Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743051 puta)

Van mreže Paun79

• **
  • Starost: 45
Odg: Chat
« Odgovor #2960 poslato: 20. Januar 2016. u 14:46 »
Da li neko zna tacnu cenu evrodizela u Bijeljini ili bilo gde u Bosni? Hvala unapred

Van mreže Stefano

• Administrator
Chat
« Odgovor #2961 poslato: 22. Januar 2016. u 07:49 »
Imaš na sajtu AMSS-a.

Van mreže Paun79

• **
« Odgovor #2962 poslato: 22. Januar 2016. u 08:07 »
Hvala Stefano, ali cena je iz jula prosle godine. Jutros sam cuo da je cena oko 70 dinara. Idem sledeci vikend u Bosnu da sipam. Isplati se ici iz Beograda. Mesecna usteda mi je oko 50e. Za godinu dana ustedim za more...

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #2963 poslato: 22. Januar 2016. u 08:21 »

Van mreže Aleksa

« Odgovor #2964 poslato: 22. Januar 2016. u 15:20 »

Van mreže Aleksa

« Odgovor #2965 poslato: 22. Januar 2016. u 19:06 »
Nije dobra cena za Bosnu, definitvno.
ED je uvek bio ispod 1e, sada je ispod 100 dinara. Preteruju ljudi, nije 70 dinara.

Van mreže Drekavac

• *
  • Starost: 32
Re: Chat
« Odgovor #2966 poslato: 23. Januar 2016. u 03:44 »
Preteruju debelo,  nije 70 din.
U Bosni se cene trenutno kreću od 90-110 din.
Poslednji put kada sam prolazio kroz Bijeljinu (pre 10ak dana) na Nesković pumpi eurodizel je iznosio 1.56KM, odnosno oko 95 din po litri.
Na Gazprom pumpama je gorivo recimo skuplje i tamo je oko 105din po litri.

Sent from my C5503 using Tapatalk

Van mreže Paun79

• **
« Odgovor #2967 poslato: 23. Januar 2016. u 09:35 »
Hvala Drekavac. 40 din razlike nije malo. Isplati se doci iz Beograda za 100 litara.

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #2968 poslato: 01. Februar 2016. u 02:10 »
Pretpostavljam, a i nadam se da vecina ljudi vec zna za ovo, ali delimo ovakve stvari makar za one koji jos uvek ne znaju !

http://www.srbijadanas.net/bivsi-radnik-mesare-matijevic-otkriva-kakve-uzase-nam-ovaj-trovac-prodaje/
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2969 poslato: 01. Februar 2016. u 09:44 »
Procitao sam i nisam ni najmanje zacudjen.
Meso a pogotovo mesne preradjevine su izuzetno loseg (cesto nekontrolisanog) kvaliteta i najbolje bi bilo unositi ih sto je manje moguce.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #2970 poslato: 01. Februar 2016. u 10:55 »
Matijević ga je baš zacrnio, ali nešto nemam poverenja ni u ostale, pogotovo po pitanju mesnih prerađevina.

Ja sam upravo iz tog razloga odlučio da sam proizvodim mesne prerađevine.  ;)

Naravno cilj mi je da nađem uzgajivača kome verujem i od njega da kupujem svinje. Mislim da sam ga i našao. Uskoro ću sve što konzumiram proizvoditi sam i kupovati svinje od čoveka koji iste te uzgaja i za sebe. Isto važi i za piletinu i jaja.

Van mreže Vladimir

• Starost: 31
« Odgovor #2971 poslato: 01. Februar 2016. u 14:03 »

Van mreže Aleksa

« Odgovor #2972 poslato: 01. Februar 2016. u 14:39 »
Otpad sa zapada se uvozi, a domace svinje kupuju po 105 dinara/kg, ili uopste nece da kupe, jer su im nase svinje `masne`.
Nazalost, to je nesto sto se vec godinama desava, i sve se ide ka tome da se mali proizodjaci ugase. Svi koji hrane svinje, dobro znaju da kada dodje do toga da se prodaju, minus je zagarantovan, zarade godinama nema.
Prosle godine smo protestvovali, ali ne vredi, cim se izadje na autoput eto nekoliko stotina policajaca.
Najblaze receno, briga ih za selo i seljaka.
« Poslednja izmena: 01. Februar 2016. u 15:00 Aleksa »

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #2973 poslato: 08. Februar 2016. u 20:15 »

Dobrodošao u klub Joe  :)

Ja sam se selu i vratio zbog hrane, pre svega zbog dece. Ovo je prva tura od dve svinje od po 200 kg, koje smo hranili kako su se svinje nekad hranile. Čak sam i žir skupljao i davao, pojele su oko 200 kg samo toga, a da ne pominjem jabuke, kruške, čičoku, koprive, detelinu i sve ostalo što svinje vole. Jes' bile masnije nego u mesari, ali dobra mast se teški nalazi... O čvarcima da ne pričam. Pa švargle, pa mortadela... Dve ture pilića godišnje takodje, ali to se većinom proda. Plus voće i povrće. Dobra gimnastika i zdravije u svakom slučaju. Ima i nešto kokica pa time i dovoljno jaja za nas...

A kad sve to zaliješ sa:

Živeli  :tu:
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #2974 poslato: 11. Mart 2016. u 15:26 »
Večna ti slava, legendo !

NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #2975 poslato: 11. Mart 2016. u 15:39 »
Odlazak legende!!!
Pocivaj u miru!

DRAGAN NIKOLIC (1943-2016)
Hvala ti na svemu!  :( :( :(

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #2976 poslato: 26. Mart 2016. u 18:17 »
Odlazak legende!
Pocivaj u miru!

MARINKO MADZGALJ (1978-2016)
Hvala ti na svemu!  :(

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2978 poslato: 30. Mart 2016. u 20:58 »
Konacno zbogom zimskoj obuci i odeci :D , divan prolecni dan za nama uz vise sunca nego prethodnog dana, pritom je bilo i toplije naravno. Medjutim s prolecem eto i alergije, ne znam da li jos neko ima problem ali mene bas muci...
Taj sam!  :)
Alergiju imam od šeste godine i simptomi su mi nesto slabiji tek u poslednjih 5 godina ali ipak svako prolece mora da me uhvati.
Sada je to kijavica, svrab u ocima, neko cudno peckanje po telu i dosta cesto herpes na usni. Ranije je bio osip po rukama i nogama koji je uzasno svrbeo i prolazio samo uz inekcije, cak i sad imam sitne fleke koje su posledica toga.
Lekove nekad pijem nekada ne, ali redovno pojacam unos cinka, magnezijuma i vitamina.
Alergija mi se povremeno javi i na moru, mozda zato i ne volim jako sunce i toplotu...  :grin:

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #2979 poslato: 30. Mart 2016. u 22:32 »
 ^^ Bedak, dugo te muci, ali eto makar su simptomi slabiji u poslednje vreme. Uh, bas je bilo nezgodno ranije znaci, ja sam pre koju godinu imao testiranje na alergije i nista, i evo proslog i ovog proleca se javlja isto u vidu kijanja, svraba u ocima i nenormalnog curenje nosa  :facepalm: dakle kod mene je tek pocela, nadam se da nece biti novih simptoma. Sve u svemu ne mogu onda reci kao sto sam u tom postu "da me alergija bas muci" s obzirom da postoje i gori simptomi. I kod rodjenog brata ista prica, tek od pre dve-tri godine mu se javila alergija (u tridesetim godinama).  Koliko su delotvorni ti lekovi uopste, jel samo ublaze simtpome?
Sto se sunca i toplote tice mom organizmu bas prijaju, preporodim se leti.   :D  :sun: