И ја сам се пола дана питао шта то воња толико. Кад сам изашао испред зграде одмах сам осетио, помислих нешто код моје зграде се осећа, можда и ту нека канализација. Кад оно, како сам одмакао 2-3 улице и даље исто. Рекох ма нисам ваљда угазио у неко срање кад ме прати овако.
Али не, где год сам ишао данас свуда се осећао тај смрад. Није ми јасно шта је то што може да смрди у целом граду, а биће још мало да се у целој Србији осећа с обзиром на извештај колеге.
Сад видим и ову Борисову поруку. Надам се да ћеш наћи неког ко ће ти помоћи око тог проблема. Моји су пре десетак година имали проблем са Телекомом. Наиме, долазили су абнормални рачуни за фиксни телефон. Негде стотинак хиљада динара за три рачуна. Сваком је одмах било јасно да је немогуће направити толике рачуне ( још узмите у обзир ту вредност новца у то време). Тражли смо да нам дају листинг позива да видимо о чему се ради, и тужили Телеком. Сви су нам наравно причали како немамо шансе против њих и да одустанемо јер ћемо ем платити рачуне, ем све трошкове за суђење. Али ухватисмо ми њих на грешци. У листингу позива, у коме је бележено непрекидно дватесетчетворочасовно разговарање телефоном, сви 30 или 31 дан у месецу без минута паузе, било је преклапања позива, што је немогуће. Нпр. Започињемо разговор са неким у 15:40, позив траје до 15:47, а други позив започиње у 15:45 и траје до 15:50.
С тим да се то догађало више пута током месеца.
И тако ми њих сјебасмо.
Наравно да је тотално дебилно било и то да неко 24h без трена паузе разговара фиксним телефоном, али добро.
Испричах ја вама моје догодовштине са нашим лоповским фирмама, системом и менталитетом што рече Барт. Борисе могу да ти поручим да се бориш до краја и да покушаш да пронађеш право решење и решићеш то сигурно, говна су то. (Зато и смрди цела Србија)