Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743097 puta)

Na mreži Медо

• Starost: 29
Odg: Chat
« Odgovor #3140 poslato: 11. Januar 2017. u 21:06 »
Ау, надам се да није толико страшно?  :O  :facepalm:

По медијима још ништа, барем овим националним...

EDIT: Ево сада пристижу вести, кажу да има повређених нажалост.

Van mreže Vladimir

• Starost: 31

Na mreži Медо

« Odgovor #3142 poslato: 11. Januar 2017. u 21:14 »
15 km/h на час пише, није наравно безазлено, али није ни толико страшно, наравно ако је информација тачна.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #3143 poslato: 11. Januar 2017. u 21:18 »
Da izgleda da nije jako strasno, ali ima povredjenih. Pricaju da je oko 7 kola hitne pomoci odjurilo ka z. stanici.

Van mreže Zika

• student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #3144 poslato: 11. Januar 2017. u 21:28 »
Dobro je ako se sve završilo "samo" sa nekoliko povređenih putnika. Strašno zvuče 7 kola hitne pomoći kako sa sirenama jure ka železničkoj.. ledi krv u žilama taj zvuk  :(

https://www.facebook.com/nsu.rs/videos/1798974967036692/
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Joe

• Administrator
Chat
« Odgovor #3145 poslato: 11. Januar 2017. u 22:03 »
22 putnika povređena, 4 teže. Nema životno ugroženih. To je poslednji info.

Van mreže Joe

• Administrator
Chat
« Odgovor #3146 poslato: 11. Januar 2017. u 22:11 »
Javio se jedan putnik:

Ja sam bio u tom vozu! Nije izmedju Sajlova i Kisaca vec PRE SAJLOVA, kad se prodje preko zeleznickog mosta, posle "Neoplante". Sedeo sam skroz napred do kabine masinovodje! Slusalice na usima, nadlaktio se na porozor i dremao. VOZ NIJE ISAO 15 km/h , vec nekih 30-40km/h na tom delu, uvek ide tom brzinom... Voz ima 3 jaka Fara, MORAO JE VIDETI TERETNI VOZ ! Odjednom TRAS!!! Bacilo me na sediste preko puta mene, A IMAM 125 Kg ! Prozor je bio rasut skroz! Ustao sam unezveren, gledam da li krvarim, nista, samo bol u kolenu, podigao sam nogavicu i video ogrebotinu na desnom kolenu, nista strasno, malo se ugruvao. Zao mi sto nisam bio dovoljno priseban da snimim telefonom sve. Bilo je povredjenih jace nego ja iako su sedeli u drugom delu voza. Ispred mene, pred samim vratima masinovodje, podigao se patos. Nas par, oko 8-9 smo izasli iz voza i krenuli nazad za NS, bila je sa nama jedna zabrinuta majka sa malom devojcicom cija su usta bila krvava , nije htela da ceka, spustili smo se pre mosta jer niko nije smeo da predje most, do Neoplante, gde je obezbedjenje zvalo Hitnu, a verovatno su i iz voza zvali. Hitna pomoc je stigla VEOMA BRZO, 2 vozila, kao i policija. Ja ijedan momak smo taksijem dosli do NS. E sad, evo stanja situacije: Pre nas, krece Stadler za Suboticu u 18:50h, mi krecemo u 19:07h odprilike. U Sajlovu je "RASPUTNICA" sa mogucnoscu "parkinga". Da li smo mi trebali sacekati Teretni voz da udje u stanicu u NS ili on nas da propusti u Sajlovu. PRONADJITE KRIVCA.

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #3147 poslato: 12. Januar 2017. u 18:46 »
 ^^
« Poslednja izmena: 12. Januar 2017. u 19:58 risbo gr »

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #3148 poslato: 12. Januar 2017. u 18:50 »
 ^^

Slažem se. Nema potrebe za ismevanjem drugih članova. Tvoja namera nije bila loša, to se vidi, ali neko od članova tako može sa pravom da se uvredi.

ali nadimak "diktator", ahahahahhaha :rofl: :laught:

Van mreže Direktor

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #3149 poslato: 12. Januar 2017. u 19:49 »
Ma opusteno ljudi,covek nije nista lose mislio,I ja se pitam gde sam nasao taj nadimak :D  8)
Ciklon Zika(decembar 2018)-41cm

Van mreže sale pn

« Odgovor #3150 poslato: 14. Januar 2017. u 16:29 »

Van mreže Zika

• student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #3151 poslato: 15. Januar 2017. u 01:37 »
Ume li iko da objasni kako se ovo desilo?  :huh:

ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Na mreži Медо

« Odgovor #3152 poslato: 15. Januar 2017. u 01:52 »
Нажалост, животиње прелазе преко танког леда, наравно река је у питању и често се деси да пропадну и да се ту заледе.

