Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743105 puta)

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
Odg: Chat
« Odgovor #2020 poslato: 12. Februar 2011. u 20:31 »
Super si bio Pedja, nijanse su odlucivale u asocijacijama. Delovao si opusteno ali nije lako biti ispred kamere.

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #2021 poslato: 12. Februar 2011. u 20:54 »
E da, nijanse su odlučivale. U asocijacijama imao je bolji tajming i na žalost to je iskoristio. Bio si odličan kolega!!!

Van mreže gabesz20

• Počasni član
« Odgovor #2022 poslato: 12. Februar 2011. u 21:04 »
Bio si dobar Price, nema veze, nijanse su odlucile!

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2023 poslato: 12. Februar 2011. u 21:32 »
taj kviz se nekad zvao "brojke i slova" i bio je u nekom dnevnom terminu -
/nisam znala da je i dalje popularan, godinama ne gledam TV/

kad je ptprince na tv-u mora da se gleda  :axe:

asocijacije su bile presudne. do asocijacija je vodio pedja!

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2024 poslato: 13. Februar 2011. u 08:41 »
Dekoncentrisala ga Milka sa svojim čuvenim "Dobro veče".  ???
U svakom slučaju, bravo za učešće i pokazano znanje!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7AeRdBTlDk4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7AeRdBTlDk4</a>

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2025 poslato: 13. Februar 2011. u 09:07 »
Znači i ja sam "dobro" prošao u tim tunelima, jer sam tamo bio u nekoliko navrata! NIKAD VIŠE!!!   :vidiga: :-[

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2026 poslato: 13. Februar 2011. u 12:16 »
Danas sam na dial-up-u, pa ne mogu da gledam klip. Bar ono što vidim me je nasmejalo :)

Hvala, ljudi, na navijanju. Nijanse jesu odlučile, ali u sreći, ne u veštini ili znanju. Moj protivnik jeste sjajan igrač, ali zaista sam mogao da ostanem bolji. Iznervirao sam se i sinoć što nisam uglavio makar jednu kolonu, pa bih tako i pobedio.
Nema veze, učestvovao sam, bilo je jedno sjajno iskustvo, a opširnije će o tome biti u ponedeljak, ili eventualno sredu (jer u ponedeljak imam neku gužvu, dok u utorak je praznik i neću biti na netu).

Da, upoznao sam Milku Canić. Ona je tamo bog i batina, a voditeljka je više 'abažur'. No, i to neko mora da radi, dok se mi, takmičari, znojimo.

Samo da vam kažem da sam posle emitovanja prve emisije (one u kojoj sam pobedio) doživeo najlepše trenutke vezane za Slagalicu. To ne možete da pretpostavite, to treba doživeti.

Sve u svemu, sigurno se prijavljujem opet, čim mi dozvole učešće (dogodine).

Hvala svima još jednom i čujemo se!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2027 poslato: 13. Februar 2011. u 12:27 »
Da, upoznao sam Milku Canić.

Hm, upoznao si i voditeljku!  :ufff:

Van mreže gabesz20

• Počasni član
« Odgovor #2028 poslato: 13. Februar 2011. u 12:32 »
He he:)

Van mreže dikile

• Moderator
« Odgovor #2029 poslato: 13. Februar 2011. u 13:13 »
Milka Canic je zakon....

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #2030 poslato: 13. Februar 2011. u 13:35 »
Dobroveče! :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #2031 poslato: 13. Februar 2011. u 13:41 »
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2032 poslato: 13. Februar 2011. u 15:06 »
Odlicna emisija trenutno na "National Geographic" o velikom sneznom nevremenu u Alpima.

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2033 poslato: 13. Februar 2011. u 16:41 »
Moja omiljena igra je "Moj broj" koju "igram" bez papira i olovke!
meni ni digitron ne bi vredeo...

kad je ptprince na tv-u mora da se gleda
i niko nije snimio drugi deo?! pih...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2034 poslato: 14. Februar 2011. u 14:13 »
Dobroveče! :)

Dobroveče! ???

Hej, ljudi, evo me najzad da natenane podelim sve svoje utiske sa vama.

Igru ste videli, pa neću da komentarišem. Treme jeste bilo u prvoj emisiji, ali već u drugoj je nije bilo.
Samo snimanje jedne emisije od 20 minuta potrajalo je oko 45 minuta, a sa pauzom od 15 minuta između snimanja, dođe sat vremena po emisiji. Dotle se raspiri živa i dobra atmosfera i ispadne lep provod. Igra dolazi u drugi plan, a rezultati u treći.

