Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 742983 puta)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Odg: Chat
« Odgovor #2340 poslato: 24. Januar 2012. u 10:50 »
hahaha eto shta je medijska kampanja,uputili humanitarnu pomoc u Ivanjicu xD a 2009 kad je bio sneg mnogo veci i u vishim i u nizim delovima Iv,kad nisu radile shkole itd tad niko nishta.. Al chim na tv-u prichaju o neverovatnom snegu vishe od 2 sedmice onda upute humanitarnu pomoc "zavejanoj Ivanjici"

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=24&nav_category=12&nav_id=576534

Tachno ce po njima biti smak sveta,ako sad padne novi sneg haha

Van mreže laky

« Odgovor #2341 poslato: 24. Januar 2012. u 10:58 »
Ja sam vec napisao u aktuelnim kada smo pisali o ovome.
Od normalne pojave prave nenormlanu! Pada sneg u predelima visim od 1000mnv! Pa naravno da ce padati nece saditi palme!
Sta bi tek pisali da padne u nizim predelima i Beogradu! Najavili bi smak sveta! :lmao:

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2342 poslato: 24. Januar 2012. u 22:19 »

Slika govori vise od 1000 reci , svaki dan napada novih 40 cm haha! A tek danas pocele padavine , prosle nedelje skoro nije ni bilo!

Van mreže Stefoo

• **
  • Starost: 29
« Odgovor #2343 poslato: 24. Januar 2012. u 22:42 »
Od miša prave slona. :blahblah:
„ Vjetrovi su moji prijatelji, oluje moje radosti, sunceva zega moja naslada, mukla studena jutra moji najsvecaniji casovi.”
I. A.

http://www.youtube.com/watch?v=GhLZRizkZ_M&sns=fb

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2344 poslato: 26. Januar 2012. u 13:20 »
Evo nešto što je aktuelno u mom kraju! Naime, već neko vreme ljudi koji kupuju drva na pijacama se žale da ne dobijaju kupljenu količinu drva za ogrev ... Jedan preprodavac je pre nekoliko dana izgubio metar za merenje, a jedan prijatelj ga je našao i sasvim slučajno otkrio da sa ovim metrom nešto nije u redu. (po tom metru bio je visok preko 2 metra)  :o
Ukoliko se grejete na drva, OPREZ!!!
Evo jedne slike koja potvrđuje ovu priču ... žuti je ok, a beli ...  :neznam: :?: :?: :?:

Van mreže Stefoo

• **
« Odgovor #2345 poslato: 26. Januar 2012. u 15:14 »
Ma 100% 'Made in China'.  :rofl:
„ Vjetrovi su moji prijatelji, oluje moje radosti, sunceva zega moja naslada, mukla studena jutra moji najsvecaniji casovi.”
I. A.

Van mreže Zika

• student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #2346 poslato: 26. Januar 2012. u 15:54 »
Ima slicnih problema i u Melencima  :evil:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Stefoo

• **
« Odgovor #2347 poslato: 26. Januar 2012. u 17:40 »
Nama je u skoli profesor psiholodije pricao o 'Vanculnim opazanjima(telepatija,predvidjanje buducnosti,levitacija,telekineza...)' Nauka to sve potvrdjuje,ali ne zna sta je uzrok tome.U knjizi je veoma malo objasnjeno,pa nam je profesor objasnio uz pomoc religije.On je inace veliki vjernik.  Kada covjek vraca,levitira on koristi energiju demona,tj. palih adjela, koji mu daje veliku energiju.Rekao je isto tako,da je moguce prizvati duha,ali da je to veoma opasno i rizicno,jer moze ostaviti vrlo teske psihicke posljedice po tu osobu..Naveo nam je dosta primjera...npr. Kada je bio u crkvi u nasem gradu,jedna zena(koja je takodje bila u crkvi),se toliko tresla i vristala,pop je odmah znao da je opsjednuta je demonom.Prisao joj je i poljubila je krst,nakon toga se prestala tresti.Svasta se jos desava i na OSTROGU.  Neke djevojke iz razreda nisu smjele zaspati nakog tog casa..  :rofl: :rofl: :rofl:  :lmao: :lmao:
I. A.

Van mreže Stefoo

• **
« Odgovor #2348 poslato: 26. Januar 2012. u 17:45 »
DA!/NE! ZASTO?
I. A.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2349 poslato: 26. Januar 2012. u 17:52 »
Gde ti to pade na pamet , ne naravno!

Van mreže Stefoo

• **
« Odgovor #2350 poslato: 26. Januar 2012. u 18:49 »
U mom gradu se,hvala Bogu, ne slavi. Svi Amerikanci slave,takodje i vecina Evropljana,evo i Hrvati slave..  :nelupaj:
I. A.

