Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743145 puta)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
Odg: Chat
« Odgovor #1720 poslato: 20. Januar 2010. u 01:17 »
Da ne offtopicarim u prognozama...

stare dobre matematike -)
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1721 poslato: 20. Januar 2010. u 13:16 »
A joooj vid algebre ako se ne varam (tačnije matematičke logike).  :-\ Stara dobra dosadna predavanja. Sjajna reklama za PMF Novi Sad.  :P  :-X

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1722 poslato: 20. Januar 2010. u 13:44 »
Uh, ne mogu da gledam ovo...  ::)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1723 poslato: 20. Januar 2010. u 14:48 »
Kao sto rekoh u prognozama. Polozio sam matematiku 1 i matematiku 2, ali sam znao da tesko da cu je ikad zavoleti... medjutim znam primere kojima je to uspelo.
Jednostavno poceli su na matematicki nacin da razmisljaju i da te stvari potpuno shvate.

Sa tom, da je tako nazovemo, visom matematikom vise nisam imao dodira, posto sam poceo da se bavim ekonomskim naukama, tako da mi je i dan danas prosto neverovatno da sam ta 2 ispita polozio iz cuga, secam se kako je to bilo... bilo je naravno stvari koje sam razumeo i to sam ucio bez problema, bilo je onih stvari koje nisam razumeo ali je bilo neke logike i to sam logicki kapirao, ali ono sto je meni bilo nemoguce na bilo koji nacin objasniti, to sam jednostavno ucio napamet.
Ehhh kad se setim tog vrelog juna 2003 godine i pripremanja ispita iz matematike 1 i na kraju satisfakcije kada sam ga polozio...

Imao sam prilike da se davno upoznam sa, danas verovatno pokojnim, profesorom matematike sa jednog fakulteta koji mi je na neverovatan nacin objasnjavao izvode i integrale, ali to je bilo neverovatno, sa primerima iz svakodnevnog zivota. Zao mi je sto tad nisam to zapisivao, posto je on to radio sa neverovatnom ljubavlju i prosto posle takvog objasnjenja i neke nelogicne stvari su mi delovale logicno.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1724 poslato: 20. Januar 2010. u 16:23 »
Uh, ne mogu da gledam ovo...  ::)

A šta gledaš? Spremaš li redove, diferencijalne jednačine?
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1725 poslato: 20. Januar 2010. u 16:32 »
A šta gledaš? Spremaš li redove, diferencijalne jednačine?

Trenutno spremam uglavnom mehaniku... A kažem da ne mogu da gledam, jer su mi se više smučili svi ovi hijeroglifi sa Bodine slike, a gledam ih svaki dan...
Možda ima ljudi koji mogu da zavole matematiku, ali ja ih ne razumijem. :)
Ipak, da bi se došlo do konačnog cilja, treba da se prođe i mnogo toga što ne volimo ili što nam ne ide. Nijedna prepreka nije neporemostiva. Tako da ne postavljam sebi pitanje ima li smisla što učim sve te gluposti koje mi više nikada u životu neće trebati. Ako je to sredstvo da bi se došlo do cilja, tj. diplome, onda ću "morati da gledam" još makar 3-4 godine. :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1726 poslato: 20. Januar 2010. u 20:45 »
Premješteno iz podforuma "Prognoze":

Gabesz ja cu ti samo izneti neke cinjenice od pre neki dan.Dok sam ja jos pre nedelju dana primetio i tvrdio da ima sanse za ceste padavine u poslednjoj dekadi januara do tada su vecina vas tvrdili da nema sanse ni za kakve padavine i samo su svi pricali o anticiklonima.A da ne kazem da su neki u svojim tvrdnjama isli cak toliko daleko da su cak rekli da ce se ceo januar zavrsiti bez ikakvih padavina(iako do kraja meseca ima jos 11 dana)a onda odjednom su i ostali u poslednjih dan,dva poceli da uocavaju da nam se nesto sprema za iducu nedelju.Plus,jos pre neki dan sam govorio da cele ove nedelje manje vise u periodu od ponedeljka do petka mozemo ocekivati sneg slabog do umerenog intenziteta u celoj zemlji ali mi niko to nije verovao i svi su samo najavljivali padavine za ponedeljak i utorak.Eto,toliko o mojim"lupetanjima"

