Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743205 puta)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
Odg: Chat
« Odgovor #1320 poslato: 21. Januar 2009. u 17:43 »
 ^^ Savsim OK!
Jos nije emitovana ali bice u 18h.Tata je imao priliku da gleda uzivo iz studija,treme uglavnom nije bilo.
To malo sto je bilo,kako tata kaze,uticalo je na moje "sturo" odgovoaranje,pogotovo po pitanju kako nastaje magla? :redface:
Tada je trema koje do tad nije bilo odjednom "skocila" i uradila svoje,tako da slozen odgovor nisu mogli dobiti,nadam se da ce biti iseceno  :-\
Kako sturih,bilo je i oko 70% super odgovora sa pravim objasnjenjem.
Voditeljka je vise nego super u svakom pogledu,i vrlo profesionalno radi svoj posao! ;)
O SM forumu,opet,samo par reci. . .  :-\
Rekao sam kako sam tu nasao nekog slicnog sebi itd. . .
S'obzirom da je video materijal veliki,tesko ce biti okaciti ga na you tube(zbog velicine). . .ali cu probati!
Emisija je po komentarima mojih ispala OK,i sasvim je "tecna" tako da nema problema.
Jedva cekam da nesto napisem za novine,ove ili sledece nedelje,i ispravim te male sitne greske iz ovog TV nastupa!  :pop:
Takodje nadam se,da ce mi u novinama biti obezbedjeno mnogo mesta,pa cu sire pisati i o forumu,magli,itd. . . ;)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1321 poslato: 21. Januar 2009. u 17:46 »
Bravo Joco ! :first:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže jocozr

« Odgovor #1322 poslato: 21. Januar 2009. u 18:30 »
 :cry:
Nije nista iseceno(u vezi magle). . .
Ima par lapsusa. . .  :doh:
Nemogu biti ni zadovoljan ni nezadovoljan! :-\  :cry:
Moglo je biti bolje svakako!
 ;D

Van mreže jocozr

« Odgovor #1323 poslato: 21. Januar 2009. u 18:49 »
 ^^
Poceo je da zvrcka telefon,a i komentar roditelja je palo.
Po svima njima sve je ispalu "Super" samo je trema ucnilia svoje kod magle,medjutim ja sam dao odgovor i za maglu,kad sam skoncentrisao i to me "izvlaci"
Hvala puno voditeljki,koja je ucnilia da ova emsiija ispadne "super"
Ipak ja ne bih sebe tako visoko uzdizao,bilo je OK.
 ;)
Imam priliku da bude jos bolje u Novinama,pa eto nek da bog srece,novine cita dosta ljudi,tiraz je veliki,i brzo se prodaju.Prema tome imam sansu da stvarno ispadnem super!
UPDATE:
Gledali su me pojedinci iz redakcije lista Zrenjanin.
Do sutra u 13h trebam da sastavim neki tekst  ;D Super vala,ovome se nisam nadao!
Ispravljam gresku za tili cas  :first:
Zelim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli,kako na forumu tako i van njega!
Sa foruma narocito:
-=================================================-
Vladi(amaterko)
Milosu
Jovanu(Joe)

Takodje i mnogim drugima.Svi ste za mene isti!
Hvala vam puno!Jedan jedini,najbolji SERBIANMETEO!  :first:
« Poslednja izmena: 21. Januar 2009. u 19:16 jocozr »

Van mreže JOPA

• Starost: 2020
« Odgovor #1324 poslato: 23. Januar 2009. u 13:54 »
Bravo Joco.

