Nikako da vam se požalim na jedan san koji sam sanjao pre dva-tri dana.
Sanjam ja tako da idem na ovaj forum. Kad ono, promenila se početna strana. neka, mislim, Boda je bio kreativan. Kad ono - nije tako! Na početnoj strani stoji jedna informacija, upadljiva, onako preko pola strane. Kaže: Dobrodošli na SerbianMeteo forum. Pozdravite novog vlasnika foruma, (pa ime i prezime direktora RHMZ Srbije), koji obećava puno novog sadržaja. Sadržaj i teme dosadašnjeg foruma se kompletno menjaju. Verujem da ćete biti zadovoljni novim izgledom i sadržajem foruma.
Odsekoše mi se noge! Gde da se to desi? Užas!! Deder, kad sam već tu, da vidim ima li koga od naših. Među temama nađem samo jednu temu: Reakcije članova. Prvi se javio Stefano, i piše kako sebe ne vidi na ovom forumu i da daje ostavku na članstvo! Ja u nesvest! Za njim slede Milosh, Boce, gencic, sve sa istim porukama. Nigde Bode, nigde Joea, mislim tako, možda se još nisu javili. A opet, mislim se, ko li je mogao da proda forum ovome? I kako sme? Ko je nas pitao?
Pogledam statistiku. Broj postova: 40. Broj članova: 12. Gde su ljudi?
Ostaviću i ja post, i to onako kako ja umem! Opor, grozan, rezigniran do krajnjih granica! Osećao sam se užasno! Ko mi razjuri drugare i prijatelje, samo da ga ja dohavtim pod svoje! I tako kliknem ja da pišem, kad... prekinu se san!
Ko zna šta to može da znači. Ja verujem u moć snova, ali nikako mi nije jasno šta se sve motalo po mojoj glavi da se tako nešto iskombinuje. Osećao sam se kao da su svi morali da napuste prostor u kojem živim i da više nemam nikoga. Obično, takvi snovi su mi samo dali veru da će biti bolje. Nadam se da je tako i ovog puta.