Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743228 puta)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
Odg: Chat
« Odgovor #1260 poslato: 08. Januar 2009. u 01:03 »
Joco, to skladite ce primati 600-800 miliona kubika gasa kad bude gotovo za par godina. Citam da je sad bilo popunjeno sa 20-ak miliona kubika sto je svega dva dana grejanja u sezoni.
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #1261 poslato: 08. Januar 2009. u 01:05 »
Izvinjavam se,miliona sam mislio  :redface:
Ma ok!
Kod mene ima gasa jos uvek.Rade peci!

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1262 poslato: 08. Januar 2009. u 01:17 »
Bodo, lepu sliku si okačio. Da to nije snimak iz Ukrajine ili tako nekako, a uradio je onaj lik Žan Artris Bertran? On ima definitivno najbolje fotke iz vazduha... Bio sam na njegovoj izložbi fotografija na Kalemegdanu sada već pretprošle, 2007. godine.

Jedna pesma za sve vas što kuburite sa grejanjem.
'Grejte se, grejte...'

... a brada drhti!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1263 poslato: 08. Januar 2009. u 01:24 »
Kod mene ne možeš ruku staviti. Kao dan ikad nisu jače grejali.  :o

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1264 poslato: 08. Januar 2009. u 01:37 »
Eeee prince, ovo je domaca radinost. Uslikala je jedna devojka sa dizajnzone pre 2-3 godine. Fotka je nazvana cloud making machine i toliko mi se svidela da je i dan danas cuvam. U pitanju je nasa TE Nikola Tesla A.

Kad smo kod pesmica, danas sam par puta dobio SMS ove sadrzine:

Neka ovog Božićnog jutra
bude gasa bar do sutra,
neka naša zemlja cela
ima topla grejna tela,
a mazuta kad nestane
i presuše vodne brane,
kad zalede grejna tela
i san usni zemlja cela,
tad viknimo svi u glas
braćo Rusi, dajte gas.

Mir Božiji, Hristos se rodi!

:lmao:

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1265 poslato: 08. Januar 2009. u 02:00 »
Neka ovog Božićnog jutra
bude gasa bar do sutra,
neka naša zemlja cela
ima topla grejna tela,
a mazuta kad nestane
i presuše vodne brane,
kad zalede grejna tela
i san usni zemlja cela,
tad viknimo svi u glas
braćo Rusi, dajte gas.

savršene rime, al slaba vajda - tek sutra počinju pregovori...
/idiotluk na kvadrat: i ovih što nisu predvideli - naši i okolina, i ovih što su to izazvali - eu, ua plus ru, gazda nad gazdama/

videh večeras u liftu pametnog dekicu koji vuče strujni radijator, njemu je već sad hladno ili je čuo da su u bosanskim gradovima rasprodane sve grejalice; bugarske škole su zatvorene, hrvatska vlada proglasila vanredno stanje... navodno slovaci već prete da će aktivirati nuklearku, a baćuška priča o nekom gasovodu ispod mora... zapravo ucenjuje ne samo onaj ua - nego celu (j)evropu!

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1266 poslato: 08. Januar 2009. u 09:41 »
Evo dodjosmo i do hladnih radijatora. Moj se potpuno ohladio. :( U sobi je jos kao toplo (nije bas kao napolju), ali do kraja dana....eh ne zelim  ni da mislim.
Iskreno se nadam da ovo nece dugo potrajati... ufff
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1267 poslato: 08. Januar 2009. u 10:17 »
ladim pivo na radijatoru :kafa:

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #1268 poslato: 08. Januar 2009. u 10:28 »
Zeznuta situacija Ne bih voleo da sam vam u koži  :-\

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #1269 poslato: 08. Januar 2009. u 11:58 »
Jest zeznuto...
Ako zatreba, imam motornu testeru i iskustva u tome, a nekoliko bukvi za moje prijatelje valjda neće biti mnogo šumarima po Fruškoj gori :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1270 poslato: 08. Januar 2009. u 12:36 »
Bodo, ta fotka baš liči na one koje sam pomenuo. Mislim da je jedna slična iz Ukrajine... ups! :-X Kud rekoh...
Svejedno, fotka je sjajna. Čak je i meteorološki korisna, da se pokaže oblik perjanice iz dimnjaka. A i ovako je lepa, nema šta. Još mi je draže što je domaća radinost.
Kod mene gasa nikad nije ni bilo. Sva sreća, pade sneg, pa su mi i prozori (najslabija tačka) lepo ušuškani, pa se gajba sporije hladi. A greje se kao i do sad. Zavitlao sam strujomernu kotvu, pa vrti li vrti. Dobro, ne preterujem. Trošim jevtiniju struju, pa preko dana gustiram u malim do umerenim dozama, već prema potrebi.
Ako bude neki mraz ispod -30 od ovog globalnog otopljavanja, bar imam lamperiju u kući. Ipak, nisam za 'lepa drva lepo gore'. Neka gore ona neuobličena drva, a lamperija neka ostane.
Stade sneg pre nekih sat vremena. U gradu je bljuzga. Zaista nije neophodno kaljati se. Vrativši se nazad na periferiju, Cerak, ipak mogu osetiti čari snega. Krenuo je i neki severozapadni vetar, a oblačnost kao da hoće da se malo raskine. Sve u svemu, Božićna bajka. Jednom i to...

