Hvala ti amaterko na razumevanju. Pogodio si u centar i razumeo šta hoću da kažem i o čemu pričam.
Pazi sad, ja odavno više nisam navijač, jer je, prosto, taj čuveni kriminalni trio
država-mafija-policija stavio šapu na svaki izvor novca u ovoj zemlji, i na taj način ima kontrolu nad apsolutno svakom stavkom u našim životima. I još kad se tom čuvenom kriminalnom triu priključio i četvrti deo-
međunarodna mafija, onda je zaista teško izaći iz ovog užasa i bezakonja...
Ja sam povremeno (ne često) išao na utakmice do svoje 19-20. godine (navijao sam za Zvezdu), međutim, kada sam zaključio da tu više nema ništa od sporta, onda sam definitivno digao ruke od toga. Svuda su ušli "političari", da bi mogli da "zahvate" koliko im treba i kada im treba...
Ovde nigde nema spora između svih nas, sve se može srediti za 3 dana, samo ako se hoće...
Ključno je odvojiti normalne mlade ljude od huligana, a sve to može vrlo lako da se odradi, ako se hoće. Ali problem je u tome što se i dalje održava haos i u ovoj oblasti, kao i u svim drugim oblastima života u ovoj zemlji. Jer ako bi vladao red i zakon (a ne haos), baš ovi koji treba da sprovode zakon i upravljaju ovom zemljom bi morali-
sami sebe da pohapse i strpaju na robiju... Jer
upravo oni urušavaju ovu državu tako što krše Ustav i ne primenjuju postojeće zakone u praksi...
Morali bi da seku tako lepu i debelu granu na kojoj sede... Glupi jesu, ali ipak ne toliko da bi tako nešto uradili...
A mi treba da se međusobno
i :zene: dok oni sve dublje zavlače svoje prljave parazitske ruke u naše jadne džepove...
Sećam se jednog događaja od pre 2 godine kada su u jedan noćni klub upali "policajci" i isprebijali sve redom... Razmišljam o svemu tome, pa mogu samo jedno da zaključim: više ne smem da idem u noćne provode, jer ne znam koji mafijaš je vlasnik tog kluba u kome se trenutno nalazim... Očigledno je ovde u pitanju obračun mafijaša, isprebijali su prisutne ljude da bi zaplašili i rasterali buduće klijente mafijaša koji drži taj klub. Tako da ne želim da budem kolateralna šteta u mafijaškim obračunima. Tako je i na utakmicama, obično nastradaju nedužni ljudi, a huligani i kriminalci se izvuku...
Zato je pametnije zaobići sve to, i to u širokom luku...
Čovek nikad na ulici ne zna da li je neko iz pozadine isplanirao neki ružni događaj... U principu, treba se kloniti gužve i mase, nikad se ne zna da li postoji neki eventualni scenario za nešto nepoželjno...
Nađoh nešto o onom ružnom događaju od pre 2 godine, pa čitajte i zaključite sami, i recite da nisam u pravu...
http://blog.psyhex.com/2006/12/brutalno-prebijanje-posetilaca-kluba.html