Javio se jedan putnik:
Ja sam bio u tom vozu! Nije izmedju Sajlova i Kisaca vec PRE SAJLOVA, kad se prodje preko zeleznickog mosta, posle "Neoplante". Sedeo sam skroz napred do kabine masinovodje! Slusalice na usima, nadlaktio se na porozor i dremao. VOZ NIJE ISAO 15 km/h , vec nekih 30-40km/h na tom delu, uvek ide tom brzinom... Voz ima 3 jaka Fara, MORAO JE VIDETI TERETNI VOZ ! Odjednom TRAS!!! Bacilo me na sediste preko puta mene, A IMAM 125 Kg ! Prozor je bio rasut skroz! Ustao sam unezveren, gledam da li krvarim, nista, samo bol u kolenu, podigao sam nogavicu i video ogrebotinu na desnom kolenu, nista strasno, malo se ugruvao. Zao mi sto nisam bio dovoljno priseban da snimim telefonom sve. Bilo je povredjenih jace nego ja iako su sedeli u drugom delu voza. Ispred mene, pred samim vratima masinovodje, podigao se patos. Nas par, oko 8-9 smo izasli iz voza i krenuli nazad za NS, bila je sa nama jedna zabrinuta majka sa malom devojcicom cija su usta bila krvava , nije htela da ceka, spustili smo se pre mosta jer niko nije smeo da predje most, do Neoplante, gde je obezbedjenje zvalo Hitnu, a verovatno su i iz voza zvali. Hitna pomoc je stigla VEOMA BRZO, 2 vozila, kao i policija. Ja ijedan momak smo taksijem dosli do NS. E sad, evo stanja situacije: Pre nas, krece Stadler za Suboticu u 18:50h, mi krecemo u 19:07h odprilike. U Sajlovu je "RASPUTNICA" sa mogucnoscu "parkinga". Da li smo mi trebali sacekati Teretni voz da udje u stanicu u NS ili on nas da propusti u Sajlovu. PRONADJITE KRIVCA.