sve samo zato što je takav izliv vandalizma prisutan načješće na utakmicama.
Kad badnu batine, niko te ne pita ko je kriv. Nijedna strana nije cvećka, ni policija, ali ni 'navijači'. Prljav rat je sa obe strane. Jedina nefer razlika je ta što je policija zaštićena zakonom koji bi trebalo da sprovode.

Da rezimiram sa moje strane, a to je ono što i mojoj deci pričam, ali i svima oko sebe: Svako da radi svoj posao i mir na Zemlji! Ne zabijati nos tamo gde ne treba. Plemeniti napori da se pomogne su dozvoljeni, ali tek pošto se izvrše svoje obaveze. Na sve strane pokušavam da dam lični primer, ali ponekad, ponegde, zamera mi se i to, a onda to nepotrebno boli.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1127 poslato: 24. Novembar 2008. u 12:40 »
Uzasna stvar i ne stajem policajcima na stranu, ali ipak smatram da se i ta deca (navijaci, huligani...) nenormalno ponasaju.

Opet stavljaš huligane u isti koš, da ne kažem zagradu.  ::) Govoriš u množini. Ponovo ti kažem taj klinac je samo sa svojim društvom došao na utakmicu. Moguće da se on sasvim normalno ponaša u životu.

Odlican razlog da od coveka naprave invalida...

Pa ovo nije replika na moj post. Pročitaj još jednom šta sam napisao. Ne razumem. Pa jel sam ja rekao da je to ok i da je to opravdan razlog da od nekog naprave invalida??  ::) Poenta onoga što sam ja rekao je zavera protiv navijača. Ja da sam na mestu tog policajca jednako bih bio kivan i na kolege koje su me poslale tamo. Naravno da to nije razlog da ga neko prži bakljom, ali naravno i nažalost se našao neki nadrogirani, pijani klinac koji je upalio baklju koju mu je tata kupio i pržio ga njome.

Ali ipak evo tebi replikica. Opet ti rečenica zvući kao da su ga kompletno svi navijači pržili bakljom organizovano tog čoveka. Koliko sam ja video par ljudi se izdvojilo iz mase i krenulo na njega.

Apsolutno me boli uvo sta ko misli i pokazuje. Na povratku sa EXIT-a ja sam zadovoljna sto sam bila i premorena od provoda i jeva cekam da se uglavim u krevet.

I ja takođe kada se vraćam sa utakmice, ali kada mi drugarica kaže to onda moram da reagujem. Zato sam ti i dao primer.  ;) Recimo ja tebi kažem da se svi exitovci nenormalno ponašaju i da se drogiraju ovako na forumu. Nebi iskulirala sigurno.

Ovo pitanje stvarno nije na mestu...ali dobro... pre svega ja nikada za nikada ne bih bila u takvom okruzenju i u drustvu ljudi koji preprodaju ili pak konzumiraju nesto, tako da niko ne bi imao osnova da me hapsi, a i kada bi se, ne daj Boze, to i  desilo (nikad ne reci nikad), nista mi ne bi mogli naci ni u dzepovima, ni u krvi. E sada da li bih bila ljuta i revoltirana, bih!
I po milioniti put ne podrzavam policiju, ali ipak mi je drago kada je ta masa, poznatija kao huligani, pod nekom kontrolom. Znam da ce sada padati drvlje i kamenje na mene, ali moje misljenje je takvo kakvo je...sorry!

Kako misliš nije na mestu pitanje? Odlično poređenje. Kako ne bi bila u takvom društvu? Pa ideš na exit zar ne, onda si u tom društvu. Mogu te greškom uhapsiti zbog preprodaje droge. Nisam ja rekao da neko ima osnova. Baš u tome je poenta što su mog druga bez osnova uhapsili.  Ni njemu u džepovima nisu ništa pronašli, ali je ležao par dana u zatvoru pa su ga pustili u nedostatku dokaza. Veoma slično zar ne. Eto uhapse te zbog sumnje da imaš veze sa preprodajom droge, za to im ne treba ništa u džepovima. Policajci dođu i svedoče da su te videli kako stojiš sa onim likom što prodaje drogu. Objave u medijima rade svoj posao pohapsili su toliko i toliko ljudi i puste te posle par dana provedenih u zatvoru. Odlično poređenje ako si pažljivo čitala šta se desilo mom drugaru. Samo sam hteo da ti pokažem kako se oseća jedan normalan navijač i šta može da mu se desi.
Slažem se da svako mora da ima svoje mišljenje, ali mišljenje tipa, navijači su huligani. Zašto? Pa zato što jesu. E to baš i ne mogu da podržim, ako imaš svoje mišljenje onda ga moraš i argumentovano braniti. Ti meni ništa nisi replicirala, sem ovo za exit, a i to si promašila verovatno nisi pažljivo čitala moj post.

