Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743143 puta)

Van mreže Stefano

• Administrator
Odg: Chat
« Odgovor #1700 poslato: 10. Januar 2010. u 18:32 »
da, veoma je bitno da kapiras matematiku i fiziku, posto na fizickom fakultetu ako ga budes studirao, a na fizickom fakultetu se studira meteorologija, ima puno matematike i fizike. Nemoj da upisujes tako nesto ako si los iz matematike i fizike. Ja sam se zeznuo i upisao Telekomunikacije misleci da cu pre ili kasnije zavoleti matematiku, pa nista od toga, sada sam diplomirani ekonomista i drago mi je sto sam to zavrsio, posto je to zaista ono cime zelim da se bavim u zivotu, a matematika se u ekonomiji svodi na 4 osnovne racunske operacije, a ne na izvode, integrale, limese... ali da ti se pohvalim, na telekomunikacijama sam polozio i matematiku 1 i matematiku 2 iz cuga, ali sam tad shvatio da to zaista ne zelim u zivotu, mogu da naucim za ispit, ali ne i da se time bavim ceo zivot...

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #1701 poslato: 10. Januar 2010. u 19:57 »
hehehe...........pa ajde i ja da se pohvalim idu mi dobro fizika a pogotova matematika ;) ........i meni su savetovali da upisem telekomunikacije ali neznam bas  :neznam: .........meni je jedini cilj da na kraju budem meteorolog jer to jedino zelim jos kao mali  ;) pa sad sta god treba upisacu ;)
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #1702 poslato: 11. Januar 2010. u 06:19 »
hehehe...........pa ajde i ja da se pohvalim idu mi dobro fizika a pogotova matematika ;) ........i meni su savetovali da upisem telekomunikacije ali neznam bas  :neznam: .........meni je jedini cilj da na kraju budem meteorolog jer to jedino zelim jos kao mali  ;) pa sad sta god treba upisacu ;)

nemoj da dozvoliš sebi da upišeš ono što drugi žele.. kada nisam prošao na arhitekturi svi su me terali da odem na neku umetnost,slikarstvo i sl. jer su smatrali da je to logično,ali je meni lično dosadno da crtam bilo čime sem običnim ili tehničkim olovkama/markerima,a i nisam nešto raspoložen da od umetnosti živim jer to ne mogu svi.. tako da bih tu napravio grešku i istrošio par godina na ono što ne bih radio

pošto te je meteorologija još kao malog zanimala,ide ti matematika,a voliš i fiziku onda mislim da je stvar jasna i da bi slbodno mogao da nastaviš tim putem
možeš upisati srednju meteorološku,ali ništa neće biti strašno i ako upišeš matematičku gimnaziju ili prirodni smer u običnoj gde ćeš se sresti sa integralima i limesom kao uvod za taj fakultet

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1703 poslato: 14. Januar 2010. u 22:49 »
Mališani krenuli u Arfiku zbog zime
14. januar 2010. | 21:28 | Izvor: Tanjug 
Berlin -- Tri mala Nemca izazvala su paničnu potragu kada su se krišom iskrala iz svog obdaništa i krenula "putem Afrike" jer im je dojadila zima.

Mališani, stari pet i šest godina, iskoristili su trenutak nepažnje vaspitačica i pobegli iz obdaništa u Nirnbergu, na jugu Nemačke, saopštila je lokalna policija. Vaspitačice, koje su odmah obavestile policiju, i same su učestvovale u potrazi u koju su bili uključeni savezni policajci, vatrogasci i policijski helikopter.

Pronađena živa i zdrava oko dva sata kasnije, deca su izjavila da su nameravala da uhvate prvi avion za Afriku.

Na putu za Afriku svratili su u jednu prodavnicu igračaka gde ih je policija i pronašla.

/skraceno preuzeto sa/ www.b92.net

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1704 poslato: 15. Januar 2010. u 12:48 »
haha :)
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže ocelot

« Odgovor #1705 poslato: 16. Januar 2010. u 03:26 »
Mališani krenuli u Arfiku zbog zime
14. januar 2010. | 21:28 | Izvor: Tanjug 

Na putu za Afriku svratili su u jednu prodavnicu igračaka gde ih je policija i pronašla.

carski! :D

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1706 poslato: 17. Januar 2010. u 12:04 »
Evo i mene da se javnem, htela sam malo da se pohvalim...mada jeste proslo vec nekih 20-tak dana, ali... kazu da nikada nije kasno pohvaliti se... well napokon sam diplomirala i resila se bede... :)

Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1707 poslato: 17. Januar 2010. u 13:18 »
Čestitam, Brandži !  :jupi:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #1708 poslato: 17. Januar 2010. u 14:24 »
Čestitke  :smartass:
Svaka čast  :super:

Van mreže ocelot

« Odgovor #1709 poslato: 17. Januar 2010. u 15:01 »
bravo! ;) :smartass:

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #1710 poslato: 17. Januar 2010. u 15:07 »
Super, svaka čast :smartass:

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #1711 poslato: 17. Januar 2010. u 15:17 »
Čestitke i od mene   :D  :super: :super:
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1712 poslato: 17. Januar 2010. u 18:14 »
Čestitke i od mene i ovako elektronskim putem.  ;)

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1713 poslato: 17. Januar 2010. u 22:24 »
Hvala drugari :) Eto i to poglavlje je zavrseno, a sada idemo dalje....

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1714 poslato: 18. Januar 2010. u 09:24 »
Čestitam i ja, Brandži! Neka ti je sa srećom!
A sada, malo odmori, pa u akciju traženja odgovarajućeg posla prema novim klasifikacijama, ali i ostalim lepim stvarima u životu...
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #1715 poslato: 18. Januar 2010. u 10:38 »
Čestitam Brandži!

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #1716 poslato: 18. Januar 2010. u 23:12 »
Hvala, iako trenutno imam posao, jedva cekam da krenem dalje. Polako se vec spremem za konkurse. Nadam se da cu u neko dogledno vreme naci nesto bolje.

Van mreže jocozr

« Odgovor #1717 poslato: 19. Januar 2010. u 10:58 »
Zdravo društvo!  :)
Evo mene opet sa vama posle skoro 7 meseci odsustva. . .a većina zna i što i zašto,da se ne vraćamo sad na staro.  ;)
Ja se nadam da će sada biti sve OK u odnosima sa pojedinim osobama na ovom forumu, odnosno sa osobama sa kojima sam imao probleme.
Mislim da je vreme da se krene ispočetka,kad je o meni reč,pa se nadam da neće biti provokacija kao ranije.
Takođe,nadam se da moj trud koji sam uložio ovde bez obzira na sve ipak nije zaboravljen i da će to znati da se ceni i poštuje.
To naravno možete očekivati i sa moje strane.Dakle sigurno neću prigovarati nikome ko ulaže dosta truda ovde i da se to vidi,bez obzira koliku grešku načinio.
Da ne duljim,za kraj, zahvaljujem se drugarima iz admin-mod tima na uklanjanju bana. Mislim da nisu pogrešili, a vreme će pokazati.

Pozdrav svima  :-*

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #1718 poslato: 19. Januar 2010. u 11:03 »
Dobrodosao nazad Joco!
Neka si se ti nama vratio,sad ce biti tek zanimljivo...
A sad na posao da vidimo neke prognoze iz prve ruke  :D

Van mreže jocozr

« Odgovor #1719 poslato: 19. Januar 2010. u 19:57 »
 ^^
Hvala ciklon na dobrodoslici  ;)
Bice,bice prognoza  :)  ;)