Sto se tice moje tvrdnje koju sam izneo da se nocas posle ponoci i tokom cele noci ocekuju snezne padavine(gledao sam konkretno za moj grad),samo cu vam reci,nisam to lupio iz svoje glave vec pratim prognozu na jednom medjunarodnom sajtu cije prognoze su i do sad bile veoma precizne,pogotovo im je odlicna prognoza na sate.
To nije ni weather.com ni accuweather(sa cijim prognozama do sad bas i nisma bio zadovoljan),a na kom sajtu pratim najave  uostalom nije ni bitno.Uvericete se vec sutra ujutru da li je ovo sto sam rekao bilo samo "lupetanje",a do tada ce sneg dobro da zabeli.

Pazi to nije ljudski sto ti radis,lupas grudi svaki dan sto se tvojih prognoza tice!Evo ja cu ti predati pravo za izradu prognoza na sajtu,i onda dokazi se!

Gabesz brate,ne lupam se ja u grudi,samo necu da dozvolim da me iko ovde omalovazava samo zato sto imam hrabrosti da najavim nesto malo ranije nego sto to urade i ostali koji po pravilu uvek cekaju da se neki dogadjaj 100 % iskristalise da bi imali hrabrosti da nesto najave i prokomentarisu.
Ja sad konkretno govorim o prognozi za naredna 24 h a ne za neki duzi period da me nebi opet neki napali da gledam suvise daleko i da "lupam gluposti".

Hmm, mislim da bi pokretanje takmicenja u prognozi vremena bila prava stvar pa da vidimo kom opanci kom obojci :)

Snowlover toliko različitih analiza prognoza daš u toku od 24 h tako da ti jedna od njih sigurno "pogađa".
S druge strane bilo bi dobro da ti daješ svoje mišljenje ali daleko od toga. Tumačiš svaki izlaz model kako tebi odgovara ili čak daješ analizu izlaza koji su već dobra prošlost.
Tako da tvoje busanje u prsa da si pre par dana najavljivao sneg za ovu nedelju ne stoji čvrsto na nogama.

Boce,gde sam ja to menjao moje najave prognoza iz dana u dan kako ti tvrdis?
Ja i dalje stojim iza svojih tvrdnji da postoje realne i velike sanse da do kraja januara dobijamo solidne snezne padavine,a to sam tvrdio isto i pre nedelju dana
dok je anticiklon bio jos suvise jak i dok jos niko nije ni verovao da bi neka promena u bliskoj buducnosti mogla da bude moguca.
A evo sad smo dosli u tu situaciju da realno mozemo da ocekujemo padavine i narednih dana,iako to niko nije ni ocekivao.
Pogotovo ne ove nedelje kad su svi do sinoc tvrdili da nas od srede ocekuje stabilizacija vremena i ponovno jacanje anticiklona.