Jedno pitanje samo može?

Odakle tebi da navijači kada im izgubi tim idu po gradu i lome izloge? Ja 18 godina idem na utakmice to nikada nisam video. Baš me zanima odakle ti to? Jel ti to bata pričao, čitala u novinama, gledala na telviziji, prisustvovala takvoj radnji, čula na ulici. Aj seti se molim te ako možeš. Živo me zanima na osnovu čega si dala takvu izjavu, ne da  bih te ismevao, nego me baš zanima odakle takve priče u glavi jednoj pametnoj devojci, koja studira i bavi se drugim stvarima (neide na utakmice) pošto nisi verovatno jedina, ima vas dosta koji tako mislite.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1128 poslato: 24. Novembar 2008. u 12:51 »
Policija nikako da počne da radi svoj posao, to jest da razdvaja huligane od ostalih... Očigledno svima njima odgovara ovaj haos, a mi da se mlatimo među sobom, dok (ponovo kažem) oni rade svoj (mafijaški) pos'o...

Hvala ti ameterko na razumevanju. Pogodio si u centar i razumeo šta hoću da kažem i o čemu pričam.  :)

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1129 poslato: 24. Novembar 2008. u 13:03 »
Jedno pitanje samo može?

Odakle tebi da navijači kada im izgubi tim idu po gradu i lome izloge? Ja 18 godina idem na utakmice to nikada nisam video. Baš me zanima odakle ti to? Jel ti to bata pričao, čitala u novinama, gledala na telviziji, prisustvovala takvoj radnji, čula na ulici. Aj seti se molim te ako možeš. Živo me zanima na osnovu čega si dala takvu izjavu, ne da  bih te ismevao, nego me baš zanima odakle takve priče u glavi jednoj pametnoj devojci, koja studira i bavi se drugim stvarima (neide na utakmice) pošto nisi verovatno jedina, ima vas dosta koji tako mislite.

Apsolutno necu vise da raspravljam o navijacima, huliganima i slicno.
Odgovoricu ti samo na ovo sto sam citirala.
Jeste gledala sam na tv, ali sam i prisustvovala. Znas to sto ne idem na fudbalske utakmice ne znaci da se ne nadjem s vremena na vreme u okolini stadiona i ne vidim sta se desava. Priznajem da u poslednje vremene u NS nisam videla probleme, ali samo zato sto su u blizini navijaca propadnici policije.
Secam se pre nekoliko godina drugarica i ja smo prolazile pored stadiona i ne znam ko je pobedio, ali mislim da su igrali Zvezda i Vojvodina. I nakon par sati svi izlozi su bili porazbijani. Nisam bila utoliko blizu da bih videla ko je tacno to radio, ali sam cula lomljenje stakla.

Naravno da nisam rekla da su svi navijaci huligani, pa da leko od toga, ali da ih ima ima ih!

Drugo to da li bi ti mene da ismevas ili ne zbog mog stava, boli me uvo.

:)
« Poslednja izmena: 24. Novembar 2008. u 14:33 Brandzi »

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1130 poslato: 24. Novembar 2008. u 13:38 »
Eh, Joe, znam da čitam novine, ali čitam ih i između redova. Ne sporim ni to što to kažeš, uopšte.
Međutim, moje mišljenje potiče iz mojih neposrednih zapažanja. Specijalci na stadionu Čukaričkog (koji je tu, odmah ispod moje firme) su redovni gosti uz Zvezdu ili Partizan. Čemu to?

Pa potrebni su nažalost upravo zbog onog što si napisao dole. Da se spreči rasturanje stolica između ostalog. Nismo ni blizu normalno društvo. Ko da je prijatno ljudima kada moraš da prođeš 30 specijalaca da bi ušao na utakmicu.