Kada sam se prijavljivao, namerno nikom nisam ništa hteo da kažem. Međutim, do snimanja sam morao da kažem samo dvema osobama: ptprincezi i šefici. Kako je snimanje odnelo dobar deo dana, prilično sam se zadržao u RTSu. Ptprinceza se, brinući se za mene, raspitivala kod šefice gde sam do sada i da li sam stigao. Kako nije još dobila potvrdan odgovor, ona skoro u šali reče 'Neće mi valjda doneti osvojenu montažnu kuću? Šta da radim s tim, gde da je stavim?' (Montažna kuća beše jednom neka od prvih nagrada za pobednika ciklusa)
Ipak, dođoh sa ove četiri lepe knjige iz etnografije Srbije (Sima Trojanović, Izabrana dela u četiri toma). Na navedenu opasku sam rekao da će montažna kuća biti kasnije, a da sada želim prvo da oformim biblioteku Slagalica. :D
Dugo nisam nikom ništa pričao, nadajući se da će emisija biti za najdalje nedelju dana. Međutim, kako se vreme od Bogojavljanja odužilo (tada je snimano prve četiri emisije novog ciklusa), morao sam da priznam svojoj deci i roditeljima. Do petka niko ništa nije znao, a tada sam počeo da ostavljam poruke (malo zabašurene, ali provaljive).
I tako smo se ptprinčevski okupili ispred TVa, gledali i snimali Slagalicu. Kako je počelo, posle par minuta zazvoni jedan telefon, pa stigne SMS. Do kraja Slagalice bilo je par poziva, ali to me nije omelo da pogledam i sam kako je sve to ispalo. Kako je Slagalica završila, otpočelo je ludilo! Zvoni telefon, pište SMSovi što meni, što ptprincezi, dok odgovorim na jedan poziv, stignu dva SMSa, dok odgovorim na jedan SMS stignu još tri... Neverovatno! A prija, ljudi, slagaću da ne prija.
Već sledećeg dana, kada rezultat nije bio u moju korist, nije bilo toliko komentara. Znatno manje, ali ih je ipak bilo. Dokaz da ljudi više vole da vide pobednike nego učesnike. Ili je ispalo 'već viđeno', pa nije bilo tolike reakcije? Ne znam, možda su oba faktora u pitanju.
Naravno da sam jedva čekao da vidim šta se priča na forumu. I tako sam video sve šta ste pričali. Iskreno, to mi je najviše prijalo od svega. Opet, hvala svima! Sjajni ste!
Danas, prvi dan na poslu, reakcije su usledile odmah po viđenju. Prvo vaspitačica u vrtiću u kojem ostale ptprinčićica, a onda koleginice na poslu. Da, bio sam i na faxu (ubo sam neku desetku), pa je i tamo bilo komentara. Naravno, sve to prija i daje elana.

Ako vas šta zanima i u vezi same emisije, pitajte.

'Da, ali nije bitno' (ko se seća Kviskoteke, setiće se i ove čuvene rečenice Olivera Mlakara) Već sam je okvalifikovao. Mislim, nisam nastran, volim lepe žene, devojke, ali više volim one koje imaju šta da pruže osim lepote. Prazna lepota ne znači ništa. Možda se ismo lepo ni upoznali, ali kad mi nije mnogo stalo... Na kraju krajeva, samo mi ljubomora u kući još fali!

i niko nije snimio drugi deo?! pih...

Imam ja  :D
Kupio sam TV tuner pre par nedelja, pa sam sebi omogućio snimanje sa TVa. Fajlovi su malo 'kabasti', treba neko vreme da se uploaduju, ali valjda će uspeti. Javljam po uploadu.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2035 poslato: 14. Februar 2011. u 15:53 »
bio sam i na faxu (ubo sam neku desetku)

e, ovo je već bitnija vest: čestitam!
/znaš, i manje ocene su za ljude: bolje da diplomiraš pre penzije.../

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2036 poslato: 16. Februar 2011. u 09:48 »
e, ovo je već bitnija vest: čestitam!
/znaš, i manje ocene su za ljude: bolje da diplomiraš pre penzije.../

Znam, beket, ali tek sada imam od svake ocene po neku. Kompletirao sam asortiman u indexu. :D I red je, posle one gomile šestica i sedmica.
Do penzije ima još da se gura, najmanje 15 godina... Samo da ne skratim na 'doživotno'.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2037 poslato: 24. Februar 2011. u 10:38 »
Hajde sad malo lepih tema.

Pre dva dana sam se žacnuo kada sam video šta me je dočekalo kući (polako, nije offtopic). Ptprinčić otvorio Meteorologiju N. Todorovića i šparta svesku na kvadratiće. Crta čovek tabelu za vođenje dnevnika osmatranja vremena. Ja da pogledam, kad imam šta da vidim. Piše 'temperatura 0 stepeni (našao čovek neki sobni termometar pa meri li meri), pritisak 993 mb, visina snega 7 cm (tada je toliko bilo), Pojave' - pa sledi simbolić za sneg - ', oblaci: Ns'.
E, tu mi se priča dopala. Čovek lepo iz knjge naučio aktuelni rod oblaka. I obrazložio mi je zašto je to tako. amo da znate, obrazloženje mu je na mestu. Čekam da vidim hoće li da se snađe i kad Ns najzad napusti naše krajeve.
Ništa mu nisam govorio iz meteorologije. Nemam namere da ga kljukam tim stvarima. Treba da uči školu. Ako ovo ne bude samo hir, onda ću ga uputiti, ali ne po cenu zapostavljanja škole.

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #2038 poslato: 24. Februar 2011. u 10:42 »
bogami nije on više ptprinčić, sve je bliži ptprince Jr :)
bravo za dečka, treba ova zemlja takve individualce!

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2039 poslato: 24. Februar 2011. u 10:47 »
Ptprinčić otvorio Meteorologiju N. Todorovića i šparta svesku na kvadratiće.
Ništa mu nisam govorio iz meteorologije. Nemam namere da ga kljukam tim stvarima. Treba da uči školu. Ako ovo ne bude samo hir, onda ću ga uputiti, ali ne po cenu zapostavljanja škole.
Čija je knjiga? Ako je tvoja onda ok!  ;)