Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743125 puta)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
Odg: Chat
« Odgovor #1900 poslato: 01. Decembar 2010. u 11:05 »
kolega ptprince, pošto si zakasnio za izložbu konkurencju možeš videti u najnovijem ReFotou a i u ranijim brojevima pošto je konkurs praćen tokom cele 2010. godine

Hvala za info.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #1901 poslato: 07. Decembar 2010. u 20:38 »
bravo boce! čestitam  :first:

^^ i odemo na one lignje :) :) :) (priseti se marta ove godine kad sam te cimao da mi pravis drustvo hehehehe)

gde? :D  jednom sam tamo hteo da uzmem malo veći obrok, ali nisam imao vremena pa sam samo spazio jednu firmu koja ima zanimljivu hranu s tim što se ne sećam koji restoran je bio u pitanju.. čini mi se odmah desno od KFC-a

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #1902 poslato: 13. Decembar 2010. u 14:13 »
Evo godinu dana od moje registracije ovde  :o  :selam:

Nadam se da cemo se jos dugo druziti  :)  :-*
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1903 poslato: 13. Decembar 2010. u 14:25 »
^^ naravno da hocemo :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1904 poslato: 21. Decembar 2010. u 14:00 »
Nikako da vam se požalim na jedan san koji sam sanjao pre dva-tri dana.

Sanjam ja tako da idem na ovaj forum. Kad ono, promenila se početna strana. neka, mislim, Boda je bio kreativan. Kad ono - nije tako! Na početnoj strani stoji jedna informacija, upadljiva, onako preko pola strane. Kaže: Dobrodošli na SerbianMeteo forum. Pozdravite novog vlasnika foruma, (pa ime i prezime direktora RHMZ Srbije), koji obećava puno novog sadržaja. Sadržaj i teme dosadašnjeg foruma se kompletno menjaju. Verujem da ćete biti zadovoljni novim izgledom i sadržajem foruma.
Odsekoše mi se noge! Gde da se to desi? Užas!! Deder, kad sam već tu, da vidim ima li koga od naših. Među temama nađem samo jednu temu: Reakcije članova. Prvi se javio Stefano, i piše kako sebe ne vidi na ovom forumu i da daje ostavku na članstvo! Ja u nesvest! Za njim slede Milosh, Boce, gencic, sve sa istim porukama. Nigde Bode, nigde Joea, mislim tako, možda se još nisu javili. A opet, mislim se, ko li je mogao da proda forum ovome? I kako sme? Ko je nas pitao?
Pogledam statistiku. Broj postova: 40. Broj članova: 12. Gde su ljudi?
Ostaviću i ja post, i to onako kako ja umem! Opor, grozan, rezigniran do krajnjih granica! Osećao sam se užasno! Ko mi razjuri drugare i prijatelje, samo da ga ja dohavtim pod svoje! I tako kliknem ja da pišem, kad... prekinu se san!

Ko zna šta to može da znači. Ja verujem u moć snova, ali nikako mi nije jasno šta se sve motalo po mojoj glavi da se tako nešto iskombinuje. Osećao sam se kao da su svi morali da napuste prostor u kojem živim i da više nemam nikoga. Obično, takvi snovi su mi samo dali veru da će biti bolje. Nadam se da je tako i ovog puta.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #1905 poslato: 21. Decembar 2010. u 14:16 »
kolega, stvarno ne bih voleo da imam takav san!
mogu da zamislim kako si se osećao

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #1906 poslato: 21. Decembar 2010. u 15:09 »
Pa to je bio kosmar!

Prince svasta se tebi mota po glavi, al ko zna mozda je to neki predznak? Treba dobro razmisliti o tome, snovi imaju strasnu moc najave pojedinih dogadjaja ali ih treba prepoznati i rastumaciti.

Uh ubaci me u neke lose misli s tim snom, a sta i pametujem tu nesto....

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #1907 poslato: 21. Decembar 2010. u 15:09 »
hm.. Interasantan san, kosmar bolje reci.
A zamisli da si sanjao da je kompletno rukovodsvo rhmz-a podnelo ostavke a da su novi direktori najiskusniji ljudi sa ovog foruma.. :smartass: Kako se u poslednje vreme izbegavaju happy end-ovi svuda tako ga ne bi bilo ni ovde, u medjuvremenu novo rukovodstvo izgubilo zelju za vodjenjem ovog foruma, i on presao u vlasnistvo bivsih rukovodecih iz rhmz-a..  :doh:
Mislim da je ovo mnogo interesantnija verzija. :rofl:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1908 poslato: 21. Decembar 2010. u 16:08 »
Prince svasta se tebi mota po glavi, al ko zna mozda je to neki predznak? Treba dobro razmisliti o tome, snovi imaju strasnu moc najave pojedinih dogadjaja ali ih treba prepoznati i rastumaciti.

