Ali ljudi izgleda tako stvarno . Stvarno sam u jednom trenutku ostao zatecen . Dobar si Realni . Kao sto sam negde rekao vrbovace te uskoro a ti znas i ko . I ajde jedno pitanje . Kako provalite da je klip fake ? Ali da ne citate komentare ispod .
Nekoliko razloga
1. Ne postoji Los Angeles Traffic tim niti neka sansa da bi se zvao tako neki tim koji ima komentatora i tv prenos, a da ljudi za to ne znaju.
2. Komentator kaze born with a potato for a heart
, klinicki nemoguce, da sa krompirom zivis
3. Reakcija saigraca i drugog tima posle kontakta. Ko je igrao am fudbal zna kakva se guzva napravi kad neko ide kacigom na nekog, a kamoli odrasla osoba na bolesnog decka od 9 godina.
4.Nereagovanje na decka dok je na zemlji. On koji je na snimku bez svesti a plus ima srcanih problema. Sto igraci sto ekipa sa klupe medicinska.
5. Nema sudija na terenu
6. Huk publike
7. I naravno, nepravilan broj igraca na terenu u obe ekipe, nelegalna formacija i tako jos neke stvari za koje mora covek da zna am fudbal pravila, ali to neko ko samo vidi snimak, a ne poznaje sport, ne moze da zna.
A inace nesto na osnovu cega ne mozes da provalis ali ja sticajem okolnosti znam taj kanal sa YT (popularan prilicno za tu vrstu klipova 3+m subs-a), ali to nema veze sa ovim gornjim delom komentara, ovo gore je kako bih znao da hipoteticki prvi put gledam video, na koji sam naleteo na FB.