1. Nije baš 90% šansa da padne 5cm sutr u Novom Sadu ali ona postoji.
2. Poslednja dekada januara još nije počela.
3. Ponašaš se kao da si ti najpametniji, a ostali nemaju pojma. Došao si na forum kao i svi ostali i sam okrećeš ljude protiv sebe veoma uspešno. Jedino si to uspeo.
4. Pratim tvoje prognoze i više si frljao nego što si pogađao. Boce ti je sve objasnio.
5. Nije lepo da ne deliš linkove sa nama koje koristiš jer to svi ostali rade. Sarađuju jedni sa drugima, ne kriju ništa.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1727 poslato: 20. Januar 2010. u 20:55 »
Joe,pogledaj msn weather,pa sam pogledaj.Imas tamo na karti za europe i radarsku sliku kretanja oblacnosti koja ce nocas da predje tacno preko Vojvodine,imas tamo i odlicnu prognozu vremena na sate,kako za NS tako i za sve druge gradove.
BTW,upravo malopre sam od jednog clana foruma dobio pismo podrske na PM koji mi je porucio da odolim svim pritiscima i da istrajem u svojim tvrdnjama da ce nocas biti snega.
Tako da nije tacno da su se bas svi ljudi okrenuli protiv mene kao sto ti mislis.
A ko ovde pametuje i lupa gluposti,a ko ne,o tome necu uopste diskutovati.Prelistaj malo sta ste svi vi prethodnih dana govorili kako cemo i dalje biti pod jakim uticajem anticiklona,kako nema vise nikakve sanse za padavine do kraja ove nedelje itd.
Ali ste danas svi"okrenuli plocu"pa od jutros svi pricate drugu pricu i manje vise najavljujete moguc sneg i narednih dana i zasto onda ne priznate da ste pogresili i da ste vi lupali gluposti prethodnih dana?
Nije sramota pogresiti,ipak smo svi mi ovde samo amateri,pa ne vidim na koji nacin bilo ko od nas sa svim tvrdjanja moze narusiti "ugled" foruma.

WOW,kako smo sada svi pametni,a do pre nekoliko minuta ste pricali kako ja pricam gluposti kad sam najavljivao sneg za nocas ::)

Ajd sad svi lepo procitajte sta sam ja napisao nekoliko postova iznad,gde sam lepo najavio siguran sneg za celu Vojvodinu  i Beograd tokom cele noci,dok ce ostatak zemlje dobiti samo neke minimalne padavine jer ce oblacnost preci samo preko severa.

Slusaj decko sada si stvarno preterao.Ljudi ovde TUMACE karte a ne gledaju u pasulj.Svaku od tvojih tvrdnji izvlacis iz gotovog i sazvakanog izlaza i to samo TVOG gfs-a  sa sajta koji obicno koriste zemljoradnici da vide oce li kisa.Pritom da ne zaboravimo da je svaka karta koji si okacio bar dva izlaza stara jer se na tom TVOM TAJNOM sajtu tako i osvezava,jednom dnevno.Ti da znas samo jedan od pojmova kojima ljudi ovde barataju ne bi bio glavni cirkusant i razlog za smeh.Sa je to anticklon,jel to neka tvoja imaginacija,mozemo li mi to drugi da vidimo ili ne.To je samo tvoje pravo?Ma ti nemas pojma i stvarno pocinjes da davis.Moja profesija je takva da takve momke treba da umem da razumem i da im pomognem ali sada nisam na poslu i ne zelim da mi neki slinavi klinac kvari jedan od omiljenih hobia.Ako moderatori smatraju da zbog ovog posta treba da dozivim ban potpuno se slazem i zasluzio sam ga.

Brate  ajde oladi,do pre sat vremena ste se svi smejali i sprdali sa mojim najavama kada sam govorio da ce biti  sigurnog snega nocas,a sad ste svi poceli da kacite meteograme i da potvrdjujete ono sto sam ja imao  hrabrosti da najavim pre svih vas,pa neka me slobodno banuju zvog ovog sto sad govorim ali samo iznosim cinjenice.
Ne dozvoljavam da neko gazi po meni i omalovaza sve sto ja kazem i najavim ovde,a na kraju uvek ispadne da sam bio u pravu i da eto svaki put"slucajno"pogodim prognozu.
I druga stvar nisam sad uopste pratio razvoj situacije na onom sajtu sa kog sam kacio mape vec na msn weather koji se pokazao i dokazao da ima odlicnu i preciznu prognozu,pogotovo ono kratkorocnu na sate.To su dokazali jos i tokom decembra kad sam pratio njihove najave tokom onog decembarskog snega i jos nikad do sad nisu omanuli.
Tako da nisam nista ovde govorio napamet ni iz svoje glave po nekim svojim predosecajima nego sam kretanje oblacnosti pratio na msn-u koji je taj sneg za veceras video mnogo pre nego svi ti vasi meteogrami koje sada kacite.