Uh ubaci me u neke lose misli s tim snom, a sta i pametujem tu nesto....

Ma opušteno, ciklon. Posle sna se nisam tako loše osećao. Bio sam uzbuđen, ali nisam imao loš osećaj. Dakle, mani se loših misli i napred! A što se tiče tvoje tvrdnje o snovima, apsolutno se slažem, ali osećaj koji imam uopšte nije loš. Osećaji mogu da znače mnogo više nego razmišljanje, kada su snovi u pitanju. Znaš šta 'pesnik reče' 'Osjećaj me rijetko vara... Hej, živote, teško ovo jbt...'

A zamisli da si sanjao da je kompletno rukovodsvo rhmz-a podnelo ostavke a da su novi direktori najiskusniji ljudi sa ovog foruma.. :smartass: Kako se u poslednje vreme izbegavaju happy end-ovi svuda tako ga ne bi bilo ni ovde, u medjuvremenu novo rukovodstvo izgubilo zelju za vodjenjem ovog foruma, i on presao u vlasnistvo bivsih rukovodecih iz rhmz-a..  :doh:
Mislim da je ovo mnogo interesantnija verzija. :rofl:

:lmao:

E jesi lik, freeze!

Kamo sreće da se ostvari bar prva polovina sna, ali realnost je takva da ko god da dođe, biće isto. Kao Dan mrmota!
A što se tiče sledeće smene vlasti u tvom predlogu sna, to je više nalik realnosti nego snu.
Jeste mi drugari, ali položaj na vrhu je čudo. Da ne navodim priimere, navešću samo staru latisnku izreku: 'Kada se promeni sreća, promene se i prijatelji'.

Inače, retko sanjam realne likove u bilo kojoj formi. Snovi su mi jako simbolički. Tako da mislim da san nema veze ni sa forumom, ni sa rukovodstvom firme, već sa nečim ličnim, nečim što me oslobađa, nečim što mi puno znači. Puštam vreme da kaže svoje, ali sam spreman da prepoznam poruku.

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #1909 poslato: 21. Decembar 2010. u 16:43 »
Priznaj da si se prejeo za svetog nikolu :rofl:
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1910 poslato: 21. Decembar 2010. u 16:44 »
moja 2000. poruka  :jupi:

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #1911 poslato: 21. Decembar 2010. u 17:01 »
moja 2000. poruka  :jupi:
Cestitka Bodo!!!

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1912 poslato: 21. Decembar 2010. u 17:08 »
često imam slične i još gore stupidne košmare, ali srećom uglavnom ih brzo zaboravljam...

mislim da snovi češće odražavaju našu podsvest, našu prošlost, potisnute misli, itd.
/naravno, ima i snova okrenutih ka budućem, ali to nema svako, a i to retko/

u ovom slučaju mi se čini da je čak logična kombinacija nekih opsesivnih tema, koje je sam snevač više puta potezao na ovom forumu onako uzgred, ponekad otvoreno, ali malo ko se za to zainteresovao -
/možda bolje da ne podsećam: sprat gore-dole, prognostičari & prognozeri, neki stari mrtav forum & neki novi forumi, stalna briga da sve bude na svom mestu & da se sve objasni, itd./

ako taj košmar ima neku poruku, onda je to samo >  Don't worry! Everything will be alright...

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
« Odgovor #1913 poslato: 21. Decembar 2010. u 17:50 »
Cestitka Bodo!!!
zrno po zrno... gomila zrnevlja -)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1914 poslato: 23. Decembar 2010. u 09:48 »
Priznaj da si se prejeo za svetog nikolu :rofl:

Volim da jedem, ali mislim da je to bilo uoči Sv. Nikole. Na svojoj slavi sam bio više nego pristojan, naročito u jelu, iako sam maltene sam skratio jednu buteljku belog (odavno nisam). Prijalo mi je, jer sam ustao čiste glave.