Meni danas krasan dan, spušio sam asa iz matematike, a vježbao svaki dan, jučer čak 3 sata :-[ :cry:. To je samo usmeno, slijedi pismeno. :o Inače, imamo mladog, ali jako strogog profesora. Samo nekoliko nas na polugodištu je imalo 3, ostali niže. :o eh, te školske brige...poludiću ovaj vikend :-[ :-[ :-[ matematika + 5 drugih predmeta.. :glavomozid :jez

A sutra mi kiša i jugo stižu... :-\

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1325 poslato: 29. Januar 2009. u 09:00 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc</a>
 :first: :first: :first:

Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže jocozr

« Odgovor #1326 poslato: 03. Februar 2009. u 13:36 »
Posto je ovo adekvatna tema za to,ovde cu napisati.
Drage kolege,stvarno nemogu da trpim razne svadje na ovom forumu,koje sam izazvao ja,ili neko drugi zbog mene.
Mozda i ja trebam malo da se menjam,ali trebaju i drugi  ;)
Ocigledno da vam svima ja ovde smetam.Hteo sam da se izborim i da nesto bude i po mom,ali sam u tome delimicno uspeo.
To mi  nije bitno,vazno je da sam nezadovoljan ponasanjem pojedinaca ovde(a vrlo verovatno i oni mojim)
Prema tome,shvatam,da nemam sta da trazim na ovom forumu koji mi je zadnjih dana doneo samo bolove,i patnju.
Moderatori pokazite se,pa ne brisite ovo.
Mozda se jednog dana vratim,ali ako neko ne zeli da se vratim,i zeli da mi pomogne da se ne vratim,neka me BANUJE.
Pa da zavrsimo sa problemima.
ZBOGOM KOLEGE,SVE NAJBOLJE!
Nadam se POSLEDNJI POZDRAV

:cry:  :-X  :cry:
« Poslednja izmena: 03. Februar 2009. u 13:55 jocozr »

Van mreže JOPA

• Starost: 2020
« Odgovor #1327 poslato: 03. Februar 2009. u 13:56 »
Ne znam čemu ovo. :-\ Svima nam je hobi meteorologija i tu smo da se družimo, podijelimo komentare, mišljenja i iskustva. Ovdje smo radi zabave, u drugom smislu riječi! Zato ne znam čemu svađe i prepiranja. :-\ To mi je zaista besmisleno čuti. A iskreno me i živciraju te najave odlazaka i "oproštajne večere" (nije Joco tebi namijenjeno nego općenito). Ako ti se ne sviđa ili ako ti nije zabavno - nema te i točka. Stvarno ne razumijev Vas koji se prepirete na ovakvoj vrsti foruma. :-\

Van mreže jocozr

« Odgovor #1328 poslato: 03. Februar 2009. u 14:04 »
 ^^
Ma slazem se sa tobom JOPA,u pravu si.I ja bi voleo da se to vise ne ponovi(svadja)
Ali kako sad ja da budem isti kao pre(kad sam dosao na forum) sa pojedinim clanovima.Sa moje strane je to moguce,sa nekim kompromisima,ili bez.Ali sa njihove tesko  :-\  ::)
Eto to je presudno,nekako sam shvatio da sam mozda ja problem.Pa reko necu da smetam ljudima.
Ako nije tako,i ako ce ipak sve biti OK,vrlo rado cu se vratiti,jer sa druge strane i nemogu bez ovog foruma.

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #1329 poslato: 03. Februar 2009. u 15:04 »
^^
Ma slazem se sa tobom JOPA,u pravu si.I ja bi voleo da se to vise ne ponovi(svadja)
Ali kako sad ja da budem isti kao pre(kad sam dosao na forum) sa pojedinim clanovima.Sa moje strane je to moguce,sa nekim kompromisima,ili bez.Ali sa njihove tesko  :-\  ::)
Eto to je presudno,nekako sam shvatio da sam mozda ja problem.Pa reko necu da smetam ljudima.
Ako nije tako,i ako ce ipak sve biti OK,vrlo rado cu se vratiti,jer sa druge strane i nemogu bez ovog foruma.

Kakva patetika... ::) Pa niko od nas ne može bez ovog foruma, jer da može bez njega-onda jednostavno ne bi bio ovde... ;) Možda je zaista za mnoge od nas banovanje jedini izlaz... :P  :lmao: Mnogo smo se navukli, droga je to... :P :lmao:   
AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1330 poslato: 03. Februar 2009. u 15:25 »
Svako od nas je ovde dok to  njemu odgovara i dok ne krsi pravila foruma.

