Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 742870 puta)

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
Odg: Chat
« Odgovor #2520 poslato: 17. Jul 2013. u 15:59 »
Zec bez straha. Meni su vadili umnjak, naravno uz anesteziju. Mene ništa nije bolelo ali se zubarka pošteno namučila, ja imam jaču vilicu. Čudan je osecaj od anestezije, kao da si slogiran ali to brzo prodje.

Trebaće ti vremena nakon vadjenja da se naviknes na krater u vilici neko vreme dok sve ne sraste.

Na mreži Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #2521 poslato: 17. Jul 2013. u 16:23 »
Meni su pre 13-14 godina vadili zivac bez anestezije....e to su muke....

Uh, i meni prošle godine... Kad se samo sjetim toga bola. :o
Inače sam bio stotinu puta kod zubara, uvijek je neprijatno šta god da je, ali čovjek se na sve navikne.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2522 poslato: 17. Jul 2013. u 16:23 »
eee, umnjak je druga priča... to baš ume da traje, načitala sam se raznih priča, mojoj koleginici čupali sat i po...

mene to zaobišlo, umnjak mi nikad nijedan nije nikao, ali što se tiče vađanja kutnjaka - uf! i tu treba imati sreće, treba naći zubara čvrste i jake ruke, inače muke žive... još ako je stvarno zub toliko pokvaren, onda im se lomi pod klještima, posle love korene ako su negde zaostali... (meni jedna mlada vadila svaki koren nekom lopaticom i sve brojala na prste da joj nije neki od skrivenih promakao, ali to je bilo pre više od 20 godina... a nedavno mi jedan spretan hirurg povadio desetak zuba za manje od pola sata!)

klinci, čuvajte zube, pakao je živeti bez svojih sopstvenih... !
(bez obzira da li su navlake, mostovi, implanti ili neke proteze - užas!)

zec nije smeo da čeka godinu dana! ali da bi se brže sanirala upala - osim antibiotika treba još neki tretman, ili onim gelovima, ili hladnim oblogama - naravno, ne led direktno na obraz, nego kockica umotana u papirni ubrus koji upija to što kaplje i istovremeno ublažava "prženje" ledom -

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #2523 poslato: 17. Jul 2013. u 20:41 »
I ja sam ranije imao problema sa zubima, zubarka me je bukvalno psovala jer, kao, imam jake zube..  ;) Ipak, nikada me nije preterano bolelo..

Meni su pre 13-14 godina vadili zivac bez anestezije....e to su muke....

Uh, zvuci jezivo.. najezio sam se  :o

A evo i jedne zanimljivosti

Izgleda da svi forumasi uzivaju u lepom vremenu danas  :selam:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2524 poslato: 18. Jul 2013. u 11:06 »
Hahahaha, Ziko jel to slusas Prti?

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #2525 poslato: 18. Jul 2013. u 14:57 »
Ja sam kao mali imao užasno loše zube (one mlečne),i roditelji moji su baš bili zabrinuti.

Međutim,tako negde od 5 razreda osnovne počeo sam da pijem svakodnevno mleko,a godinama sam sve više i više količinski ga konzumirao.Danas eto dan ne mogu zamisliti bez 2 litra mleka :)

I tako negde od 6 razreda nisam uopšte više nikada otišao kod zubara,ni na kontrolu.Perem zube samo 1-om (uveče) u toku dana i ništa im ne fali. :D

Tako da je svakako dobar savet da se mleko što više pije :D
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Zika

« Odgovor #2526 poslato: 18. Jul 2013. u 15:57 »
Hahahaha, Ziko jel to slusas Prti?

Ja slusam sve zivo  ???
Pre sam bio metalac, a evo danas skoro svakog vikenda kafici i naravno - narodnjaci  ;)
U principu, Beogradski Sindikat, PrtiBG, Linkin Park, Djordje Balasevic.. to mi je nesto najosnovnije sto slusam u zavisnosti od raspolozenja  :popcorn:

Van mreže zec

« Odgovor #2527 poslato: 19. Jul 2013. u 09:02 »
Ipak idem danas, nisam bio ovde  prethodna dva dana. To "čupanje" jednog po jednog korena najmanje želim, a rupu tek. Samo da mi ne vadi zub... i ježim se onih zujalica i čitave aparature.

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2528 poslato: 19. Jul 2013. u 18:01 »
a sad kad ste mi izmiksovali muzičke i stomatološke teme - dođe mi smešno: u ovoj nekoj privatnoj stomatološkoj ordinaciji stoji TV ekran tik uz zubarsku stolicu, sa kao nekom tihom muzikom, ali kad je čovek na ivici nervnog sloma, a naročito žena kao što sam ja, a ja imam hipersluh za sve što mi ne prija - e, tu sam morala da prigovorim... vrteo se neki disko kič, valjda internacionalni, nije naš, nemam pojma šta, ja sam samo rekla DAJTE UGASITE OVO (g... sam izostavila, valjda se podrazumeva), a devojka koja asistira ljubazno pita - šta želite... smešno mi sad, jedva je jadna našla neku dosadnu klasičnu muziku, nije ni znala na kom kanalu se to emituje -

a klinci danas (pa i stariji) - čak i u autobuse ulaze sa slušalicama, pa što ne bi i kod zubara... to bar malo skrene misli, a muziku sami birate, jel...