Dalje, umem da gledam i televiziju. Znaš, niko me ne može ubediti da treba mirno gledati kako banda čupa stolice i pali sve redom. Naravno, to su ekstremi lošeg ponašanja, ali nekada ni toga nije bilo. Ja sam protiv toga, rado se sećajući mojih odlazaka na utakmice kada sam bio dečkić (sa ocem, naravno) i momak (solo ili sa društvom), i kada jeste bilo bučnih navijanja, ali ne i vandalizma. Neredi na fudbalskim utakmicama su korišćeni i u političke svrhe (setih se '81-ve i 'engleskog načina navijanja - stariji članovi koji ovo čitaju znaju na šta mislim). To je nešto najprljavije moguće! Svetlu i plemenitu stvar kao sport ukaljati na takav način! Odvratno!

Slažem se u potpunosti sa svakom tvojom rečenicom. I meni se gadi. Kad se tako nešto desi, povučem se sa strane i odem sa utakmice. A svakog ko je polomio i jednu stolicu treba na njivu da kopa kukuruz, pa da iskoristi malo država tu njihovu snagu i negativnu energiju i da vide koliko kukuruza treba okopati da bi se samo jedna stolica takva kupila i namontirala.

Na televiziji vidim i kako se pale ambasade i razbijaju izlozi. Paljenje ambasada jeste poznato i u toj mnogo hvaljenoj Evropi i to je ekstremni vid političkog protesta koji apsolutno ne podržavam. Ali razbijanje izloga i besomučno pljačkanje koje se vidi ne samo na televiziji, već i kad prođeš pored demoliranog izloga koji si do juče rado i sam posećivao, e to boli. Ne boli kao da nešto tvoje otmu ili unište, već boli kako se sve to pripisuje nekakvim navijačima, a veze nema ni sa navijanjima, ni sa utakmicama. Dakle, ja pričam o tome kako se raznorazne bande u medijima prozivaju navijačima, i to sve samo zato što je takav izliv vandalizma prisutan načješće na utakmicama.
Kad badnu batine, niko te ne pita ko je kriv. Nijedna strana nije cvećka, ni policija, ali ni 'navijači'. Prljav rat je sa obe strane. Jedina nefer razlika je ta što je policija zaštićena zakonom koji bi trebalo da sprovode.

Da rezimiram sa moje strane, a to je ono što i mojoj deci pričam, ali i svima oko sebe: Svako da radi svoj posao i mir na Zemlji! Ne zabijati nos tamo gde ne treba. Plemeniti napori da se pomogne su dozvoljeni, ali tek pošto se izvrše svoje obaveze. Na sve strane pokušavam da dam lični primer, ali ponekad, ponegde, zamera mi se i to, a onda to nepotrebno boli.

Pa da jeste tako je, možda je to razlog što se poistovećuju navijači sa huliganima, ali opravdan nije u svakom slučaju.To sam upravo i rekao da je takvo stanje u društvu i da se takve stvari dešavaju na mitinzima, tribinama, koncertima, festivalima, svuda gde ima mladih, a ne samo na utakmicama.

Naravno znao sam da ne čitaš samo novine, nadam se da te nisam uvredio. Nisam ni sumnjao da svaka tvoja rečenica neće biti dobro osmišljena i veoma jaka. Drago mi je zbog toga što smo se složili u većini stvari.
Najviše mi je drago što o ovome raspravljamo i na forumu. To je zaista problem društva koji postaje veoma ozbiljan. 

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1131 poslato: 24. Novembar 2008. u 13:55 »
Apsolutno necu vise da raspravljam o navijacima, huliganima i slicno.
Odgovoricu ti samo na ovo sto sam citirala.
Jeste gledala sam na tv, ali sam i prisustvovala. Znas to sto ne idem na fudbalske utakmice ne znaci da se ne nadjem s vremena na vreme u okolini stadiona i ne vidim sta se desava. Priznajem da u poslednje vremene u NS nisam videla probleme, ali samo zato sto su u blizini navijaca propadnici policije.
Secam se pre nekoliko godina drugarica i ja smo prolazile pored stadiona i ne znam ko je pobedio, ali mislim da su igrali Zvezda i Vojvodina. I nakon par sati svi izlozi su bili porazbijani. Nisam bila utoliko blizu da bih videla ko je tacno to radio, ali sam cula lomljenje stakla.

Naravno da nisam rekla da su svi navijaci huligani, pa da leko od toga, ali da ih ima ima ih!

