1. Moj rodjak u Bosnjanu isprskao vinograd Total-om i stalno to radi, svakog proleca. Da ne bi kopao/frizirao itd... I da se resi korova
Nudio mi grozdje na prodaju, nisam hteo da cujem. Niti pijem vino, niti jedem grozde, godinama unazad
Uglavnom bas to rade.
2. Rodjak u Glibovcu isto radi, ali u basti, i redovno pali plasticne flase i ostali otpad u furuni (u kojoj pece hleb) a sav taj dim i mikrocestice se sire i padaju i po mojoj basti i vocu
Da ne pricam o drugim stvarima.
3. Smrde polja na hemiju samo tako.
4. Imam par mesta gde sam siguran da je "cisto" jer je napusteno i raste sve samo, ali to nema ni za nas kuci dovoljno, ali znaci.
5. Ne kazem da u nekoj Budzumburi ne prskaju, ali ipak mi zelimo domace, zar ne? A ispadamo najgori od sve dece.
6. Nekim pcelarima su desetkovane kosnice zbog uljane repice... cime je to oprskano samo bog zna. Crno trziste "hemije" cveta!!!
ps. Zaboravio sam na komsiju koji kravama sam "udara" injekcije zbog upaljenih kopita i vimena umesto da ih pusti bar ponekad napolje... I uredno predaje to mleko
I tako... citajte sta pise... ako treba nosite lupu... i tako... nisam pametan za ovo...