Podrzavam ovo u potpunosti,posebna tema,u nedelju se pravi prognoza za jedan nasumice izabran grad i za narednih sedam dana svi koji zele prave prognozu,bez opterecenja onako radi zabave.Pa onda svako moze da napise sta hoce ali u toj temi,dal ce da gata,baca pasulj,gleda u kuglu kao Roska ili neki od modela sasvim je svejedno.
Ne salim se...
Malo izadjoh iz teme,jos se malo dodaje padavina za sutrasnji dan a i spustaju se sve juznije,samo ako temperatura predje 0C onda ne bi voleo da padni ni pahulja!

Ciklon ja ne vidim nista lose u tom tvom predlogu.  :D Ipak smo mi ovde samo meteoroloski amateri.Najveci problem je sto ovde vecina ljudi ne ume da se opusti i zabavlja pa su svi tako nekako "stegnuti" i previse "strogi i ozbiljni" i svi samo imaju hrabrosti da najavljuju samo neke 100 % proverene najave vremena.
Ako je ovo meteoroloski forum,i ako na njemu treba da komentarisemo i najavjujemo tendencije buducih razvoja meteoroloskih prilika,ne vidim nista lose i da ponekad imamo i suprotsavljena misljenja u analizama vremena.Pa Boze moj neko ce pogoditi,a neko pogresiti,nista strasno.Ja cu svaki put ako nesto pogresim u proceni vremena javno priznati da sam pogresio i izvinicu se svima,ali isto tako ocekujem i ako nekad pogodim vremensku prognozu da ostali budu makar toliko fer i korektni ljudi i da lepo priznaju da sam bio u pravu,a ne uvek da govore kako ja pricam gluposti i vidi ovog snowlovera,opet je"slucajno"pogodio vremensku prognozu,jer me to stvarno iritira i ne mogu da ostanem ravnodusan na takve zlonamerne komentare.Ja se samo maksimalno trudim koliko god mogu da neki predstojeci dogadjaj sto preciznije najavim i sa sto manje gresaka,jer meni prvom nikad nebi bilo u interesu da dajem neke lazne najave nekakvog laznog snega i da ljude dovodim u neku zabludu i laznu nadu.
Ali ako vidim da se nesto sigurno sprema(kao sto vidim ovaj sneg veceras koji nam dolazi),pa zasto onda da tu informaciju ne podelim sa svima vama ovde na forumu i ne vidim sta ima lose u tome? :neznam:

Morao sam da se obratim, iako sam se do dana danasnje suzdrzavao !!!Da li ce neko iz uprave da reaguje i da banuje clana snowlover??

Odavno pratim ovaj forum i dosta stvari sam naucio tokom ovih godina, registrovao sam se skoro na forum i malo pisem jer sam amater, a smatram da na ovom forumu ima mnogo strucnijih ljudi koji su daleko od amatera kako vas dotican clan snowlover naziva...

Snowlover, tvoje gluposti nerviraju mnoge, citam forum svaki dan po nekoliko puta i cim vidim tvoj post pokusam da ga izbegnem, ali to mi ne ide jer pises "sastave" na svakoj strani.
Dalje, nauci se da pises tekst u jednom postu, a ne da pises 3-4 posta zaredom, ne samo na ovom forumu nego na bilo kom forumu koji posecujes.

Takodje, nikog ne zanimaju prognoze koje ti gledas i prosledjujes ovde, pogotovo ne one sa weather.com i accuweather.com koji nemaju vezu sa vezom (ne zato sto ostali korisnici su to nekoliko puta rekli, ja im nisam verovao pa sam i sam radio poredjenja prognoza, cak i ja amater sam mogao da napravim bolju prognozu od ova 2 sajta, jednostavno oni su dobri za podrucje USA, prognoza za ostatak sveta je cista glupost. I ne, nisam radio samo jednom poredjenje ova dva sajta sa ostalih 5 koji isto daju svoje prognoze, poredjenja sam radio sa 2-3 dana jedno 10 puta i accuweather i weather.com su ubedljivo najgori).

