Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743104 puta)

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
Odg: Chat
« Odgovor #1940 poslato: 19. Januar 2011. u 12:00 »
 ^^

Ja tek sad provalio, vidim ide nešto brže  :jupi:

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1941 poslato: 19. Januar 2011. u 12:53 »
^^ gledao sam po forumima, od 1.februara je povecanje brzine (verovatno su povecali i ranije), tako da 1 mbit/s postaje 1.5 mbit/s, 2 mbit/s postaju 4 mbit/s... i naravno bice nesto skuplja cena... tako da po isteku ovog promo perioda mi se vracamo na 1.5 mbit/s , ako ne predjes na jaci paket, ali sve mi se cini da cu zadrzati ovih 4 mbit/s mnogo dobro ide...

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #1942 poslato: 19. Januar 2011. u 12:57 »
Da počele su da se dižu brzine, a sve to kako je najavljeno za 1. februar.

Citat
Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret sve izraženijim potrebama korisnika da putem Interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje, pre svega fotografije i video-klipove. Uz povećanje brzina upload-a, od 1. februara biće niže mesečne pretplate za većinu Click paketa sa dinamičkom IP adresom.

Korisnici Click 1 paketa, kojima se brzina download-a povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na Internet duplo većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara*.

Najveću promenu osetiće korisnici Click 2 paketa, koji od 1. februara prelaze na Click 4 paket i kojima se povećavaju obe brzine – preuzimanja sadržaja sa Interneta (download) sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema Internetu (upload) sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i mesečna pretplata na 1.799 dinara*, što je ujedno i nova – niža pretplata za Click 4 paket, koji će imati duplo većinu brzinu upload-a od 512 kb/s.

Korisnici Click 6, Click 8 i Click 16 paketa ubuduće će imati brzinu slanja podataka na Internet od 1024 kb/s, dok će mesečna pretplata za Click 8 biti niža i iznosiće 3.530 dinara*. I korisnike paketa Click 16 od 1. februara očekuje sniženje mesečne pretplate na 3.825 dinara*.

Iste izmene u pristupnim brzinama uploada i downloada, od 1. februara uvode se i za korisnike koji Internetu pristupaju putem statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate – do čak 22% za korisnike Click 16 paketa.

*Sve cene su bez poreza

Naravno počeli su ranije (od Beograda), jer ne mogu sve centrale da obiđu za jedan dan. Ovo važi za sve ADSL korisnike bez obzira na provajdera.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #1943 poslato: 19. Januar 2011. u 14:06 »
^^ najgore su prosli korisnici koji imaju paket od 4 mbit/s  ili vise jer je njima povecan samo upload...

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #1944 poslato: 19. Januar 2011. u 14:11 »
I meni nešto djelovalo da se ubrzao internet. A sad vidim da je duplo brži. :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #1945 poslato: 19. Januar 2011. u 14:44 »
^^ najgore su prosli korisnici koji imaju paket od 4 mbit/s  ili vise jer je njima povecan samo upload...

Možda tako izgleda, ali će plaćati nižu cenu pretplate za nekih 600-700 dinara. Za cenu koja je do sada bila za 4mbs se može uzeti 6mbs.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #1946 poslato: 29. Januar 2011. u 00:23 »

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #1947 poslato: 31. Januar 2011. u 12:52 »
Ja mislim da neki znaju da ja redovno igram eRepublik pa evo da vam pokazem jedan klip koji sam juce napravio  :)
Ako neko zeli da igra neka mi se javi i neka se obavezno registruje preko onog linka u infu  ;D :P
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WOcmsk4Vu4c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WOcmsk4Vu4c</a>
 :-* :-*
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1948 poslato: 01. Februar 2011. u 21:42 »
hm, sorry, zile, nikako mi se ne svidja ova tvoja igrica...
(a pogledala samo klip & no comment!)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1949 poslato: 01. Februar 2011. u 22:28 »
Slažem se sa Beket. Jedan drug me još ranije nagovarao da se uključim na taj sajt, ali kad sam vidio o čemu se radi, nije mi ni padalo na pamet da se registrujem. Kao da ljudima nije bilo dovoljno realnog rata u prošlosti na ovim područjima (ne ponovilo se nikad), pa sad još vode rat i u tom virtuelnom svijetu, preko interneta. Pa zašto ljudi ne naprave neku igricu koja bi spriječila mržnju i širila ljubav i prijateljstvo između Balkanskih nacija? Pridružio bih se odmah. Probudite se ljudi i vratite u realni svijet, taj nacionalizam nikome nije ništa dobro donio. Lijepo je voljeti svoju zemlju i svoj narod, ali je još ljepše voljeti i poštovati druge. Peace! 8)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #1950 poslato: 01. Februar 2011. u 22:49 »
Slazem se totalno sa predhodna dva posta...

