Tresla se gora,rodio se mis!!
Zasto vi stalno brisete moje poruke,zar su toliko uvredljive??
Kao prvo, nijedna poruka nece biti obrisana iz bilo koje teme ukoliko zaista nema potrebe za tim. Kao drugo, ja nigde ne vidim da je ijedna tvoja poruka izbrisana u skorije vreme, naime, poslednja tvoja poruka koja je izbrisana sa foruma je izbrisana 21. maja, dakle, pre vise od mesec dana. Izbrisana je iz podforuma prognoze, iz teme vezane za maj mesec. Razlog brisanja je, iako se ne secam poruke, sasvim sigurno pisanje o nekim drugim stvarima koje nisu prognoza vremena ni u kom smislu. Treba da se shvati da u prognozama ne treba da ima bilo cega osim prognoza za naredne dane, za sve ostalo postoje mnogobrojne teme na forumu gde moze da se kuka, raduje, caska o bilo cemu, pa i da se vrse razna statisticka poredjenja.
I meni je obrisana poruka iako sam sasvim normalno napisao poruku i nikog nisam uvredio!
Nije uredu!
Danijele, tvoja poruka jeste izbrisana, iz teme Jun 2017 juce, nisam ja izbrisao, ali samo zbog toga sto, verovatno, nisam prvi video poruku. Nema ljutnje zaista, ali siguran sam da poruka nije bila vezana za prognozu vremena i to je sve, nista licno. Garantujem da niko nece obrisati ni jednu poruku sa foruma iz bilo kog drugog razloga osim skretanja sa teme. Moderatori i administratori foruma svakako imaju prava da izbrisu poruke za koje smatraju da ne pripadaju datoj temi, i garantujem da je to jedino iz vec pomenutih razloga, radi preglednosti foruma i samih tema. A podforum "Prognoze" je pored teme za aktuelna desavanja najvazniji na ovom forumu, i svakako da nije pozeljno da se mnogo skrece sa teme, ponavljam, za sve sto imate da kazete postoje vec otvorene teme, nemojmo sve "trpati" tamo gde mu nije mesto.
Danijel Daca+Roberto ... mozda zato jer je ovo tema za prognoze a ne komentare .. bez uvrede,nista lose ne mislim,samo mi je palo na pamet ...
Upravo tako. Dakle, zaista nista licno, i u velikom broju slucajeva nema veze toliko sa samim sadrzajem poruke koliko sa time da je poruka napisana u pogresnoj temi. A takvih poruka povremeno ima dosta, i verujte da bi bilo besmisleno da se svaki clan obavesti o poruci koja mu je obrisana sa foruma. Samo je potrebno ne pisati takve poruke u pogresne teme, pogotovo ne u temu za prognoze koja bi morala da bude ozbiljnija i posvecena prognozama, logicno. A sad kad smo to resili i ove tri poruke ce biti izbrisane iz teme za prognoze, tako da - sada ste i obavesteni.
Nema ljutnje ljudi, i nema potrebe za tako burnim reakcijama. Pozdrav.