Drugo to da li bi ti mene da ismevas ili ne zbog mog stava, boli me uvo.
Ja sam zavrsila sa ovim i vise necu odgovoriti ni na jednu prozivku.
 :)

Ne ismevam te koliko sam primetio čak sam ti dao kompliment.  :-\
Ček, ček igrali su Zvezda i Vojvodina i onda je neko izgubio i ti navijači su polomili izloge??? Hm. Molim te samo ako nećeš da pričaš napamet onda nemoj da pričaš stvari koji misliš da su takve bile nego pričaj onakve kakve su bile ili nemoj ništa pričati. Nije nigde bilo prozivki nego rasprava za šta i služi forum. Ako je neko bio prozvan onda sam to bio ja kao navijač jednog kluba koji ide redovno na utakmice.
Jeste u pravu si četiri puta ili tri puta je bila demolirana okolina stadiona od kada pratim utakmice. Nijednom nisu navijači izašli i ljuti što je izgubio njihov klub razbijali izloge nego je dva puta izbila tuča između dela jednih i drugih navijača. I naravno letele kamenice, odletele u izlog, neko je pobegao u kafić pa su ovi za njim i onda je bilo tuča i po lokalima.
Jednom su igrali basket Zvezda i Partizan, pa je došao neko u crnom džipu i podelio huliganima bejzbol palice koji su bili obučeni u Zvezdine dresove.  :o Tada su demolirani svi automobili u okolini.
Jednom je bila dogovorena tuča između dela navijača Zemuna i Vojvodine van grada da ne bi nikom smetali, ali je pametna policija saznala za to i preusmerila bus nasred bulevara pa je tu izbila tuča. Naravno gađali su se svime i svačime naravno da su popucali izlozi. Tu je već najveće pitanje jel policija namerno namestila tuču u gradu ili samo neko ko je izdavao naređenja nije previše razmišljao. Što ih nisu pustili da se pobiju van grada nije mi jasno.  ::)
Sve u svemu nisu navijači kao što misliš omladina koja samo čeka da se naljuti i porazbija izloge kako je to izlgedalo  tvojoj poruci.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1132 poslato: 24. Novembar 2008. u 14:00 »
Živo me zanima na osnovu čega si dala takvu izjavu, ne da  bih te ismevao, nego me baš zanima odakle takve priče u glavi jednoj pametnoj devojci, koja studira i bavi se drugim stvarima (neide na utakmice) pošto nisi verovatno jedina, ima vas dosta koji tako mislite.

To me vređa što ne čitaš pažljivo poruke, a odgovaraš mi. Još sam napomenuo da te ne ismevam.

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1133 poslato: 24. Novembar 2008. u 14:31 »
Ne zelim da vredjam! Detaljno sam procitala sve tvoje postove.

U sustini mi je zasmetalo sto sam imala utisak da si mislio da pricam napamet. Nista vise.

Nema potrebe da se prepiremo. Svako ima neko svoje misljenje i svako je izneo ono sto misli. Neka se i drugi ukljuce u raspravu. :)

Dakle Joe izvni ako si se osetio uvredjeno, to mi nije bila namera :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1134 poslato: 24. Novembar 2008. u 16:31 »
No hard feelings s moje strane! ;)
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1135 poslato: 24. Novembar 2008. u 17:30 »
Ne zelim da vredjam! Detaljno sam procitala sve tvoje postove.

U sustini mi je zasmetalo sto sam imala utisak da si mislio da pricam napamet. Nista vise.

Nema potrebe da se prepiremo. Svako ima neko svoje misljenje i svako je izneo ono sto misli. Neka se i drugi ukljuce u raspravu. :)

Dakle Joe izvni ako si se osetio uvredjeno, to mi nije bila namera :)

Ma nisam se uvredio. Ništa Brandži znaš da ja tebe volim.  :)

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #1136 poslato: 24. Novembar 2008. u 19:30 »
Hvala ti amaterko na razumevanju. Pogodio si u centar i razumeo šta hoću da kažem i o čemu pričam.  :)