Inace narode sta se radi? Meni je dan ko da me je tramva pregazio....
Idem da skuvam kafu!

Van mreže jocozr

« Odgovor #1331 poslato: 03. Februar 2009. u 16:40 »
Ma jok,nemogu da se izdrzim,sad me briga kome smetam  ;D
Vazno je da necu vise  ;)
Inace imam nov potpis,avatar. . . 8)
Povratak bombardera iz Zrenjanina,grada buducnosti  :lmao:  ;)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1332 poslato: 05. Februar 2009. u 10:02 »
Boce, čestitam ti čet'ri soma postova! Svaka čast, kolega. Samo napred!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1333 poslato: 05. Februar 2009. u 10:04 »
Hehe, super Boce...pa da svi vi ste vredni ljudi, a ja sa svojih 500 i kusur postova...bas sam losa :))))

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1334 poslato: 05. Februar 2009. u 10:06 »
Boce, čestike na jubilarnom postu... Pa da ih bude i višestruko više ! ;)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1335 poslato: 05. Februar 2009. u 10:13 »
Upravo mi se javio amaterko na SMS. Kaže da vam prenesem da mu je riknuo komp. Malo ćemo da se strpimo bez njega, samo neka on to reši na najbolji način.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1336 poslato: 05. Februar 2009. u 10:18 »
Ma samo malo prodrmati komponente i ima da radi. Ne drmati HDD naravno :)

Cestitke Boce! Suvereno drzis trecu poziciju :third:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1337 poslato: 05. Februar 2009. u 10:24 »
Ma samo malo prodrmati komponente i ima da radi. Ne drmati HDD naravno :)

Da, da, ali HDD je mene izdao, a da ga nisam ni dirnuo. Još pod garancijom, užas!
Ovo me podseća na vic koji svi znate, ali da ga ne prepričavam (pozivam se na pravo i obavezu na pristojnost): Ko me izda, nit' ga gledam nit' mu ruke pružam!' :lmao:

Van mreže dragoljub

• *
  • Starost: 64
« Odgovor #1338 poslato: 05. Februar 2009. u 14:48 »
Meni ne preostaje nista drugo,nego da vam kazem da ste od joce dobili samo reci hvale(i ako banovanog),i bas zbog njega (mozda) postali jos popularniji.
Za sada samo na internetu(veceras i u novinama),ovaj clanak dovoljno govori:
http://www.listzrenjanin.com/index.php/hronika/5914-temperatura

Deo teksta. . .
Surfujući po Internetu, Jovan je našao forum posvećen upravo meteorolozima amaterima u Srbiji (SERBIANMETEO). Preko globalne mreže, Jovan se povezao sa ljudima koje takođe interesuje meteorologija
- Mada su svi stariji od mene, nije bio nikakav problem da se uklopim, a imao sam i njihovu podršku da što više naučim, tako da sam im zaista zahvalan, ističe Jovan i dodaje da je sada već i on aktivan član, ali da i dalje uči.

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1339 poslato: 05. Februar 2009. u 15:17 »
Dragoljube,
nama je drago sto imamo nekoga tako mladog na forumu, ko se razume u meteorologiju i spreman je da uci! I svakako Jovan ce da ostane deo ovog foruma, ali ipak mora da protekne sedam dana bana. Bez obzira na sve pozitivno, ipak smo primili jako veliki broj zalbi od ostalih clanova foruma i u vezi sa tim mnogo puta smo opominjali Jovana. To nije urodilo plodom, te smo morali da brisemo i editujemo gomilu postova koji nisu bili u skladu sa pravilima. Jednostavno mora da nauci kako moze i kako ne moze da se ponasa na forumu. Pravila zato postoje.
Dakle ban ostaje do isteka sedaog dana, i nakon toga Jovan ce opet biti dobrodosao na forum, kao i svi ostali clanovi, dokle god se drze pravila.

« Poslednja izmena: 05. Februar 2009. u 23:44 Brandzi »