Još samo da se pusti gas (ne gasovi)... i milina će svuda da vlada!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #1271 poslato: 08. Januar 2009. u 13:12 »
Još samo da se pusti gas (ne gasovi)... i milina će svuda da vlada!
;D  :lmao:  :lmao:
Ma ko zna da li ce se to desiti danas. . .
ako ne,ondah nam veceras prete restrikcije i nestanak struje!Jer svi ce da se greju kao pred spavanje  :)

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1272 poslato: 08. Januar 2009. u 13:53 »
Ma u pravu je Beket nije to tako strašno koliko ljudi vole da kukaju i koliko su zimogroživi i željni senzacionalizma. Koliko se sećam nedavno nismo ni imali grejanje noću. Redovno se isključivalo noću i uključivalo preko dana. Ma nismo ni struje imali svake zime takođe. Ako neko od naroda i narodnosti nije razmažen onda to mi ne treba da budemo. Mislim da će posle svega ovoga jedino nestašica grejalica i uljnih radijatora da bude po radnjama i čim ih prodaju vratiće se gas.  ;)

A kome je ladno nek se razdrma malo. U zdravom telu zdrav duh...  :playball:

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1273 poslato: 08. Januar 2009. u 16:04 »
hehe videla bih tebe da je Liman iskljucen! :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1274 poslato: 08. Januar 2009. u 16:29 »
Joe, setih se jednog od tvojih skorašnjih potpisa (onaj sa Severinom). Samo za tebe, pesma 'Gas, gas!'
UA (i narodnjacima)!

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1275 poslato: 08. Januar 2009. u 17:03 »
hehe videla bih tebe da je Liman iskljucen! :)

Ma nisam ja zimogroživ. Ja jedino što ne mogu da podnesem je +40 kada ne znaš šta ćeš od sebe i kako da se rahladiš. Uvek postoji dovoljno slojeva garderobe za hladnoću.
Evo ne moraš mi verovati, pitaj Obrka i on je to radio. Spavali smo za vreme bombardovanja oko 5  noći u sobi sa temperaturom ispod 10 stepeni u Čurugu. Para je išla na usta. Soba bez grejanja cele   zime ništa nam nije falilo, niko nije ni pomislio da nam nešto fali.
A da ne kažem da ljudi plaćaju da spavaju u ledenim hotelima. Sve je stvar psihe. Nadam se da sam te utešio malo.  ;)
Kod tebe neće pasti temp u sobi ispod 10 ne brinem se ja. Ne brinem se ja za ustvari za odrasle, ja se brinem za malu decu koja ne znaju da se utople i da viču kada im je hladno. I moja sestra je ostala bez grejanja sa dvoje male dece. E to već nije zezancija.  :(

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1276 poslato: 08. Januar 2009. u 17:17 »
E slazem se to za decicu, zaista greota da se ona smrzavaju. Nadam se da ce kriza brzo proci i da ce se uskoro sve srediti :)

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1277 poslato: 08. Januar 2009. u 17:19 »
Evo Mađari nam pozajmili gas iz svojih rezervi. Eto preživeli smo, niko se nije smrzao.  :)

A od sutra Rusija pušta gas.

Eto kao što sam i pretpostavljao bezveze se podigla galama. Zbog havarija smo duže ostajali bez grejanja.  ;)

http://www.rts.rs/

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #1278 poslato: 08. Januar 2009. u 17:54 »
Evo ja sam moju decu smestio danas u moj topli krevetac za ostalo se ne brinem.  :D

Na mreži Stefano

• Administrator
« Odgovor #1279 poslato: 08. Januar 2009. u 18:41 »
kod mene su sinoc bili skoro hladni radijatori, ali danas je sve ok. mislim nisu vreli kao pre neki dan, ali greju...