Zapamti sam sto si rekao na forumu za jedan jedini DAN, i zapisi na papir pored sebe i videces sam da si mnoooooooooooogo puta pogresio u prognozama koje si ti dao na ovom forumu.

Ja sam ovde potpuno nov i amater sam sto se tice meteorologije i na ovom forumu sam zato sto idem na skijanje i cekam snijeg da padne i vidio sam da ima dosta ljudi koji bas dobro pogadjaju vremenske prilike tako da mi to odgovara da nebih lutao i trazio druge prognoze zato citam i cutim...

Mene samo jedno nervira ova uzastopna prepucavanja i odlazanje u offtopic svakim postom za redom.

Zato molim ljude koji su zaduzeni za ovaj dio foruma da regulisu ovo.

Ne drzim nikome stranu ali snowlover milsim da ti niko ne brani da dajes svoje prognoze vremena ali i ne da ubijas sa postovima jedan za drugim svaki dan. Navukao si ljude da budu protiv tebe jer jednostavno postujes svakih 5 minuta po jedan roman i to u vecini slucajeva da bi se prepucavao sa nekim a ne da dajes prognoze.

Sad sam ja prekrsio pravila ali izvinjavam se svima sto sam otisao u offtopic!

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #1728 poslato: 20. Januar 2010. u 21:34 »
ЗИМСКА ДРАМА НА СЕВЕРУ КИНЕ

Север Кине погођен снежним олујама и рекордно ниским температурама од 40 степени испод нуле. Завејани путеви отежавају спасавање становништва, а угрожено је око 1.600.000 људи.

Снежне олује и рекордно ниске температуре које су пале 40 степени испод нуле погодиле су север Кине. Лоше временске прилике и завејани путеви отежавају евакуацију становништва, а угрожено је око 1.600.000 људи.
sever-kine1.jpg

У провинцији Синђианг на западу земље у снежним олујама и хладноћама које достижу и минус 43 степена погинуло је пет особа, саопштио је тамошњи хидрометеоролошки завод.

"Имали смо благовремене информације тако да смо се на време припремили за хладни талас, али и даље имамо проблема да евакуишемо све становнике, пошто су овако ниске температуре и снег ретки у Синђиангу", рекао је портпарол тог завода.

Угинуло је 100.000 грла стоке, а око 100.000 кућа је оштећено. У области Алтај, на крајњем северозападу Кине, евакуисано је више од 150.000 људи, а тамо је нападало око један метар снега, што је око пет пута више од уобичајеног.

Ниске температуре угрозиле су и рибаре у провинцији Шандонг дуж Бохајског мора, које је прекривено најдебљим ледом у последњих 30 година.

У Синђиангу, Унутрашњој Монголији и другим северним кинеским провинцијама ће, према прогнозама метеоролога, у наредна три дана дувати јак ветар и доћи ће до даљег пада температуре.

Северну Кину погодила је најоштрија зима у последњих неколико деценија.

Извор:РТС

:o :o :o
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže jocozr

« Odgovor #1729 poslato: 20. Januar 2010. u 22:00 »
Miloše,super odrađeno  :super: samo vidim da tu fali moj post.
Dakle,samo da se izjasnim, i ja sam za neko takmičenje u vidu prognoza,jednom nedeljno,pa da se tu dokazujemo,a ne u prognozama.  ;)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1730 poslato: 21. Januar 2010. u 00:15 »
Da, tvoju poruku sam editovao, pa sam zaboravio da prebacim taj dio koji nije direktno vezan za temu "Januar 2010".
Što se tiče tog predloga, i ja sam za. To će, u svakom slučaju, dodatno doprinijeti aktivnosti i popularizaciji foruma. Tako bismo naravno smanjili i rasprave u temama gdje ne bi trebalo da ih bude, što je slučaj u nekoliko prethodnih dana.
Samo što prvo moramo da vidimo koliko je ljudi zainteresovano da učestvuje. Ako vidimo da ih ima makar 10, onda bi to takmičenje imalo smisla. Jedini je problem što tako nešto nije lako organizovati.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1731 poslato: 21. Januar 2010. u 10:06 »
Hajde, dosta svađe, dosta evociranja ružnih trenutaka. Šta se primate?

