Iskreno ne mogu da se petljam sa nekom potencijalnom "koskom", jer sam u skroz drugačijem "modu" trenutno.
Edit: suprugin samsung radi normalno, bar u ovom trenutku. Mada pre par dana je i on gubio konekciju sa istim "simptomom"... malo blesavo skroz.
I dalje mislim da je problem na "lokalu" tj. ili do provajdera ili do browsera, jer kao što rekoh ne mogu da izazovem problem. U prethodna 2-3 sata bar 10x sam pristupio forumu da bih emulirao problem, ali bezuspešno, tj. ulazio sam bez problema i preko Tapatalk-a i preko browsera na telefonu i preko browsera a kompu,i preko lokalne sim kartice i preko wifi-a. Sve kombinacije sam isprobao, i sve je radilo kako treba.
Jbm li ga... imam dva "zemaljska" provajdera + 2 mob provajdera na razlicitim telefonima, i iz nekog razloga na mob browseru retko uspeva da otvori ali samo forum i sajt. Uvek isto "too many redirects" sto obicno biva od neke od reklamnih agencija, ali moze biti i svasta nesto. Uglavnom, pristupam preko racunara iskljucivo, ff/u-block, na telefonu prosto nece, ni ff ni chrome, ni obican ni incognito mode, ni posle ciscenja, brisanja cookies, history... mjok, ne poznaje me.
Edit: trenutno suprugin samsung radi ok, ali je pre par dana i on poceo da se blesavi posle pocetnog "uspeha"
Blesavo skroz
![dont know :confused:](http://www.serbianmeteo.com/forum/Smileys/phpsmileys/confused10.gif)