Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743180 puta)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
Odg: Chat
« Odgovor #1400 poslato: 24. Februar 2009. u 13:43 »
Amaterko u pravu si...dok ne dodje novi   :zima1 nema nista od neke preterane aktivnosti... samo zamisli kada pocnu dosadne prolecne   :kisa   i  :tornado  , onda cemo svi  :pink  , dok nam ne dodje leto sa  :sunce    ....
A kada dodje onda ce opet biti  :kisa: :joy: , a po neko ce i  :fishing: :ziveli: ,opet neko  :domacica ,ali sve u svemu   :sm: :lool
Tako je ;)
???  :P  :lmao:  :lmao:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1401 poslato: 24. Februar 2009. u 13:56 »
Ljudi, nije sve u forumu, ima nečeg i u nama samima...

Inače, amaterko, vidim da se osećaš usamljenim na forumu. I meni se to dešavalo. Ah, to je samo 'rupa' u aktivnostima, nije forum riknuo.
Koliko puta ti se desilo da hoćeš da telefoniraš, da se družiš sa nekim, a koga god pozoveš ili nije tu, ili ne može da odvoji vreme... pa onda kažeš: 'Niko neće da priča sa mnom!' e, ovo ti dođe forumska varijanta.
Onda iskoristiš priliku i baviš se drugim stvarima. Batališ sve što si hteo i okreneš koncepciju aktivnosti naopako. Umesto ćaskanja preko fona izađeš napolje i vidiš 'Gle, gle, postoji svet napolju!'. Ili uzmeš neku dobru knjigu.
Ah, dobra, stara vremena... Meni se to više ne dešava. Mene je život bacio u drugu krajnost, a to je 'Eh, da mi je da dan traje 27 sati' - 'Zašto?' - 'Da postignem sve obaveze i još da se naspavam!'
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Amaterko

• **
    • METEOLOGOS - Svet meteorologije
« Odgovor #1402 poslato: 24. Februar 2009. u 14:54 »
 ^^
Ma jasno je da forum nikad ne može da rikne ;), nego samo kažem da se primećuje solidna aktivnost i posećenost isključivo kada se nešto "krupno" dešava sa vremenom. A u međuvremenu-mrtva sezona. ::) Vremenske pojave su uvek prisutne, vreme je uvek zanimljivo posmatrati iako se mnogima čini da je monotono i da se ništa ne dešava. U meteorologiji ne može nikad da bude dosadno... ;) :jupi:
AMATERKO => istraživač - saradnik BEOGRADSKE ŠKOLE METEOROLOGIJE
METEOLOGOS - Svet meteorologije
http://www.meteologos.rs/

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1403 poslato: 24. Februar 2009. u 17:21 »
Ovo što je amaterko napisao je živa istina i može se statistički dokazati. Malo sam zavirio u statistiku foruma, i napravio analizu za dane tokom kojih je napisano najviše poruka u prethodnih godinu dana:

17. 02. 2009. - 455 poruka - toga dana dolazi ciklon koji je narednih dana donio obilne sniježne padavine u cijelom regionu, na Hrvatskom primorju pao snijeg, uveče počinje prvo u Vojvodinim, zatim i u Beogradu

25. 11. 2008. - 348 poruka - u Beogradu i još nekoliko gradova u Srbiji pao prvi snijeg u sezoni 2008/2009

18. 02. 2009. - 321 poruka - pao najveći snijeg ove zime u većem dijelu Srbije, naročito u Šumadiji, snijeg padao čak i na crnogorskom primorju

30. 10 2008. - 298 poruka - nestabilan dan na samom kraju oktobra, pljuskovi sa grmljavinom kad im vrijeme nije

28. 08. 2008. - 296 poruka - izuzetno nestabilan dan, veliko nevrijeme protutnjalo Srbijom sa nezapamćenim udarima vjetra

25. 12. 2008. - 288 poruka - pao drugi snijeg ove zime u Beogradu i dijelu Srbije

08. 01. 2009. - 283 poruke - pao prvi značajniji snijeg u većem dijelu Srbije

...

