Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743230 puta)

Van mreže ocelot

• Starost: 35
Odg: Chat
« Odgovor #1240 poslato: 31. Decembar 2008. u 00:09 »
mislim da su pravi majmuni sada uvređeni ovim :D

Van mreže JOPA

• Starost: 2020
« Odgovor #1241 poslato: 04. Januar 2009. u 12:14 »
Vratio sam se iz Osijeka, zadovoljan po pitanju temperatura i snijega. Bilo ga je 25.12., i to baš krupne pahulje, ali pošto je prije padala rosulja i sve ovlažila nije se hvatao, a i temp. je bila 0 i iznad. Za Novu je bilo dovoljno hladno, cijelo jutro je sniježilo i nakupilo se 4 cm.  :) Ostale dane bilo je oblačno (tanki niski oblaci), sumaglica i hladno. Povremeno je lepršao snijeg, ali ništa značajno. :)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #1242 poslato: 07. Januar 2009. u 02:39 »
Imao sam cvrstu zelju da doprinesem dobro ovom forumu,i druzini.Naravno to cu raditi i ubuduce  ;)
Bilo je i projekata,i manjih "ispada" i svadjica,ali sve je to OK za jednog petnaestogodisnjaka  :redface:  :D
Ako sam nekom nesto lose rekao,ili slicno.Izvint'e :!: Pubertet radi svoje ???  :lmao:
U svakom slucaju drago mi je sto sam,kao i svi ostali clanovi,doneo vise dobrog.
Dogurao sam,vrlo brzo i do tog 1500 posta.I guram dalje,pa cemo videti sta ce i kako biti.Za par godina,cu biti poznati clan,dedica. . . :lmao:  ::)
Svakako da treba malo i smanjiti vremena,za racunarom,internetom,pa i ovim forumom.Sto je puno puno je! :redface: Nego ajd' da iskoristim ovaj raspust,pa na posao!Skola!Ondah cu se redje javljati. . .
Inace sada pohadjam srednju skolu I godina.HPTS "Uros Predic" smer:Tehnicar za zastitu zivotne sredine.Planiram da studiram Meteorologiju.
Idem hrabro ka 2000 postova!  ???
Hvala svima,koji su mi pomogli,kada mi je pomoc trebala,nekima sam uzvratio,nekima cu tek.Prepoznace se svako od njih  ;)
Mada,svi ste za mene isti,manje,vise.
Idemo napred!U nove pohode u ovoj 2009 godini.
Laku noc  :kafa:

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1243 poslato: 07. Januar 2009. u 13:06 »
Moram da te pohvalim Joco da si se dosta popravio od kada si se učlanio na ovaj forum. Kao da si drugi čovek. Iskustvo od 1500 postova čini svoje. Čestitam ti, i samo tako nastavi.  ;)

Van mreže jocozr

« Odgovor #1244 poslato: 07. Januar 2009. u 13:34 »
 ^^
Hvala Joe!
Trudicu se da tako i nastavim,ma jos bolje!
Lepo se osecam posle pohvale od Administratora  ???
 :redface:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1245 poslato: 07. Januar 2009. u 19:40 »
Nije samo broj postova u pitanju. Sve se nekako okrenulo u pravom smeru posle... znate već čega. Pozdravljam napredak u tom pravcu!
A dva soma postova nije neka nedostižna cifra. Ja ću malo da smanjim svoje učešće, ali zato se neko drugi popravlja. Tako je to.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1246 poslato: 08. Januar 2009. u 00:02 »
Evo pocinje hladjenje. 70.000 ljudi iz NS ostaje bez grejanja. Ja bih trebao da budem medju njima ali su mi radijatori i dalje vreli  :punk:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1247 poslato: 08. Januar 2009. u 00:05 »
Samo privremeno isključenje dok ne pređu na mazut. Meni i dalje odlično greju.

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1248 poslato: 08. Januar 2009. u 00:07 »
Evo pocinje hladjenje. 70.000 ljudi iz NS ostaje bez grejanja. Ja bih trebao da budem medju njima ali su mi radijatori i dalje vreli  :punk:

A kojih 70 000? Što ti među njima. Pojasni malo. Gde sam ja na spisku? Gde da nađem servisnu informaciju?

