Ma to je preterivanje u svakom smislu te rechi.... Mnoge opshtine i same preteruju i proglashavaju vanredno stanje ko od shale, nije tako kritichno stanje nije ovo prvi sneg preko 30 cm sa nametima....
Skloni smo preterivajnu u svim mogucim situacijama,a chuo sam da je, ne bih sada da pricham koja stranka, precutno dobila na raspolaganje pare iz budzeta namenjene za mehanizaciju za chishcenje i odrzavanje puteva.... i nije ih potroshila na mehanizaciju,vec u svrhu promocije svoje stranke... tako sam chuo koiko je tachno nzm al gde ima dima ima i vatre....
Tako da na tv-u svakodnevno dramatizuju situacju i vec mesec dana sneg je udarna vest,zaklanjujuci nam ochi sa pravih problema kojima smo mnogo izlozeniji nego vremenskim prilikama...
Ja u Ivanjici uzivam u snegu
i ako je vanredno stanje davno proglasheno nishta nije toliko neobichno,sem prvih par dana sada sve normalno funkcionishe.... Dobro u vishim predelima Iv je drugachije ali to je skoro pa i normalna situacija gore a ne vanredna....
NIJE KRIV SNEG, SHTO NEMA MEHANIZACIJE I PARA ZA GORIVO,PA MASHINE STANU,SVI ZNAMO KO JE KRIV ZA TO!
Bash sada slusham proseravanje na b92 planiraju da privatne mashine uzmu da ne plate koliko sam razumeo ! Kazu da naredjuju tako!
Svuda je katastrofa jel nema soli rizlemehanizacije i goriva.... Proglasio bih vanredno stanje zbog nesposobnih politicahra!