Prosječan broj poruka napisanih na forumu za jedan dan iznosi 48. Tako se najbolje vidi koliko poruka značajniji meteo-događaji (snijeg i oluje) izmame na forumu...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Sale

• **
  • Starost: 44
« Odgovor #1404 poslato: 24. Februar 2009. u 17:45 »
Hahahahah Gencicu svaka ti cast :P
evo izgleda ce opet neki sneg,pocnite da pricate o snegu u prognozama i da vidite kako ce se ljudi vratiti ???

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1405 poslato: 25. Februar 2009. u 00:00 »
Zanimljivo je videti proslu godinu. Najveca navala je bila u po leta  :sunce

Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #1406 poslato: 25. Februar 2009. u 00:29 »
Ti si lud,ali stvarno lud!  ???  :lmao:  :lmao:  :lmao:  :rofl:

^^

Eto, ja sam živi dokaz šta sve meteorologija i meteorološki podaci mogu da naprave od nekada potpuno zdravog i normalnog čoveka... ::)  :vidiga: :hitna:
 :lmao: :lmao: :lmao:

Ovo što je amaterko napisao je živa istina i može se statistički dokazati.

Zar čak i ti Miloše tako o meni... :?:
 ;) :D ................ :lmao: :lmao: :lmao: :rofl: :rofl:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1407 poslato: 25. Februar 2009. u 10:32 »

Zar čak i ti Miloše tako o meni... :?:
 ;) :D ................ :lmao: :lmao: :lmao: :rofl: :rofl:

:lol: ;)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #1408 poslato: 25. Februar 2009. u 14:59 »

Inače, amaterko, vidim da se osećaš usamljenim na forumu.
Dobro si primetio... ;) Usamljen sam već danima... :cry: Čekam Amaterku (:P), a ona nikako da se pojavi... :cry:
Ne znam šta je sa njom... :neznam: :?:

:P :lmao: :lmao: :lmao:
« Poslednja izmena: 25. Februar 2009. u 15:17 amaterko »

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1409 poslato: 25. Februar 2009. u 15:26 »
Malčice si mator da padaš na provokacije... Niko se neće potruditi oko tebe kao ti sam!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1410 poslato: 25. Februar 2009. u 15:32 »
E upravo kako Pedja rece, za sve se treba potruditi. Znam da su moje drugarice ludele od momaka koji to nece/ne znaju.
Tipa, ode par cura u kafic, gomila momaka za susednim stolom, gledaju, odmeravaju i nista...ni jedan da se nasmeje, nazdravi u njihovom pravcu ili (iju sta mi pada na pamet) pridje.
Ali tako je u Novom Sadu...kakvi su momci iz drugih gradova????

Rekoh da malo prosirimo temu :)
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže jocozr

« Odgovor #1411 poslato: 25. Februar 2009. u 15:35 »
 :P Eh moj amaterko. . .
Amaterka se amaterski bavi ko zna cime(ne mora da znaci da je meteorologija u pitanju). . . mozes ti dobro da prodjes tu ::)  ???  :lmao:  :rofl:

Van mreže Amaterko

• **
« Odgovor #1412 poslato: 25. Februar 2009. u 15:43 »
Malčice si mator da padaš na provokacije... Niko se neće potruditi oko tebe kao ti sam!

:P Eh moj amaterko. . .
Amaterka se amaterski bavi ko zna cime(ne mora da znaci da je meteorologija u pitanju). . . mozes ti dobro da prodjes tu ::)  ???  :lmao:  :rofl:

Ne shvatam ja ništa kao provokaciju, već kao priliku da se nasmejemo i unesemo živost u našu međusobnu komunikaciju... ;) Kakve provokacije, pa zezamo se... :P ;)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1413 poslato: 25. Februar 2009. u 15:48 »
Heh, Brandži, kao da je negde to drugačije. Dok sam bio momak, više sam i ja tako blejao u devojke... Stvari su se promenile kada sam 'stis'o petlju' i krenuo u akciju. Doduše, to je moglo da bude i panično, ali dobro je što nije. Ipak, ne baš u prvoj mladosti, došao sam do žene svog života, i to za relativno kratko vreme.
Ima tu par važnih momenata. Recimo, treba biti svoj. Treba biti odlučan. Treba isticati svoje kvalitete, jer će mane svako da ti nađe. I najvažnije, treba biti opušten. Bez napetosti. Ako nešto ne ide u željenom pravcu, to je zato što nema akcije sa naše strane, a ne zato što, ne znam, 'nisam taj tip čoveka', 'nije mi suđeno', 'neće me', 'svi su ovakvi - onakvi - nikakvi' i sijaset raznih izgovora za neuspeh. A neuspeh leži u nama samima. Ono što često od neuspeha ne vidimo jeste da isto tako u nama leži uspeh. Samo ga treba uzeti.
Imam prilike da vidim kako se pate neki moji prijatelji koji još čekaju ne znam ni ja šta, neku idealnu tvorevinu. Pate zbog svoje samoće više nego ja zbog neizbežnih porodičnih situacija. Ostariće i biće pod nekim emotivnim mostom, ostavljeni kao pocepane krpe... A nisu loši ljudi, što stvar čini crnjom. S druge strane, nisam ni pristalica izreke 'probirač nađe otirač', ali ne treba tražiti idealnu osobu, jer takva postoji samo u mašti. Umetnost je naći osobu sa kojom ćeš imati što manje neuklapanja, a hrabrost je odlučiti se na zajednički život sa takvom osobom.
Neće ništa da padne s neba. Zato sudbinu treba pomalo čikati, ali ne i izazivati. I strpljenja...

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1414 poslato: 25. Februar 2009. u 16:29 »
Slazem se sa tobom, pogotovo sa
Treba biti odlučan. Treba isticati svoje kvalitete, jer će mane svako da ti nađe

Postavila sam ovo pitanje, zato sto imam par drugarica koje imaju problem tog tipa, i nije stvar da su lose cure, da su ovakve ili onakve, vec naprotiv vrlo dobre, fine, znaju da se ponsaju, samo ne umeju da preuzmu inicijativu (kao ni ja, samo hvala Bogu moj dragi nije imao tih problema :jupi: ). Niko im nije ni prisao (a da ni ne pominjemo nesto drugo) toliko vremena da su prestale da broje...sada ne znam sta...mesece, godine...
Kod nas jos uvek vazi ono, musko treba da bude musko...osvajac....a tog osvajaca nema...pa kako bi Tijana Dapcevic otpevala
"Al' puce tetka kao grom iz vedra neba
shvatila je da joj ipak neko treba
svesna godina da ne moze da bira
nasla Kineza da je zeni zbog papira...."

A usamljenost mislim da je jedna od najtezih bolesti.

Idealna osoba...ma ne postoji...treba da trazimo nekoga ko nije idealan i da ga, kako kazu, ucinimo idealnim svojom ljubavlju (tj idealnim za nas).

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1415 poslato: 25. Februar 2009. u 16:36 »
Ja sam idealan, a vi kako 'ocete... :frajer:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže jocozr

« Odgovor #1416 poslato: 25. Februar 2009. u 20:07 »
Ma ajte manite vi ko je idealan,kad ja postajem jos i novinar  ???  :P
Tooooooo!
Pratim rukomet i klub Proleter Naftagas za jedan sajt,i sportski list.
Dobro,sad za pocetak volonterski,ali do maja ocekujem i honorar. . .  ;)

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1417 poslato: 25. Februar 2009. u 20:22 »
Hahahha eto, ja lepo pokusam da pricam malo sa odraslima, da lepo pricamo o ozbiljnim temama, kad ono medjutim... :)
Moji pokusaji padose u Dunav!
Ali sta je tu je...

Van mreže jocozr

« Odgovor #1418 poslato: 25. Februar 2009. u 21:13 »
 ^^
Uh,a sto bas padose u Dunav,mogli su i u Begej,Savu. . .  ;D
A u cemu je problem?  :neznam:   :-\   :o
Ima ovde mesta i za ozbiljne teme.Moze se pisati o svemu,svako tera svoje :) kao i svugde oko nas,sta ces. . .
« Poslednja izmena: 25. Februar 2009. u 21:36 jocozr »

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #1419 poslato: 25. Februar 2009. u 22:23 »
Samo da vidite detalj - kako to izgleda u Titelu :)
Prava uživancija! :)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1v052-ZX_hQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1v052-ZX_hQ</a>