Evo ja sam ipak odluchio da se vratim na forum... Pre svega jer mi je meteorologija jedan od najvecih hobija u zivotu i shto mi se ovaj forum jako dopada. Razmishljao sam ovih dana i rekao sebi da ne zelim da par(neopravdanih,po meni) provokacija upucenih na moj rachun,dovede do toga da zauvek napustim ovaj forum...
Naravno da sam svih ovih dana kao gost posecivao ovaj forum,poshto gotovo sve chlanove jako poshtujem i cenim a, pored toga mnogi od njih su odlichni prognozeri(i pre nego shto sam postao chlan,bio sam svakodnevni gost).... Naravno da je veliku ulogu u odluci da se vratim donelo i to shto sam video da ipak mnogim chlanovima ovog foruma moji postovi ne smetaju,takodje podrshka od nekih,puno znachi, da chak i neki chlanovi vole da chitaju moje postove.a i pozivi od pojedinih vaznih clanova da se vratim(o) kompletno,sve je to uticalo... Eto toliko o tome...
Zeleo bih josh da kazem,da to shto se ispostavilo da nisam mlatio praznu slamu kada sam prichao o dobrom snegu oko Bozica na jugozapadu(ispostavino se i na jugu i jugoistoku) ne shvatam kao neku moju pobedu,ja sam i pre svoje potpuno amaterske prognoze,i naglasio da je amaterska i da samo chitam karte koje ulaze u 7 dana... Kao shto je neko rekao,najveci Pravoslavni praznik je vec iza nas vreme prashtanja,tako da sam ja uvrede(koje neko ne shvata kao uvrede,ali ja sam ih tako shvatio) na moj rachun oprostio,i vishe se necu vracati na tu temu...
.........
Evo dodao bih ovde,da je u samoj Ivanjici ovih dana bilo puno kishe,susnezice i vlaznog snega tako da je u samom gradu svega od 5 do 10 cm snega... Najvishe je na to uticalo ipak malo visha temp. od prognozirne i za vreme najvecih padavina uglavnom kisha i vlazan sneg.... Inache 10-tak min od grada ka bilo kom brdu ima od 30 do 50 cm snega iznad 700 800 mnv
DA ne bih mnogo detaljisao,evo vam snimak i tekst sa b92 sa Golije gde prema njihovim rechima ima metar i 20 cm snega u naselju Srednja reka(bele vode 1350,1400 mnv),a i opis stanja uopshte u opshtini Ivanjica,gde su i dalje mnogi regionalni putevi ne prohodni... snimak je od juche po podne... a u toku predhodne noci i ovog jutra padalo bilo je josh padavina
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=10&nav_category=12&nav_id=572635Javljacu se ipak dosta redje ali cu vas informisati o situaciji u mom kraju i okolini...
Zahvalio bih se josh jednom na podrshci pojedinih chlanova u pp,da nije bilo nje, sigurno se ne bih vratio na forum... pozdrav do sledeceg javljanja...