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #1951 poslato: 02. Februar 2011. u 14:28 »
Uskoro će venčanja izgledati ovako:
Matičar:
- "Da li Vi, pristajete da promijenite svoj Facebook status iz SINGLE u MARRIED ?"

Mlada:
- "Da !"
Mladoženja:

- "Da !"
Matičar:
- "Molim kumove da priđu i kliknu na LIKE !"
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #1952 poslato: 02. Februar 2011. u 14:36 »
 ^^ Surova realnost.  ::)

A pazite ovaj tekst, autori ko da su čitali naše kritike na račun RHMZ-a: http://www.njuz.net/meteorolozi-tacno-predvideli-vreme/
 :rofl:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1953 poslato: 02. Februar 2011. u 15:14 »
Smejem se i ja, ali glupostima. Danas svako piše svakojake gluposti. Sva sreća, pa se zna da je njuz.net sajt za zafrkanciju. Međutim, vrag odneo šalu, pa se javljaju svakojake zafrkancije i gde im nije mesto. Ljudi više neće znati šta je šta.

Hm, imam i ja profil na fejsu, ali to me ne čini ništa više živim. Isto tako mogu i da ukinem svoj profil na fejsu. I šta onda? Baš ništa. nemojte me tražiti, profil nije formiran da bih se družio. Za druženje koristim uglavnom staru tehnologiju viđanja sa ljudima.

Sad se sve vrti oko filma Social Network, koji je kao nominovan za neke silne Oskare. Kome još treba trajna vrednost bilo čega, kada će najveća (nametnuta) vrednost ostati fb?

Najgore od svega, javljaju se novi glagoli u našem (sve manje srpskom) jeziku, kao što je 'lajkovati'. :bljuv:
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #1954 poslato: 02. Februar 2011. u 16:01 »
Sto se tice onih predhodnih komentara.

OK drugari  :) znam da tako sve to izgleda ali verujte mi da nema nikakvih RL frustracija u igri  ;) jednostavno smo na protivnickoj strani...Ja sam pre svega tamo zbog prijatelja koje sam tamo stekao i sa nekima sam danas u dobrim odnosima i u Real life-u...
Klip je nakicen da bi se privukli igraci u igri  :super: Ako mislite da ne treba da stoji na ovom forumu slobodno ga uklonite nema ljutnje - imam i ja mozga  :D

A sto se tice muzike, hmm Rammstein, ukusi su razliciti  :-\ ;)
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #1955 poslato: 02. Februar 2011. u 16:09 »
Ja mislim da neki znaju da ja redovno igram eRepublik pa evo da vam pokazem jedan klip koji sam juce napravio  :)
Ako neko zeli da igra neka mi se javi i neka se obavezno registruje preko onog linka u infu  ;D :P
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WOcmsk4Vu4c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WOcmsk4Vu4c</a>
 :-* :-*
Nisam za, ali ako Zika voli da se igra na ovakav način ok, meni ni malo ne smeta!  :respekt
takodje, a i ova muzika na klipu me asocira na nesto negativno (Ziko, nista licno, nemoj da se uvredis)
Muzika razvaljuje a i spotovi razvaljuju, kao i skoro sve Rammstein stvari!  :punk:
Uveri se i sam!  :afro:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U</a>

Van mreže beket

• **
« Odgovor #1956 poslato: 02. Februar 2011. u 19:59 »
spot je zaista odličan*, muzika slična slovenačkom lajbahu /koje veoma cenim/ -

ali vidite kako takav neki jezik i ton imaju negativne istorijske konotacije & asocijacije...

eh, ostaće tako još sto godina, a neće biti ništa lepše ni sa nama, koliko god bili sad mali i skromni, pamtiće se ta naša loša prošlost - upravo zahvaljući takvim virtuelnim zabavama za klince -

*ps. taj spot je u suštini totalni kontrast onoj igrici: spot naglašava snagu/slabost pojedinca, kao i solidarnost ekipe, ali ne u ratu sa drugim ljudima, nego u borbi sa prirodom i samim sobom - a to je velika razlika...
« Poslednja izmena: 02. Februar 2011. u 20:18 beket »

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #1957 poslato: 02. Februar 2011. u 20:33 »
Upravo sam ga zato i postavio!  ;)

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
« Odgovor #1958 poslato: 03. Februar 2011. u 01:11 »
A tek ovo kako razvaljuje samo pogledajte...:))))) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7saxumUR8Ok

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #1959 poslato: 11. Februar 2011. u 11:29 »
Gledate li Slagalicu na RTS?
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...