U "poplavi" raznih "menadžera", od kojih mnogi (to je izgleda "u trendu" ili "IN") čim završe neku višu školu ili fakultet prave vizit-karte sa "titulom" menadžer, ima i onih koji će možda postati "vođe/lideri" (ne mislim na "politički vođa") a mnogi će verovatno ostati "uspešni menadžeri" samo u svojim glavama i eventualno "statusima" na društvenim mrežama.
U poslednje vreme, naročito na sve brojnijim privatnim fakultetima (ovim ne isključujem ni državne ustanove), sve više ima smerova za školovanje "menadžera" za "prosipanje iz šupljeg u prazno" pa možda nije ni čudno što je svaki treći "menadžer" za nešto...
Posebno "obožavam" one koji u svakodnevnom govoru, u pokušaju da opišu svoje obrazovanje i/ili "job" kojim se bave, koriste strane reči i izraze čak i kada postoje odgovarajuće naše (srpske) reči za to o čemu govore.
Verovatno nisam "IN", retko posećujem "fešn performanse", na koncertima mi nije bitno šta se dešava u "bekgraundu" nekog "stejdža", ne obraćam pažnju na to šta je "stajliš" i kakav je "trendi autfit", koji je "asesoar" neophodan čak i kada se neka dama oblači "kežual" i nema "mejkap", slabo obilazim "fensi lokejšn" a ništa ne "šerujem" niti "lajkujem" na "fejsu", po "difoltu" sam nepoverljiv prema onima koji u prvoj rečenici kažu da lako "hendluju" sve "dnevne taskove", nemam ništa protiv da me neko "dilituje" iz adresara jer mu nisam "forvardovao" pozivnicu za "šoping" i "šuting" sa našim "selebriti" ličnostima u novootvorenom "šoping molu"-nekome je to baš značajan "ivent" i "hepening" od koga očekuju "benefit", naročito za one koji se školuju za zvanje "ivent menadžer". Nisam "hejter"
a sledeća slikica mi se sviđa (verujem da će je svi naši "menadžeri" lako razumeti jer dobro "spikaju ingliš").