Dobroveče!
Dobroveče!
Hej, ljudi, evo me najzad da natenane podelim sve svoje utiske sa vama.
Igru ste videli, pa neću da komentarišem. Treme jeste bilo u prvoj emisiji, ali već u drugoj je nije bilo.
Samo snimanje jedne emisije od 20 minuta potrajalo je oko 45 minuta, a sa pauzom od 15 minuta između snimanja, dođe sat vremena po emisiji. Dotle se raspiri živa i dobra atmosfera i ispadne lep provod. Igra dolazi u drugi plan, a rezultati u treći.
Kada sam se prijavljivao, namerno nikom nisam ništa hteo da kažem. Međutim, do snimanja sam morao da kažem samo dvema osobama: ptprincezi i šefici. Kako je snimanje odnelo dobar deo dana, prilično sam se zadržao u RTSu. Ptprinceza se, brinući se za mene, raspitivala kod šefice gde sam do sada i da li sam stigao. Kako nije još dobila potvrdan odgovor, ona skoro u šali reče 'Neće mi valjda doneti osvojenu montažnu kuću? Šta da radim s tim, gde da je stavim?' (Montažna kuća beše jednom neka od prvih nagrada za pobednika ciklusa)
Ipak, dođoh sa ove četiri lepe knjige iz etnografije Srbije (Sima Trojanović, Izabrana dela u četiri toma). Na navedenu opasku sam rekao da će montažna kuća biti kasnije, a da sada želim prvo da oformim biblioteku Slagalica.
Dugo nisam nikom ništa pričao, nadajući se da će emisija biti za najdalje nedelju dana. Međutim, kako se vreme od Bogojavljanja odužilo (tada je snimano prve četiri emisije novog ciklusa), morao sam da priznam svojoj deci i roditeljima. Do petka niko ništa nije znao, a tada sam počeo da ostavljam poruke (malo zabašurene, ali provaljive).
I tako smo se ptprinčevski okupili ispred TVa, gledali i snimali Slagalicu. Kako je počelo, posle par minuta zazvoni jedan telefon, pa stigne SMS. Do kraja Slagalice bilo je par poziva, ali to me nije omelo da pogledam i sam kako je sve to ispalo. Kako je Slagalica završila, otpočelo je ludilo! Zvoni telefon, pište SMSovi što meni, što ptprincezi, dok odgovorim na jedan poziv, stignu dva SMSa, dok odgovorim na jedan SMS stignu još tri... Neverovatno! A prija, ljudi, slagaću da ne prija.
Već sledećeg dana, kada rezultat nije bio u moju korist, nije bilo toliko komentara. Znatno manje, ali ih je ipak bilo. Dokaz da ljudi više vole da vide pobednike nego učesnike. Ili je ispalo 'već viđeno', pa nije bilo tolike reakcije? Ne znam, možda su oba faktora u pitanju.
Naravno da sam jedva čekao da vidim šta se priča na forumu. I tako sam video sve šta ste pričali. Iskreno, to mi je najviše prijalo od svega. Opet, hvala svima! Sjajni ste!
Danas, prvi dan na poslu, reakcije su usledile odmah po viđenju. Prvo vaspitačica u vrtiću u kojem ostale ptprinčićica, a onda koleginice na poslu. Da, bio sam i na faxu (ubo sam neku desetku), pa je i tamo bilo komentara. Naravno, sve to prija i daje elana.
Ako vas šta zanima i u vezi same emisije, pitajte.
Hm, upoznao si i voditeljku!
'Da, ali nije bitno' (ko se seća Kviskoteke, setiće se i ove čuvene rečenice Olivera Mlakara) Već sam je okvalifikovao. Mislim, nisam nastran, volim lepe žene, devojke, ali više volim one koje imaju šta da pruže osim lepote. Prazna lepota ne znači ništa. Možda se ismo lepo ni upoznali, ali kad mi nije mnogo stalo... Na kraju krajeva, samo mi ljubomora u kući još fali!
i niko nije snimio drugi deo?! pih...
Imam ja
Kupio sam TV tuner pre par nedelja, pa sam sebi omogućio snimanje sa TVa. Fajlovi su malo 'kabasti', treba neko vreme da se uploaduju, ali valjda će uspeti. Javljam po uploadu.