Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743048 puta)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
Odg: Chat
« Odgovor #2260 poslato: 24. Avgust 2011. u 15:14 »
Nije ni meni, ali se ne žalim. A imam hipertenziju, i stalno sam pod lekovima. Pa opet, ne nalazim ništa zabavno u tim postovima.

Samo shvati da mi je puklo, i da je pucalo celo leto. Napunilo se.

Kad pogledaš jedan moj post u ovoj temi od pre nekoliko postova, rekao sam da se navršilo četiri godine otkako sam na forumu i da je dosta. Dvosmislenost je bila apsolutno promišljena (i nije malo četiri godine, i da mi je dosta svega onoga što mi ovde smeta, te bih da prekinem).

Džaba me tešiš, Ljubiša.
Stefano je na potezu, onako kako sam napisao. Vrlo je zeznuto, znam. I ja sam takav.

Tebe puno pozdravljam!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #2261 poslato: 24. Avgust 2011. u 15:36 »
Da li neko moze da mi objasni kako, kada izbije pozar, nadlezni utvrde sta je uzrok? Na primer cujem na TV da je pozar izbio od bacene cigarete kroz prozor voza, kako su oni to utvrdili?  :D
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #2262 poslato: 24. Avgust 2011. u 16:35 »
Citat
'Nije lepo smejati se tuđoj muci'
Ne znam da li si pročitao tekst, ovo je škola za normalne i zdrave ljude, a ne za invalide ili bolesne, pa da pričamo o smejanju tuđoj muci.

Ti ljudi će sami odabrati da plate školarinu i studiraju to. Neće to da urade iz muke ili zato što ih objektivne okolnosti teraju na to, nego zato što imaju želju da uče te oblasti.

Te oblasti su, složićeš se, daleko od uobičajnih oblasti za visoko obrazovanje, možemo reći da je u pitanju svojevrsni performans u visokom obrazovanju. Otud i moj satiričan komentar na sve to.

Možda će za 10-20 godina, u sveopštem trendu obrazovanja za "sve i svašta" i trčanjem za profitom, biti sasvim normalno da postoje ovakve privatne škole... možda će postojati i visoko obrazovanje i za astrologe, vidovnjake, isceljitelje, rašljare i bioenergetičare, koje će moći da pohađaju i ljudi sa 4 razreda osnovne škole... kad to postane normalna stvar u društvu, onda satirični komentari na takve stvari možda i neće biti na mestu. Ali u ovom slučaju, moj komentar je sasvim na mestu, jer je i više nego jasno da je cilj ovakve škole isključivo želja za profitom po svaku cenu, isto kao što je bio i cilj piramidalnih šema početkom 90tih...

Da li si se zapitao, ako neko da par hiljada eur za diplomu ove škole, kakva je njegova budućnost? Šta, da čeka da se na Infostudu jednog dana pojavi oglas od Seke Aleksić da traži estradnog stilistu ili make up artista sa VI stepenom stučne spreme?
« Poslednja izmena: 24. Avgust 2011. u 16:54 Stefano »

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2263 poslato: 24. Avgust 2011. u 18:24 »
Ništa od svega, Stef. Nisi uopšte ukapirao da se žalim na tvoje podsmevanje. Kakve bolesti...

Ma potpuno si promašio temu!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2264 poslato: 24. Avgust 2011. u 18:48 »
 :-*

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2265 poslato: 24. Avgust 2011. u 19:22 »
e stvarno, ljudi, ova vrucina nije humana, smeta i zdravima...
moj matori macak po ceo dan spava ispod stola, u debeloj ladovini, a nocu kampuje na terasi -
sutra cak imam obaveze u gradu, valjda cu izdrzati, kabinet je bez klime ali sa debelim zidovima -

ne bih da se ukljucujem u vase aktuelne polemike, ali cini mi se da je stef dobro argumentovao svoj stav -

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2266 poslato: 01. Septembar 2011. u 19:19 »
Ove godine za dane piva u Zrenjaninu sam sreo druga kog nisam dugo video. I tako uz pivo popričasmo o svemu a on će ti: "Jesi čuo za deda Miloja, proroka koji je pogodio ...". Alergičan sam na proroke, vidovnjake i slično ali ipak se suzdržih žešćih komentara. Ispriča on meni tu kako će se 2014. godine pojaviti neki mlad političar i povesti Srbiju u prosperitet itd.
Moram da priznam i evo javno se izvinjavam  ;D, za dotičnog deku nisam čuo do tada. Ne budem lenj pa malo pročačkam po internetu da vidim ko je bio Miloje.  :deda:
Još dok sam bio u srednjoj školi, dopala mi je u ruke jedna knjiga o Nostradamusu i njegovim proročanstvima. Malo sam je čitao i shvatio da je Nostradamus bio mudar i svoja proročanstva pisao "dvosmisleno" pa ti tumači kako ti odgovara. Kasnije sam saznao da je svoja proročanstva štampao i dobro zarađivao. Pravi preduzetnik, nema šta! :super:
Za neupućene, evo malo o deda Miloju http://forum.krstarica.com/entry.php/4564-%D0%94%D0%95%D0%94%D0%90-%D0%9C%D0%98%D0%9B%D0%9E%D0%88%D0%95-%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%A0%D0%9E%D0%9A-%D0%98%D0%97-%D0%9F%D0%9E%D0%9C%D0%9E%D0%A0%D0%90%D0%92%D0%89%D0%90
Malo o prorocima http://www.nin.co.rs/2001-02/22/16702.html
Hajde da malo komentarišemo ovu temu! :blahblah:

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2267 poslato: 03. Septembar 2011. u 19:25 »
umesto tih proroka - bolje je čitati naše stare pisce koji su opsesivno opisivali ono što nam se ponavlja:
elem, umesto dede Miloja - preporučujem Jovana Steriju Popovića ili još bolje - Radoja Domanovića, posebno "Stradiju"  :deda:
/nema na netu, ima u bibliotekama/

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2268 poslato: 04. Septembar 2011. u 08:13 »
umesto tih proroka - bolje je čitati naše stare pisce koji su opsesivno opisivali ono što nam se ponavlja:
elem, umesto dede Miloja - preporučujem Jovana Steriju Popovića ili još bolje - Radoja Domanovića, posebno "Stradiju"  :deda:
/nema na netu, ima u bibliotekama/

Slažem se ... ili ako već hoće "proroke" neka čitaju Žil Verna ili Artura Klarka ...  :super:

Van mreže gencic

• Moderator
  • **
  • Starost: 36
« Odgovor #2269 poslato: 06. Septembar 2011. u 19:19 »
Kako ne bih znao Deda Miloja. On ima cuveni hit ,,Bice tumbanje po celom svetu", must have svacije biblioteke.

Salu na stranu, knjiga je malena i u njoj se kao po obicaju ne kaze nista isuvise konkretno, nego onako izokola i dvosmisleno. Imam je tu negde u kuci.

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2270 poslato: 06. Septembar 2011. u 19:36 »
Salu na stranu, knjiga je malena i u njoj se kao po obicaju ne kaze nista isuvise konkretno, nego onako izokola i dvosmisleno. Imam je tu negde u kuci.
Kao što rekoh ...
Još dok sam bio u srednjoj školi, dopala mi je u ruke jedna knjiga o Nostradamusu i njegovim proročanstvima. Malo sam je čitao i shvatio da je Nostradamus bio mudar i svoja proročanstva pisao "dvosmisleno" pa ti tumači kako ti odgovara.
Očigledno svako može biti prorok ... neko više a neko manje uspešan!

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #2271 poslato: 07. Septembar 2011. u 00:29 »
knjiga je malena i u njoj se kao po obicaju ne kaze nista isuvise konkretno, nego onako izokola i dvosmisleno. Imam je tu negde u kuci.
Pa to mora tako... jer bi inače palo sve u vodu... to je ono u fazonu, nije istina, al' ne možeš ni da porekneš...

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #2272 poslato: 18. Septembar 2011. u 11:59 »
Uh,koji provod je bio po centralnoj Evropi !!  :D :D Jos uvek sam pod utiskom  :) ...imam dosta slika,ali mrzi me da ih ubacujem sada...al bice ih svakako za koji dan.

Bec je ubedljivo najlepsi,Prag mi je nekako staromodan i dosadan a Budimpesta je bila nesto izmedju ova 2  ;D ;D
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Sneško_Belić

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #2273 poslato: 04. Oktobar 2011. u 23:16 »
 Ehhhh......dobih konačno neku peticu na Lotou, a dobitak.....1300 dindži! ::)
Nema veze, ja ću i dalje da ga igram, možda nekad i ulovim tu sedmicu! ???
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee :D

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #2274 poslato: 04. Oktobar 2011. u 23:23 »
Ooho cestitamo, pa pazi nije lako ubost ni peticu tako da svaka cast :super:

Van mreže Sneško_Belić

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #2275 poslato: 04. Oktobar 2011. u 23:24 »
faja, faja ;)
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee :D

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2276 poslato: 05. Oktobar 2011. u 08:57 »
Ehhhh......dobih konačno neku peticu na Lotou, a dobitak.....1300 dindži! ::)
Nema veze, ja ću i dalje da ga igram, možda nekad i ulovim tu sedmicu! ???
Srećno u lovu na sedmicu!

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #2277 poslato: 07. Oktobar 2011. u 08:42 »
Ako neko želi licencu za YoWindow, neka danas prati sledeći link:

http://yowindow.com/yowindow_fb_giveaway.php

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2278 poslato: 25. Oktobar 2011. u 20:27 »
E da vam predstavim lovačko udruženje "Grmeč" iz mog mesta. Ovo je video koji je pre nekoliko godina prikazan na RTS-u. Nadam se da će vam se svideti!  :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=XswjovRGSao" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=XswjovRGSao</a>

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #2279 poslato: 29. Oktobar 2011. u 14:02 »
Društvo evo i mog 1000-tog posta. :)

Sa njim tu je i još jedan jubilej, godinu dana sa vama na forumu.

Bilo je sjajno družiti se sa vama ovde, razmenjivati mišljenja, a ujedno i zabavno čitati neke postove, ali i onako amaterski prognozirati vreme, te pisati o svemu što me zanima i interesuje(ova dva mu dođu isto valjda..)

Sve u svemu,dobra zabava, ali i učenje, kakvo želim i u buduće.

Ovom prilikom vas sve pozdravljam! :-*