;) ;) ;) Pazi sad, ja odavno više nisam navijač, jer je, prosto, taj čuveni kriminalni trio država-mafija-policija stavio šapu na svaki izvor novca u ovoj zemlji, i na taj način ima kontrolu nad apsolutno svakom stavkom u našim životima. I još kad se tom čuvenom kriminalnom triu priključio i četvrti deo-međunarodna mafija, onda je zaista teško izaći iz ovog užasa i bezakonja...
Ja sam povremeno (ne često) išao na utakmice do svoje 19-20. godine (navijao sam za Zvezdu), međutim, kada sam zaključio da tu više nema ništa od sporta, onda sam definitivno digao ruke od toga. Svuda su ušli "političari", da bi mogli da "zahvate" koliko im treba i kada im treba... :evil:
Ovde nigde nema spora između svih nas, sve se može srediti za 3 dana, samo ako se hoće... Ključno je odvojiti normalne mlade ljude od huligana, a sve to može vrlo lako da se odradi, ako se hoće. Ali problem je u tome što se i dalje održava haos i u ovoj oblasti, kao i u svim drugim oblastima života u ovoj zemlji. Jer ako bi vladao red i zakon (a ne haos), baš ovi koji treba da sprovode zakon i upravljaju ovom zemljom bi morali-sami sebe da pohapse i strpaju na robiju... Jer upravo oni urušavaju ovu državu tako što krše Ustav i ne primenjuju postojeće zakone u praksi...
Morali bi da seku tako lepu i debelu granu na kojoj sede... Glupi jesu, ali ipak ne toliko da bi tako nešto uradili... ??? :-X
A mi treba da se međusobno  :axe: i  :zene: dok oni sve dublje zavlače svoje prljave parazitske ruke u naše jadne džepove...

Sećam se jednog događaja od pre 2 godine kada su u jedan noćni klub upali "policajci" i isprebijali sve redom... Razmišljam o svemu tome, pa mogu samo jedno da zaključim: više ne smem da idem u noćne provode, jer ne znam koji mafijaš je vlasnik tog kluba u kome se trenutno nalazim... Očigledno je ovde u pitanju obračun mafijaša, isprebijali su prisutne ljude da bi zaplašili i rasterali buduće klijente mafijaša koji drži taj klub. Tako da ne želim da budem kolateralna šteta u mafijaškim obračunima. Tako je i na utakmicama, obično nastradaju nedužni ljudi, a huligani i kriminalci se izvuku... :evil:
Zato je pametnije zaobići sve to, i to u širokom luku... ;) Čovek nikad na ulici ne zna da li je neko iz pozadine isplanirao neki ružni događaj... U principu, treba se kloniti gužve i mase, nikad se ne zna da li postoji neki eventualni scenario za nešto nepoželjno...

Nađoh nešto o onom ružnom događaju od pre 2 godine, pa čitajte i zaključite sami, i recite da nisam u pravu... ::)

http://blog.psyhex.com/2006/12/brutalno-prebijanje-posetilaca-kluba.html

AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1137 poslato: 24. Novembar 2008. u 22:32 »
U principu, treba se kloniti gužve i mase, nikad se ne zna da li postoji neki eventualni scenario za nešto nepoželjno...

profiko, ajde lepo priznaj da si mator i da ti se ne ide u neudobnu guzvu, a sve ostalo moze da ti se desi i dok prelazis ulicu...  no, tu smo vec na ivici paranoje, koja nije dobra ni za raspolozenje, a kamoli za zdravlje...  ;)

/ima vec desetak godina kako ne idem vise na koncerte na kojima nema gde da se pristojno sedne... svejedno sto i dalje slusam tu neku muziku/

o svemu ostalom, ne bih mnogo da davim, posto ne mogu da se sazivim sa situacijom ni pristojnih navijaca, kojima Joe ocigledno pripada, te zato zdusno brani i ono sto nije njegovo da brani... neki klinci su u grupi prosto ludji nego sto bi inace bili, a kad masa pokrene - svejedno da li je to narodni miting ili utakmica, onda se oni takmice ko je ludji i ko ce vise da se suprotstavi... i ta psihologija grupe/mase - to nije samo ovdasnji problem, kao sto znate, toga ima svuda...

onaj klinac je kaznjen /za primer ostalima/ sa tih 10 godina, i meni se cini da je to mnogo, ali mnogi na te poznate grafite /organizovano raspostranjene/ - vec su dodali "40 godina" /to je neko dopisao u mom liftu, ispod onog "pravda za urosa"/

a to sto policija radi sve sto radi - to vec izlazi iz okvira pristojnog i apoliticnog diskursa, tako da tek o tome nema sta da se prica, barem ne na ovom forumu...  :-X

Van mreže Stormetta

• *
« Odgovor #1138 poslato: 25. Novembar 2008. u 13:23 »
Sta sam propustila?
Teske se kiše spremaju
Kroz tvoj se prozor samo jablani vide
Nad gradom munje sijevaju
Uzalud pitaš tko ide... Uzalud pitaš tko ide... Uzalud pitaš tko ide...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1139 poslato: 25. Novembar 2008. u 13:28 »
Pa dugo te nije bilo, Stormetta... Stigla literatura za čitanje! Nakupilo se! ;D