Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 742409 puta)

Van mreže Bart

Odg: Chat
« Odgovor #4120 poslato: 10. Januar 2020. u 19:25 »
Eram dok shvati...  ;) :grin: :rofl:

Salim se tek tad je video... A i ti Sveto na zadatak koji sam ti dao...  :fight:
« Poslednja izmena: 10. Januar 2020. u 19:37 Bart »
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4121 poslato: 10. Januar 2020. u 21:25 »
Sram vas bilo! :angry:

Bio sam u Istanbulu!! :grin:

Na mreži Божидар

• *
« Odgovor #4122 poslato: 10. Januar 2020. u 22:43 »
После дуго времена нека пахуљица у прогнози у далеким сатима. Вероватно ће то до сутра да испари али бар да видимо

Van mreže Bart

« Odgovor #4123 poslato: 10. Januar 2020. u 23:07 »
Sveto vidis li ti ovo... Bio u Istanbul... Eto gde idu pare od rts pretplate... :fight:
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže BataSteva

• **
  • Starost: 39
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4124 poslato: 10. Januar 2020. u 23:25 »
Mozda je bio na otvaranju Turskog toka  :hm:
Ako nije to onda je ovo . Snimljen je  :grin:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Kc6eDJVnHKA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Kc6eDJVnHKA</a>
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže BataSteva

• **
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4125 poslato: 12. Januar 2020. u 10:11 »
Evo jos jedne skrivene kamere . Jedna od mojih omiljenih .
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=D5TmvFmTgtU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=D5TmvFmTgtU</a>
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže mareeram

« Odgovor #4126 poslato: 12. Januar 2020. u 11:12 »
To su one kanadske znam, bile su na TV-u, ponekad su baš debilana teška, a ponekad umrem od smeha...  :laught:

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #4127 poslato: 13. Januar 2020. u 14:10 »
Gruzansko jezero, skoriji datum, proslo ili pretproslo leto, tj. prolece...

Nadjoh slucajno na twitteru.

Odatle pije vodu 350.000 ljudi :(

Kazu neki nije pranje prskalice u pitanju vec punjenje... nebitno i ako je tako. Traktor je u vodi. Traktor ima bar 30 godina. Menjac, kardan i ceo zadnji sklop su "razvaljeni" i cak ako je traktor nov umazani  su uljem, naftom itd. Plus kardanski prenos do pumpe prskalice koja je ispod ovog rezervoara i plus brizgaljke koje su u vodi. Otisci drugih traktora u blatu govore da je u pitanju redovna praksa. Iz prve ruke... DA... ovako i "peru" prskalice :(

Sta tek ispustaju dimnjaci industrije koja radi i sta se sve ispusta u reke...
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Na mreži Божидар

• *
« Odgovor #4128 poslato: 13. Januar 2020. u 22:22 »
Знам да је у метеорологији и 5 дана дугачак период али све ми се више чини да и јануар можемо полако да отпишемо што се тиче праве зиме .Баш бих волео да грешим.

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #4129 poslato: 15. Januar 2020. u 01:19 »
Pozdrav!
Imam jedno pitanje.Planiram da iz Sapca idem u Beograd na utakmicu u sredu.Kuda je bolje voziti zbog magle,kroz sela ili autoputem??

Van mreže mareeram

« Odgovor #4130 poslato: 15. Januar 2020. u 01:43 »
Pozdrav!
Imam jedno pitanje.Planiram da iz Sapca idem u Beograd na utakmicu u sredu.Kuda je bolje voziti zbog magle,kroz sela ili autoputem??

Vrlo lako je moze biti i na jednoj i na drugoj ruti..ali mislim da je ipak malo bolje autoputem, uz Savu zna da bude bas zeznuto..danas sam isao samo od Umke do Beograda na Obrenovackom, to malo parce uz Savu bilo je jako lose..

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #4131 poslato: 15. Januar 2020. u 04:20 »
Vrlo lako je moze biti i na jednoj i na drugoj ruti..ali mislim da je ipak malo bolje autoputem, uz Savu zna da bude bas zeznuto..danas sam isao samo od Umke do Beograda na Obrenovackom, to malo parce uz Savu bilo je jako lose..
Hvala mare,i ja sam isto tako mislio,autoput je bar malo i osvetljen!Kod nas uz Savu je bas strasno,ne vidi se nista,bukvalno nista.Sigurno jedna od jacih magli u predhodnih par godina.....

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4132 poslato: 15. Januar 2020. u 14:40 »
Kod nas uz Savu je bas strasno,ne vidi se nista,bukvalno nista.Sigurno jedna od jacih magli u predhodnih par godina.....
Kad smo već kod vožnje po magli - pretprošle godine vozio sam od Pirana do Beograda i veći deo puta sam vozio po gustoj magli i to noću. Magla me je uhvatila kod Ljubljane i nije popuštala sve do Batrovaca. Taktika mi je bila da sačekam neki kamion da me obiđe pa da vozim iza njega na bezbednom odstojanju. Par nedelja pre toga desio se onaj karanbol na Niškom autoputu pa sam verovatno i zbog toga bio ekstremno oprezan.

Inače to je ruta koju obično pređem za 6 sati opuštene vožnje, uglavnom u cugu ili sa jednom kratkom pauzom, i u BG stignem odmoran bez da sam osetio put, međutim tada sam u BG stigao pregažen, doslovno kao da sam vozio 2.000 km. :)

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Van mreže Marko_bg

• **
« Odgovor #4133 poslato: 15. Januar 2020. u 14:46 »
Pozdrav!

Ја сам се пре неко вече у повратку из Младеновца одлучио да идем авалским путем уместо аутопутем. Некако ми је сигурније по магли да возим обичним магистралним путем, пошто на аутопуту зна да буде баш зезнуто ако је густа магла.

И осим магле, велика опасност на путевима је поледица, тако да ових дана максималан опрез куда год да се вози.

Van mreže chmi

• *
« Odgovor #4134 poslato: 15. Januar 2020. u 20:52 »
Ja sam današ išao od BG do NS i nazad baš po najgušćoj magli. Jedva vidim onu jednu tačku ali moram da vozim bar 80 km/h jer ostali isto tako voze. Samo izroni iza mene i počne da amblenduje da požurim. I najmanji sudar ili bilo kakav zastoj bi izazvao neviđeni karambol. Da ne spominjem likove koji su me obilazili  sa bar 130 km/h. I destak automobila koji su se u rikverc vraćali jer su promašili isključenja :O
Miljakovac-Rakovica

Van mreže Marko_bg

• **
« Odgovor #4135 poslato: 16. Januar 2020. u 12:22 »
 ^^

Управо то, на аутопуту већина возача вози јако брзо укључујући и камионе и аутобусе тако да свака незгода може да буде јако опасна. На магистралном путу су ипак мање брзине и већа је шанса да се реагује у критичној ситуацији.

Van mreže dejca

« Odgovor #4136 poslato: 19. Januar 2020. u 07:18 »
Veštačka ili nije veštačka zima ali je ovo velika 0 nula od zime. I ljudi sve češće počinju da sade i lijandere u dvorištu. Prva slika je sa foruma svet biljaka a na drugoj slici je moj lijander koji je u bašti već 10 godina. Nije veliki jer svake jeseni ga sečem na metar visine da bi ga pokrio buretom. Narednog proleća sadim još tri lijandera u bašti, zime kod nas više nema.

:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže Djordje...storm chasers....

• Starost: 29
  • Usus est optimus magister
« Odgovor #4137 poslato: 19. Januar 2020. u 13:31 »
Veštačka ili nije veštačka zima ali je ovo velika 0 nula od zime. I ljudi sve češće počinju da sade i lijandere u dvorištu. Prva slika je sa foruma svet biljaka a na drugoj slici je moj lijander koji je u bašti već 10 godina. Nije veliki jer svake jeseni ga sečem na metar visine da bi ga pokrio buretom. Narednog proleća sadim još tri lijandera u bašti, zime kod nas više nema.

Potpuno se slazem sa tobom, ja sam cak i nar posadio u dvoristu, kakve su zime opstaje bez problema, ako se ovako nastavi sadicemo i banane uskoro

Sent from my H3113 using Tapatalk

Јануар :62.5mm
Фебруар: 4,2мм
Март: 21,1мм
Април:17,7мм
Мај: 120,0мм
Јун:50,4мм
Јул:90,4мм
Август:0
Година:366.3mm

Van mreže Bart

« Odgovor #4138 poslato: 19. Januar 2020. u 13:37 »
Kod mene ostao jedan lijander u saksiji napolje, hteli smo da ga bacimo, još živ... Ako preživi zimu ostaće... Zime se razlikuju ne može svaka biti ko prošla...
Bice i salate dejco   ;)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #4139 poslato: 19. Januar 2020. u 16:41 »
Ajde ljudi, razumem frustraciju zbog lošije zime ili zima, ali mislim ne pravite sad od toga senzaciju. Nije ni prvi ni poslednji put da je naišla slaba zima ili zime....

Te iste biljke, da si posadio i pre 30-40 godina, uz dobru negu i zaštitu uspele bi ti i tada, kao što ti uspevaju i danas. Ima ona priča na Tv-u iz okoline Čačka, o banamama koje su iz razonode ljudi posadili još pre 30-ak godina.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*