Kimi, tvoj post treba da ode u Zanimljivosti. Ovde mu nije mesto, da znaš za ubuduće. Valjda će neko od admina reagovati i premestiti tvoj post gde pripada, a ovaj deo mog posta potom obrisati. Hvala.

Trenutno spremam uglavnom mehaniku... A kažem da ne mogu da gledam, jer su mi se više smučili svi ovi hijeroglifi sa Bodine slike, a gledam ih svaki dan...

Uf, uf... daj tu mehaniku, čoveče. Navijam za tebe. Fora je samo da pravilno postaviš problem, a ređanje hijeroglifa od diferencijalnog računa je nešto što treba da ti bude pismenost do kraja studija. Isto važi i za ostale 'kuke', tipa integralni račun, a treba voditi računa o kompleksnoj (Matematika 3), jer će biti potrebna u Elektromagnetizmu, Dinamičkoj itd. Logika, tautologija i slično je samo kompletiranje matematike, te je progutaj. Opet, taj deo matematike i nije težak, samo su slova čudna.

Možda ima ljudi koji mogu da zavole matematiku, ali ja ih ne razumijem. :)

'Volim i ja nerandže, no trpim' :lmao:

Ipak, da bi se došlo do konačnog cilja, treba da se prođe i mnogo toga što ne volimo ili što nam ne ide. Nijedna prepreka nije neporemostiva. Tako da ne postavljam sebi pitanje ima li smisla što učim sve te gluposti koje mi više nikada u životu neće trebati. Ako je to sredstvo da bi se došlo do cilja, tj. diplome, onda ću "morati da gledam" još makar 3-4 godine. :)

Umesto trpljenja, savetujem ti da zavoliš te stvari. Učini ih sebi zanimljivim, prepusti se čarima otkrivanja. Inače si puk'o k'o lutka u detinje ruke.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #1732 poslato: 21. Januar 2010. u 20:37 »
Evo da malo zacinimo ovo snezno vece sa smehom!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mZaOhWMusSk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=mZaOhWMusSk</a>

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1733 poslato: 22. Januar 2010. u 21:39 »
A to sto mnogi misle da 1 mm= 1 cm,u to bas i nisam siguran, mm je jedinica za tecnost a cm za kolicinu,isto sto je 1 l nije isto sto i 1 kg,a to ti svaki matematicar i fizicar moze i potvrditi.

Kao student fizičkog fakulteta, mogu samo da potvrdim da odavno nisam pročitao nešto smješnije.
Jedinica za tečnost.  :lmao:
A samo mi reci šta je teže, 1kg ili 1l ?

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže jocozr

« Odgovor #1734 poslato: 22. Januar 2010. u 21:52 »
 ^^
 :oboze:
 :lmao:  :rofl:

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1735 poslato: 22. Januar 2010. u 22:51 »
Citat
A to sto mnogi misle da 1 mm= 1 cm,u to bas i nisam siguran, mm je jedinica za tecnost a cm za kolicinu,isto sto je 1 l nije isto sto i 1 kg,a to ti svaki matematicar i fizicar moze i potvrditi.
Ovo moze da bude ozbiljan pretendent u kategoriji za Naj biser na domacim forumima u 2010 godini... hahahaha

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1736 poslato: 24. Januar 2010. u 22:35 »
Nema me 3 dana, a ovde ludilo :)
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1737 poslato: 24. Januar 2010. u 22:38 »
Nema me 3 dana, a ovde ludilo :)

Kad mačke nema, miševi kolo vode.  ;D

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm