Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743397 puta)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Odg: Chat
« Odgovor #480 poslato: 21. Mart 2008. u 15:18 »
Neverujem.  :o  :lmao: :lmao: :lmao:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI</a>

Ova postala popularna toooooooooo.  :first: :first: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: 
Idemo ken leeeee!!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=cT18LZItBLA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cT18LZItBLA</a>

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #481 poslato: 21. Mart 2008. u 15:30 »
Кен лииии, ту либу дибу дајчу
(DELIRIJUM)
Haj'mo ručicama gore, haj'mo nožicama, Ken Li!

Lično mi se više sviđa prethodna verzija, tu je engleski bio žešći!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #482 poslato: 21. Mart 2008. u 15:34 »
Stvarno je postala zvezda
Urnebesno nema šta

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #483 poslato: 21. Mart 2008. u 17:55 »
 :pink

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #484 poslato: 24. Mart 2008. u 01:33 »
:vidiga:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=cjdJkzfRoaw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=cjdJkzfRoaw</a>
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #485 poslato: 26. April 2008. u 12:05 »
Kako da ustanovite da li ste spremni da imate decu!

Nered-test:
Premazite trosed i zavese euro-kremom. Stavite parce sveze ribe iza troseda i ostavite ga tamo celo leto.

Prodavnica-test:
Pozajmite od nekoga 1-2 manje zivotinje. Povedite ih u sledecu kupovinu sa sobom. Pustite ih da slobodno trce, ali pokusajte da ih sve vreme drzite na oku i na kraju
platite sve sto su pojele ili polomile.

Hranjenje-test:
Nabavite veliku plasticnu solju. Napunite je do pola vodom, okacite duzim komadom kanapa za luster i zaljuljajte. Pokusajte da kasikom stavljate hranu u solju dok izvodite figure kao da ste avion ili vetrenjaca. Posto ste svu hranu ubacili u solju prospite sadrzaj na sto vecu povrsinu. Ostanite mirni.

Nocni test:
Pripreme: napunite jastucnicu sa 3-4 kilograma vlaznog peska. U 18 casova pocnite da s napunjenom jastucnicom poskakujete po stanu. Pritom jastucnicu morate ljuljati levo-desno. To treba izdrzati do 21 cas.
Polozite zatim napunjenu jastucnicu u krevet i navijte budilnik na 2
sata ujutro.
-U 2 sata ustanite i ponovo nosite jastucnicu po stanu do 3 sata. Za promenu pevajte pri tome uspavanke. Navijte budilnik na 5 sati i ponovite postupak od 18 casova. Pokusajte da se setite neke druge uspavanke. Navijte budilnik na 7 sati.
-Ustanite i spremite dorucak. Ponavljajte to iz noci u noc,
najmanje godinu dana. Ostanite do kraja hrabri.

Zabaviste-test:
Uzmite kutiju od jaja. Uzmite makaze i vodene bojice i pretvorite kutiju od jaja u krokodila. Uzmite rolnu WC papira i napravite od nje svecice za jelku. Pokusajte da od celofana i selotejpa napravite Ajfelovu kulu.

Auto-test:
Prodajte auto i kupite novi. Uzmite cokoladni sladoled i stavite ga u kasetu. Ostavite ga tamo! Uzmite novcic od 1 dinara i ugurajte ga u radio. Izmrvite porodicno pakovanje nekog keksa na zadnjem sedistu. Izgrebite
makazama vrata kola.

Test fizicke sposobnosti (za zene):
Uzmite povecu vrecu pasulja i pricvrstite je na stomak. Posto ostane pricvrscena devet meseci, prospite pasulj, a vrecu ostavite da visi.

Zavrsni test:
Pronadjite par s malim detetom. Delite im korisne savete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, maniri za stolom, ... Iznosite sto vise pametnih predloga. Pricajte o vaznosti konsekventnog vaspitanja i uzivajte u tome. To vam je i tako poslednji put da imate te dobre savete jer ce uskoro doci vase potomstvo. Moze se pretpostaviti da vam je to i poslednji put da vidite taj par.

I to je kraj testa. Ako ste test izdrzali - puno
radosti u pravljenju dece!
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #486 poslato: 28. April 2008. u 13:52 »
 ;D

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #487 poslato: 14. Maj 2008. u 22:16 »
IT u praksi

Poštovana tehnička podrško,

Prošle godine sam unapredila svoj program Dečko 5.0 u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neočekivane promene u modulu za knjiženje, ograničio je pristup Cveće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su Romantika 9.9 a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao što su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane dijalog 8.0 i Čišćenje kuće 2.6 jednostavno sruše ceo sistem. Probla sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali nažalost nisam ništa postigla.

Očajna

Draga Očajna,

Niste obratili pažnju na deklaraciju, Dečko 5.0 je zabavni pakat, a Muž 1.0 je operativni sistem. Pokušajte da unesete sledeće komande >C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2. Tada bi trebalo da aplikacija Muž 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cveće 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda može da pokrene Neprijatnu Tišinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Taštu 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obe ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Muž 1.0 sistem. U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da nauči nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, lično preporučujem vam Začinjenu hranu 5.3. i Seksi donji veš 1.0. Oprezno korisitite aplikaciju Zvocanje jer onda može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0. koji jedino možete da obrišete Privatnim detektivom 5.8. ili čak Advokatom 9.8. To je veoma teško izvešti pravilno jer može doći do resetovanja sistema Muž 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Muža 2.0

:)  :)  :)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #488 poslato: 10. Jun 2008. u 20:32 »
Koliko sam primetio do sad niko nije pokrenuo neku ovakvu,ni slicnu temu!Rec je o temi i raspravi na kojoj cemo se dogovarati za saradnju sa:CROMETEO,BHMETEO..... :ghug: I sa ostalim drzavama balkana a i sire  8)
Trebalo bih nivo saradnje podici na visi nivo ne biti samostalan,prosiriti nasu mrezu AMS,a nije losa ideja napraviti i BALKANSKU MREZU AMS!

Bilo bih lepo da prosirmimo mrezu,sto se mene tice ja mogu najaviti kupovinu AMS do kraja godine,najv. u septembru probni rad i povezivanje na mrezu AMS Serbian meteo!Osnivanje Balkan meteo narocito bih bilo dobro da pokrijemo crnu rupu meteorlogije u Evropi i Svetu.Za to ipak treba veliki dogovor sa svih strana i Hrvatske i Srbije i Bosne i Hercegovine...naravno i Rumunije,Makedoonije Crne gore....(Mada jos uvek sve drzave nemaju forum ljubitelja meteorologije)Ajd ziveli i nadam se da cete me podrzati u ovome!da se dogovrimo,nastavimo PUTEM SUPEHA!  :sastanak
« Poslednja izmena: 11. Jun 2008. u 14:11 Joe »

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #489 poslato: 11. Jun 2008. u 07:56 »
Lepo Joco što si pokrenuo zvanično ovkavu temu što ne znači da nije bilo nezvaničnih razgovora i razmišljanja od strane prvaka našeg foruma.
ja lično mislim da je prvo potrebno da ojačamo našu AMS mrežu - pre svega brojčano a vremenom i doradimo prikaz na samom portalu. Kad sam već kod portala mislim da nam i tu treba jedan pomak što pre.  Bilo bi dobro da portal  preraste u jedan info servis vezan naravno za meteorološke teme koji bi bio aktuelan i zanimljiv. Nama fali pre svega pregled svakodnevnih aktuelnih meteo dešavanja na nešem prostoru a i šire. Naravno to traži ljude koji će mnogo više uložiti svoje vreme nego do sada. Moramo da vidimo da li imamo taj kvalitet (ja sam siguran da imamo članove koji bi to kvalitetno radili).
Sa CROMETO udrugom smo već dugo u kontaktu pojedinačno. I vidim da oni prave dogovor sa italijanima i slovencima o nekom vidu saradnje. Moramo da priznamo da su svi oni bolje razvijeni od nas i da tek za neko vreme ćemo imati šta konkretno da ponudimo (pre svega mislim na AMS mrežu). Ja sam ujedno već i član njihove mreže AMS Pljusak tako da na neki način imamo već neku saradnju.
Drago mi je da postoji ideja kod naših članova za nabavku AMS. Možda bi smo mogli da omogućimo da naši članovi nabavljaju stanice po povoljnijoj ceni od tržišne. Ako se potrudimo mislim da nije nemoguće. Prestavništva firmi koje proizvode AMS već postoje u okolini i ako namirišu saradnju sa nama verujem da bi se brzo proširili i na Srbiju.
Znači prvo moramo da poradimo na sebi a naravno saradnja sa okruženjem je jedan od prioriteta za budićnost.

Van mreže jocozr

« Odgovor #490 poslato: 11. Jun 2008. u 11:51 »
Naravno Boce.Koliko sma shvatio ti si ZA!
Dobar ti je plan za portal,jeste d aja imam 14 odina pa vecina ima malo poverenja u mene,ali evo ja za razliku od vas posle 25 juna(obaveze za prijemni) imam vremena koliko to pozelite ako vam se zuri slobodan sam celo leto do septembra pa mogu da priteknem u pomoc,i odradim sve kako ste zamislili i kako treba.  ???
Bilo bih lepo kad bi postigli dogovor recimo sa "Elementom" subotica,ili s nekom drugom firmom da stanice kupujemo povoljnije nego ostali!I da nema toga,jeftinije bi prosli kad bih nas 3 se skupilo da kupi ams preko veleporodaje procicemo koliko-toliko jeftinije.No treba nazvati predstavnistvo u beogradu i dogfovoriti se,a do tad malo poboljsati portal....da ih privucemo :)

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #491 poslato: 11. Jun 2008. u 17:40 »
Ovo je napisao jedan lik sam drugog foruma, ali sam missila da ne bi bilo zgoreg da postavim ovde :)

!!! COCA-COLA ZERO !!!
U svakom sluchaju, chitam sa etikete shta se sve nalazi u ovom magichnom napitku i pronalazim sledece informacije o tim sastojcima na internetu.

1. FENILALANIN (Phenylalanine) - Utiche na luchenje SEROTONINA (hormon zadovoljstva) koji izaziva zavisnost.

2. FOSFORNA KISELINA (Phosphoric acid) - E338 - Smanjuje gustinu kostiju, jer vezuje kalcijum i magnezijum i stvara soli koje se ne apsobuju. Takodje izaziva bolesti bubrega, kao i stvaranje kamena.

3. NATRIJUM CIKLAMAT (Sodium cyclamate) - E952 - Veshtachki zasladjivach koji je 1969. ZABRANJEN, jer je otkriveno da formira kancerogenu materiju u organizmu.

4. ACESULFAM K (Acesulfame potassium) - E950 - Veshtachki zasladjivach za koji se tvrdi da nije dovoljno testiran pre pushtanja u upotrebu i za koji se sumnja da je kancerogen.

5. ASPARTAM (Aspartame) - E951 - Sumnja se da je shtetan za mozak i da izaziva tumor. Na stranama wikipedije mozete prochitati o ostalim nezeljenim posledicama kao i o sumnjivim okolnostima pod kojim je ovaj zasladjivach prihvacen kao "bezbedan".

6. KOFEIN (Caffeine) - Ok, ovo svi manje-vishe znaju, izaziva zavisnost bla bla...

7. NATRIJUM CITRAT (Sodium citrate/Trisodium citrate) - Ovaj "regulator" ukusa je ustvari anestetik (za jezik) i antikoagulanta.

(mogu misliti kakav je ukus kole bez njega)

8. NATRIJUM BENZOAT (Sodium benzoate) - E211 - Konzervans, koji moze da reaguje sa Vitaminom C i formira Benzen, chija su kancerogena svojstva poznata. Takodje utvrdjeno je da ova hemikalija izaziva celijsko oshtecenje, jer utiche na DNK mitohondrija. 2007. je otkriveno da natrijum benzoat (E211) izaziva hiperaktivnost i smanjenje inteligencije kod dece. Prema ovim istrazivanjima IQ opada i do 5.5 poena. U Koka-Koli su izjavili da ce obustaviti upotrebu E211 "chim se pronadje adekvatna zamena".