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1249 poslato: 08. Januar 2009. u 00:11 »
Ostaju bez grejanja delovi grada cije toplane ne mogu da rade na mazut. Novo naselje, Detelinara, Petrovaradin i jos neki delovi.

B-92

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1250 poslato: 08. Januar 2009. u 00:27 »
Evo Kamenica ostala bez grejanja. Strašne su to stvari. 13 Evropskih država ostaje bez grejanja (ako sam dobro čuo), a nikad jača zima.  :cry:

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1251 poslato: 08. Januar 2009. u 00:42 »
I Detelinara nema grejanje vec par sati.

Dobar deo tih drzava ima rezerve pa mogu da izguraju par nedelja nezavisno. Nas Banatski dvor je eto izgurao 24h rezerve i to je to  :bang:

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1252 poslato: 08. Januar 2009. u 00:44 »
Auu pa ova vest na B92 izgleda kao da je ratno stanje proglašeno u NS-u.  
Stvarno je tuga čitati kako dečija bolnica ostaje bez grejanja. Evo i Satelit ostaje bez grejanja, pored ovih što smo nabrojali.
Delovi grada sa kućama isto krenuli da se hlade. Telep večeras isto ostao bez grejanja.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1253 poslato: 08. Januar 2009. u 00:47 »
Kod mene su strujomeri u žestokom spinu. Ja nemam mnogo izbora, jer imam samo TA peći.
Nije baš da nikad jača zima nije bila, ali da je jaka, jeste... (jer ste VI to tražili!). Nije vam lako. Navijam za grejanje iz moje toplo-hladne sobe.
Da stvar bude paradoksalnija, uzrok je u krajevima gde je zima standardno hladna, i baš ih briga! UA! (neko ovde vidi akronim?)
'Ma ovo globalno otopljenje uopšte nije dobro za grejanje... uopšte!'

Ljudi, drž'te se! Uhvatite koju kap toplote sa radijatora, jer srećom, postoji vreme koje je potrebno da se ohlade. Pa ne hlade se valjda trenutno?

Odoh ja u krpe!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže jocozr

« Odgovor #1254 poslato: 08. Januar 2009. u 00:49 »
I Detelinara nema grejanje vec par sati.

Dobar deo tih drzava ima rezerve pa mogu da izguraju par nedelja nezavisno. Nas Banatski dvor je eto izgurao 24h rezerve i to je to  :bang:
Banatski dvor je ogromno skladiste,jedno od najvecih u okruzenju.Naucuo sam da prima 500.000 kubika gasa  :o
I da bi se skladiste napunilo potrebno je veoma,veoma puno novca i vremena.
Eto zasto je Banatski dvor izgurao tako malo,nije ulagano u njegovo punjenje.
Kod mene i dalje ima gasa,i 100% sam siguran da ce se Banat najduze od ostalog delja zemlje "ofrzati" na gasu.
Eh,ko da sve ide u javnost. . . ;)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1255 poslato: 08. Januar 2009. u 00:53 »
Ne hlade se trenutno ali jako blizu toga :) Ma nista, sad ce narod da se greje na struju sto znaci da ce morati zaloze termoelektrane do kraja....  eto uskoro oblaka na radaru  :lmao:

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1256 poslato: 08. Januar 2009. u 00:54 »

'Ma ovo globalno otopljenje uopšte nije dobro za grejanje... uopšte!'

:lmao: :lmao: :lmao:

Van mreže Darko_9

« Odgovor #1257 poslato: 08. Januar 2009. u 00:57 »
ja se grejem na radijator isplati se  :lmao:

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1258 poslato: 08. Januar 2009. u 01:01 »
Pa svi se mi grejemo na radijator samo toplane riknjavaju.  ;)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1259 poslato: 08. Januar 2009. u 01:02 »
Ovaj moj radijator jos uvek vreo. Prosto me sramota pred narodom ;D