Van mreže MarePo

• *
  • Starost: 47
« Odgovor #2529 poslato: 20. Jul 2013. u 02:46 »
Hahah,jeste li čuli danas onu voditeljku prognoze na RTS-u??  :rofl:
''U KragujevcU najviša dnevna temperatura do 31C,u Nišu osetno toplije,do 32 C.''

Van mreže zec

« Odgovor #2530 poslato: 20. Jul 2013. u 23:01 »
Da, jesmo. Doduše, nije joj prvi put. Dotična prezenterka sigurno ima vrlo osetljive receptore za toplotu u svojoj koži, pa joj je razlika od stepen-dva osetno toplija/hladnija. :rofl:

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2531 poslato: 26. Jul 2013. u 16:32 »
a Kimi nam se ne hvali da mu se komšija proslavio vetrenjačom ;)

malo čudna vest, a komentari još zanimljiviji -
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=07&dd=26&nav_id=736317

btw, šta je bilo na prijemnom? jeste li svi upisali šta ste želeli?

Van mreže sale pn

« Odgovor #2532 poslato: 29. Jul 2013. u 17:19 »
Upravo citam i ne mogu da verujem sta se pise na tamo jednom meteo forumu, necu da imenujem.

Stvarno je jadno i zalosno da pojedinci Sunce koje je izvor zivota nazivaju djubretom. Mislim alooooo koji je to mozak kad tako nesto moze da napise. :neznam:

Ostao sam vise bez teksta, no coment.... :bang:

Sve ja razumem, ima razlicitih ljudi, neko vise voli promenljivije vreme, ceste padavine, neko Sunce i vrucine, meni doduse takodje ne prijaju ovakve vrucine, ali sta da se radi. Pisati takve stvari na jednom ozbiljnom meteo forumu je van svake pameti.

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2533 poslato: 09. Avgust 2013. u 16:23 »
taman danas legla penzija i ja već htela da krenem da plaćam račune preko neta, kad stiže mi obaveštenje iz te banke da treba da sačekam sa plaćanjem i da ne koristim šablone - jer je EPS promenio svoj broj računa, pa bi moja uplata za struju mogla da ode u vetar... /tako se kaže kad nešto propadne/

elem, ljubazno od njih, zar ne... ali ne bih ovo pisala da mi iz druge banke /preko koje primam platu/ - nije stiglo nikakvo obaveštenje! a ne vidim ni da se nešto to pominje u javnosti...

Van mreže Vladimir

• Starost: 31
« Odgovor #2534 poslato: 09. Avgust 2013. u 18:22 »
Kako sad da dodjem do metograma?? :sos:
http://www.erh.noaa.gov/rah/meteogram/

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #2535 poslato: 09. Avgust 2013. u 18:39 »

Van mreže Vladimir

• Starost: 31
« Odgovor #2536 poslato: 09. Avgust 2013. u 19:31 »
Hvala Dejo. :)

Van mreže Zika

« Odgovor #2537 poslato: 09. Avgust 2013. u 19:56 »

ALARMANTNO: Noćas nam preti nevreme opasno po život!

"Čitav region spreman za najavljeni olujni vetar, grad, pa čak i manja tornada, a RHMZ od novinara Kurira saznao šta nam prognoziraju evropski hidrometeorolozi"

"BEOGRAD - Ekstremno visoke temperature zameniće nezapamćeno nevreme!
To što je glavni grad Srbije juče sa 27 stepeni Celzijusa u sedam ujutru bio najtopliji grad u Evropi i što je živa tokom dana došla do 40 stepeni nije toliko strašno kao činjenica da su evropski hidrometeorolozi na sajtu meteoalarm.eu za noćas i sutra za našu zemlju najavili nezapamćene vremenske neprilike, o kojima naši prognostičari nemaju pojma!"

"Očekuju se nezapamćeni olujni vetar, pljuskovi, grad, pijavice, pa čak i tornado u čitavom regionu, a pored Srbije crvenom bojom, koja na mapi objavljenoj na sajtu meteoalarm.eu označava nevreme opasno po život, obojene su i Mađarska, Hrvatska i Slovenija."

:first: :first: :first:

http://www.kurir-info.rs/alarmantno-nocas-nam-preti-nevreme-opasno-po-zivot-clanak-929703

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2538 poslato: 09. Avgust 2013. u 20:06 »
Mene interesuje, da li ovi linkovi, tj. stranice ostanu i kada sve prođe, ili ih obrišu po principu "skloni sve dokaze".

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2539 poslato: 21. Avgust 2013. u 20:22 »
novi oglas:
prodajem stan s pogledom na kockarnice, igraonice, menjačnjice i sl. g...vn...!
lajtšou reklamni zagarantovan! bljeska bolje od munja...

puf! pant... "¤ZU?*&&%!!&ęK/)ńńćńć... grr...