Van mreže laky

« Odgovor #2351 poslato: 27. Januar 2012. u 21:01 »
Presao 2000 poruka...  :jupi:  :sm:

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2352 poslato: 04. Februar 2012. u 19:56 »
šteta što nisam imala kameru, ali scena je ovakva:

desetak galebova sa save doletelo do blokovskih kontejnera, vrište i ciče oko duplo većeg jata golubova - koji se sjatili na parčiće zamrznutog hleba - što im drobi jedan čovek...

onda uleće jedan psić, rasteruje ih u sekundi, veselo se vraća tamo gde ga zovu, a ptice nazad na onaj smrznuti hleb -

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2353 poslato: 05. Februar 2012. u 15:37 »
Uvodi se vanredno stanje zbog 30 cm snega?

Citat
Увођење ванредне ситуације

Републички штаб за ванредне ситуације предложио Влади Србије да прогласи ванредну ситуацију у земљи. Влада ће то учинити данас на телефонкој седници, рекао заменик премијера Ивица Дачић.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/1039624/%D0%A3%D0%B2%D0%BE%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B5+%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B5+%D1%81%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5.html

:o

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #2354 poslato: 05. Februar 2012. u 16:12 »
 ^^
Ma to je preterivanje u svakom smislu te rechi.... Mnoge opshtine i same preteruju i proglashavaju vanredno stanje ko od shale, nije tako kritichno stanje nije ovo prvi sneg preko 30 cm sa nametima....

Skloni smo preterivajnu u svim mogucim situacijama,a chuo sam da je, ne bih sada da pricham koja stranka, precutno dobila na raspolaganje pare iz budzeta namenjene za mehanizaciju za chishcenje i odrzavanje puteva.... i nije ih potroshila na mehanizaciju,vec u svrhu promocije svoje stranke... tako sam chuo koiko je tachno nzm al gde ima dima ima i vatre....

Tako da na tv-u svakodnevno dramatizuju situacju i vec mesec dana sneg je udarna vest,zaklanjujuci nam ochi sa pravih problema kojima smo mnogo izlozeniji nego vremenskim prilikama...

Ja u Ivanjici uzivam u snegu :D  i ako je vanredno stanje davno proglasheno nishta nije toliko neobichno,sem prvih par dana sada sve normalno funkcionishe.... Dobro u vishim predelima Iv je drugachije ali to je skoro pa i normalna situacija gore a ne vanredna....

NIJE KRIV SNEG, SHTO NEMA MEHANIZACIJE I PARA ZA GORIVO,PA MASHINE STANU,SVI ZNAMO KO JE KRIV ZA TO!

Bash sada slusham proseravanje na b92 planiraju da privatne mashine uzmu  da ne plate koliko sam razumeo ! Kazu da naredjuju tako!

Svuda je katastrofa jel nema soli rizlemehanizacije i goriva.... Proglasio bih vanredno stanje zbog nesposobnih politicahra!

Van mreže Darko_9

« Odgovor #2355 poslato: 05. Februar 2012. u 16:23 »
Tako ti je to Srbine , pogledaj u Helsinkiju svake godine preko pola metra kakvo vanredno stanje kavi bakrači , to su sve ulice čiste samo tako tamo uvek su spremni za duge zime sa obilnim snegovima! Inače 18 decembra 2009 u Beogradu je bilo 39 cm snega pa jel tada proglašeno vanredno stanje? A danas ima 34 cm sutra i prekosutra ako padne biće možda preko 40 cm tako je bilo i ranijih zima pa nije proglašeno vanredno stanje , ali sada stižu izbori pa ne znaju kako da prikupe političke poene pa rekoše eto da uvedu vanredno stanje da bi prikupili koji poen!

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2356 poslato: 06. Februar 2012. u 17:04 »
ma kao nije klizavo, bauljam bez problema i onda - paf!

dubok, mekan sneg, divota, nije tako ni ladno ni mokro, nije ni prljavo...

ali jedva sam ustala  :redface:

Van mreže laky

« Odgovor #2357 poslato: 07. Februar 2012. u 11:19 »

:lmao: :lmao: :lmao:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #2358 poslato: 08. Februar 2012. u 00:17 »
Izvinjavam se, ali morao sam. Moz' i da ostane, a i ne mora. :D

Ma dobra je fora, glupo mi da brišem. :) Samo sledeći put prebaci citat u ovu temu i to je to. :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže zec

« Odgovor #2359 poslato: 08. Februar 2012. u 00:47 »
o cemu vi razmisljate! :D hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aha.Nego zanima me sta je to kastaneda?