mislim da snovi češće odražavaju našu podsvest, našu prošlost, potisnute misli, itd.
/naravno, ima i snova okrenutih ka budućem, ali to nema svako, a i to retko/

Saglasan!

u ovom slučaju mi se čini da je čak logična kombinacija nekih opsesivnih tema, koje je sam snevač više puta potezao na ovom forumu onako uzgred, ponekad otvoreno, ali malo ko se za to zainteresovao -
/možda bolje da ne podsećam: sprat gore-dole, prognostičari & prognozeri, neki stari mrtav forum & neki novi forumi, stalna briga da sve bude na svom mestu & da se sve objasni, itd./

Podseti. Ko se ne seća, živi u neznanju koje sam stvara.
Sad, da su teme opsesivne, nisam siguran. Moram malo da se preispitam. Moji objekti u snu nikad ne odražavaju (ili to vrlo retko čine) same sebe, već imaju neko prenosno značenje. Nikad nisam sanjao forum, te mi je taj simbol u snovima sasvim nov.
Inače, san koji sam sanjao nisam doživeo kao košmar. Nije bilo znoja, ali jeste bilo uzbuđenja. Shvativši da je to samo san, shvatio sam da postoji neka poruka.

ako taj košmar ima neku poruku, onda je to samo >  Don't worry! Everything will be alright...

Već neko vreme mislim da je to ta poruka. Ipak, želeo sam da to podelim sa vama, kako bih mogao da razmislim o svemu na još jedan način, uz konsultacije. Čovek bolje kapira stvari kada čuje još nečije mišljenje. Hvala vam svima na komentarima.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #1915 poslato: 23. Decembar 2010. u 18:11 »
Hahaha sada sam video šta si sanjao.  ??? Ne brini Peđa ni za kakve Pare.  8)
Ustvari....   :o   ???

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1916 poslato: 23. Decembar 2010. u 18:39 »
PTPrince, ja mislim da je u pitanju prepoterecenost na poslu i zadovoljstvo kad provodis vreme na ovom forumu, a i jedno i drugo ti se desava u okviru radnog vremena. Proucavao sam malo i teme oko direktnog i indirektnog mobinga na poslu, mozda postoji, a nisi ni svestan, pa ti to podsvest pokaze u snu (nadam se da gresim)...

Samo se opusti, to je bio san...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1917 poslato: 30. Decembar 2010. u 10:22 »
PTPrince, ja mislim da je u pitanju prepoterecenost na poslu i zadovoljstvo kad provodis vreme na ovom forumu, a i jedno i drugo ti se desava u okviru radnog vremena. Proucavao sam malo i teme oko direktnog i indirektnog mobinga na poslu, mozda postoji, a nisi ni svestan, pa ti to podsvest pokaze u snu (nadam se da gresim)...

Ma kakav mobing, čoveče... ode ti predaleko. Kao da ne znaš gde sam i kako mi je.

Hahaha sada sam video šta si sanjao.  ??? Ne brini ptprince ni za kakve Pare.  8)
Ustvari....   :o   ???

Ustvari, razumem! ??? ;)

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1918 poslato: 30. Decembar 2010. u 20:09 »
mada se tu i tamo pojavljuje, "mobing" kao pojam jos uvek nije zvanicno usao u nas jezik, ali znaci prosto - stres na poslu, izazvan nekim faktorima 'odozgo', tako da toga sigurno ima kod nas i vise nego sto se misli /mnogi taj pojam shvataju usko, kao - direktno maltretiranje, ali to nije samo to/

a danas je bilo bas ledeno: trebalo je pretpostaviti da je zbog toga mestimicno klizavo, da se ispod tankog sloja snega krije led...
huh! niko to nije pominjao u postovima, a ja - glupaca - dva dana nisam izlazila iz stana i danas sam se jedva odgegala do supermarketa--- /uf, mrzim i poledicu, i pretpraznicne kupoholicarske histerije, a i sve ostalo sto ide uz to/

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1919 poslato: 30. Decembar 2010. u 22:08 »
Citat
ali znaci prosto - stres na poslu, izazvan nekim faktorima 'odozgo', tako da toga sigurno ima kod nas i vise nego sto se misli
Upravo na to sam mislio u ovom slucaju... na taj siri aspekt, a ne na ono sto ljudi prvo pomisle, na maltretiranje i sikaniranje, jer je PtPrince napisao da je sanjao da je odredjena osoba sa imenom i prezimenom postala "vlasnik" SerbianMeteo-a...