Могло се прочитати по медијима ових дана о овим случајевима, фотографија број један је из Немачке, када се лисица заледила у Дунаву, а фотке два и три су настале у суседној БиХ када je до залеђивања дошло у Сани.  :(
« Poslednja izmena: 15. Januar 2017. u 02:13 Медо »

Van mreže mareeram

« Odgovor #3153 poslato: 15. Januar 2017. u 03:24 »
@ Medo

A gde si pronasao to i te podatke? :(

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #3154 poslato: 17. Januar 2017. u 10:01 »

Van mreže mareeram

« Odgovor #3155 poslato: 19. Januar 2017. u 23:38 »

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #3156 poslato: 21. Januar 2017. u 22:05 »
Citam i slusam ovih dana o racunima za struju, koji su ubistveno visoki, sa ili bez razloga (dogrevanje) i slusam motorne testere danas kako bruje... Ljudi su ostali, ili su pri kraju sa ogrevom (drva/ugalj/pelet) i posto je Milos danas dosao ovde, a ja mu preporucio da obidje nekadasnjih 200 ha bivse sume Mikulja, postane mi jasno da dok je struja bila neka vrsta "socijalne" kategorije i cuvala socijalni mir, sada se to desava sa drvima :( Toliko je opustosenih suma da je to prosto tuzno, bar meni. Ljudi su se okrenuli najjeftinijem ogrevu, a i krade se samo tako uz precutnu saglasnost nadleznih. Moj ujak je nekih 30 ari sume dao na secu, izasao sumar, obelezio nekih tridesetak stabala, a konacni rezultat je da sume vise nema. Poseceno apsolutno sve, a sumar se naravno pravi lud. Ne znam, ostacemo bez suma, tj ostace samo ono sto je toliko nepristupacno da se ne moze seci, ostalo ce biti golo kao Velika Britanija. Tuzna slika... Eto, primecujem samo... Znam da se ljudi moraju grejati necime, ali sume se ne obnavljaju tako lako ni tako brzo, pa za par godina cemo loziti parket, stolice i ormare...
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #3157 poslato: 21. Januar 2017. u 22:42 »
Ako je zaista takvo stanje sa Mikuljom, onda je i dobro što nisam otišao danas. Jer duša me boli kad vidim prokrčene i uništene šume.
Isto tako mi je i srce bilo puno danas dok sam kroz prozor voza gledao prelepe netaknute šume južno od Beograda. A tako su blizu velegrada. Moramo da budemo svesni koliko su važne i da ih čuvamo. A za grejanje postoje i drugi načini, 21. je vek.  :morning:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #3158 poslato: 21. Januar 2017. u 23:35 »
 ^^
Da, šume su prirodno bogatstvo.
Primera o uništavanju šuma (u samom Beogradu) ima i veoma blizu tebe i mene: šuma kod Miljakovca III je nekada bila veća (iako vama koji ste tamo kratko, to i dalje deluje vrlo lepo) a šuma "iznad" mene (na Zvezdari) je nekada bila baš mnogo veća i sada gde su "načičkane" brojne zgrade koje pripadaju Murmanskoj ulici (ne računajući stare zgrade od broja 2 do 12 -jedine koje su nekada postojale, neparni deo ulice je bila šuma) nekada je bio divan deo "Zelenog brda" i kao mlad dečko sam uživao u šetnji kroz taj deo šume.

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #3159 poslato: 22. Januar 2017. u 00:42 »
 ^^ Ne seku samo sume,vec nekim ljudima seku i vocnjake..Jednostavno ne biraju. Poznato je da u svakom mestu postoje par lokalaca koji ne biraju sredstva :) Sto rece Sofronije testere samo zvizde po brdima.. Morao bih da kazem jos jednu cinjenicu,ljudi koji rade i prodaju ogrev koriste ovu jaku i hladnu zimu i podizu cene..
Kakvih sve slucajeva znam,bolje i da ne pisem o tome..