Naravno, nije koka-kola jedina koja ima ove sastojke u sebi, ali "Zero" u sebi nema nishta drugo.

katastrofa!!!

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #492 poslato: 11. Jun 2008. u 17:51 »

hehe ovo je verovatno reklama za Red Bull, ali je extra  :first:

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #493 poslato: 11. Jun 2008. u 18:49 »
:)  :)  :)

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #494 poslato: 11. Jun 2008. u 18:56 »
Istina je da je u pitanju otrov.

Naravno, potrebno je sasvim malo se razumeti u neorgansku hemiju i shvatiti ono što piše na "uputstvu", jer ljudi su se lepo zaštitili tako što su napisali čime na tretiraju.
Sve članice EU, na nekin način, "glasaju" za to da se na njima experimentiše. Naravno, niko od nas to ne zna, ali naučnici "imaju pravo" da na nama exsperimentišu, ubacujući razne promene u lekove, napitke, uopšte međunarodnu potrebu za zadovoljavanjem osnovne fiziološke potrebe kao što je glad, kao i razlike u dodacima lekova (koji su neophodni za lečenje).

Veoma često možemo primetiti da na etiketama piše "Emulgator", ili "dodaci" itd. Obično se obeležavaju šiframa. Neki ljudi koje poznajem su nakon popijenog jogurta sa novim dodatkom, imali strašne glavobolje, a i sam sam ih primetio pijući kolu ili neki drugi sok.

Nakon nekog vremena, ljudi će se obraćati lekarima, lekari naravno zapisuju uredno sve nalaze, pravi se statistika i svakako, dolazi se do rezultata: na šta ljudi reaguju i kako. Ovo nisu promene koje ubijaju odmah, ali može to da se desi kroz nekoliko generacija, ili da se utiče manje ili više na neko podneblje.

Naravno, sve ovo ste već znali.

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #495 poslato: 11. Jun 2008. u 19:02 »
Sumnjam da će ti dati popust. Jedino da to radi neka firma u kojoj neko od nas ima prijatelje (i to DOBRE). Jer posao je posao. Malo njih su entuzijasti. Ja im ne zameram. Ali ne verujem da će dati popust.

Takođe sam za što se ovoga tiče. Svakako, ideja je i u mene da nabavim neku stanicu i pridružim se. Za sada, ništa od toga, jer sam već poručio sijaset elektro opreme za moja radio astronomska istraživanja (koja su već naišla na toliko neočekivano veliki odziv, da neprestano pišem radove za razne časopise, naročito u Hrvatskoj, Sloveniji, Nemačkoj i kod nas).

Ali, o tom po tom. Voleli bismo sve odjednom hehe... :)

Van mreže jocozr

« Odgovor #496 poslato: 11. Jun 2008. u 19:22 »
pa u pravu si nele.....Ali evo jos sta bi bilo dobro.
Ni ti pregovori nam ne vrede ako se neskupi bar troje nas da hoce da kupi AMS!Zato se prvo mi dogovorimo,pa ako bog da idemo u pregovore tamo jula,avgusta....nadam se da ces nam se i ti prikljuciti u mrezu AMS,do karaj godine...ako ne ondah tokom zime 2009!
:)

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #497 poslato: 11. Jun 2008. u 19:50 »
Eh, šta da ti kažem... "raširiti" se na razne oblasti je preveliko prokletstvo :) I ja se nadam da ću vam se pridružiti u svemu tome i direktno. Za sada, moje "direktno" je van onoga što redovnu meteorologiju zanima.
Otud ne verujem da će to biti uskoro... jer ovo u šta sam zagazio ponovo, toliko je veliko, da ide unedogled. Ali, ja tako i volim :)

U svakom slučaju, trudiću se da vas oabevštavam o nesvakidašnjem :)

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #498 poslato: 01. Jul 2008. u 00:56 »
Alo pa sta bi sa temom chat?
Sta radite ekipa?  :)
Mene nesto nema ovih dana ali od petka sam opet onaj stari.  ;)

Milose kako prosao prijemni?

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #499 poslato: 01. Jul 2008. u 01:10 »
aj na msn
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.