jedino sto ne volim kod ovih zimskih pluseva - to je sto nema nocnog grejanja...
ali imam staru temu i novu vest: zaglavljivanje u liftu, ovog puta u subotu...
lepo sam se provela, zamalo da ostanem tamo do ponedeljka... !!!
zovem prvo "stambeno" - iskljuci se poziv, zovem onda servis proizvodjaca lifta /obe firme su nam nedavno nalepljivale reklame sa informacijom da rade 24 sata non-stop/-
& taj mi kaze da nema ekipu na terenu, da zovem ne-znam-koga... istog tipa sam zvala jos pet puta, ali izgleda nije bas imao nameru da mi pomogne... a meni mobilni na izmaku, zaboravila sam da ga napunim!!!
uf! onda sam krenula da lupam po automatskim vratima, ali vise onako iz nervoze, ne verujuci da ce iko to cuti od ovih gluvih staraca iz moje zgrade, ali nasla se jedna komsinica sa sprata, cujem je da nesto gundja, zatvara ona glavna vrata i lift krece i konacno prepoznaje komande...
--------- vec na sledecem spratu izlazim i - mislim se - nema sanse da ikad vise udjem u taj srednji lift, zovem opet onog kretena iz servisa i on mi kaze da opet nije imao ekipu na terenu, ali da se bas tu slucajno zatekao poslovodja, pa mu je kao sve ispricao...