Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743362 puta)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
Odg: Chat
« Odgovor #580 poslato: 07. Jul 2008. u 10:27 »
Joe, čestitam! Samo napred! Kad će ta baza za diplomski? ;) Jedva čekam... Ima da bude looodilo od rada!
Ja svoje rezultate očekujem danas... :pop:
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #581 poslato: 07. Jul 2008. u 12:50 »
Hehe... lokal Sex i grad... kao diskoteka na otvorenom uvece... nije film :)

znaju ljudi na cemu da uzmu kes, hehe :)
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #582 poslato: 07. Jul 2008. u 15:57 »
Heh, još dva dana u exilu... do usmenog!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #583 poslato: 07. Jul 2008. u 20:34 »
Samo napred Pedja...drzim pesnice :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #584 poslato: 08. Jul 2008. u 08:47 »
Samo napred Pedja...drzim pesnice :)
Tnx Brandzi!

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #585 poslato: 08. Jul 2008. u 10:34 »
Dolazim Peđa sa navijačima ispred faksa.  :hii Navijaćemo za tebe, ja ću biti vođa.  :)

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #586 poslato: 09. Jul 2008. u 16:04 »
Da vam se javim ljudi da se možda do ponedeljka uopšte neću pojaviti na forumu. Prognozu sam probao da uradim dosta unapred, e sad koliko će pouzdana biti pojma nemam, verovatno hoće jer nije teško vreme za prognozu narednih dana.
Radim na EXITU kao šanker. I to u četvrtak 18 sati, od 15 do 9 ujutru. Ostale dane dolazim dva sata kasnije pa ću raditi 16 sati dnevno. Sve u svemu slobodno vreme moram maksimalno iskoristiti za spavanje, pa se vidimo u ponedeljak.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #587 poslato: 09. Jul 2008. u 16:26 »
Evo mene, stigao iz akcije. Položio sam i usmeni ( 8 ). Sada ću biti malo viš ena forumu, a onda gruvam za septembar!
Hvala svima, navijačima i ostalima koji su bili uz mene. Posebno veliko hvala Snowflake za svesrdnu i nesebičnu pomoć, kao i stepigu. Ljudi, sjajni ste! Verujem da će biti prilika za oduživanje!

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #588 poslato: 09. Jul 2008. u 16:29 »
Joe uživaj u Exitu koliko uspeš pored tolikog posla!
Ptprince čestitke na položenom ispitu. Napuni baterije pa u nove studentske pobede ;)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #589 poslato: 09. Jul 2008. u 18:34 »
Svaka čast Peđa !!! :D

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže beket

• **
« Odgovor #590 poslato: 09. Jul 2008. u 18:48 »
ama, ko je sad pa taj Pedja ???

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #591 poslato: 09. Jul 2008. u 19:07 »
Svaka čast ptprince!! :) Pratim i ne komentarišem, a mislim se... ima da položiš to bez problema :)

Van mreže Boda Tajson

• Administrator
  • Starost: 41
« Odgovor #592 poslato: 09. Jul 2008. u 21:28 »
Cestitke Pedja! Sad samo isti postupak primenis na preostale ispite i faks je gotov dok trepnes :)
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #593 poslato: 09. Jul 2008. u 22:22 »
Svaka cast Pedja!!! Nismo ni sumnjali u tebe! :)

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #594 poslato: 09. Jul 2008. u 23:45 »
Cestitke Pedja... Joe uzivaj na exitu, nadam se da si spojio lepo i korisno (ako 16 sati dnevno rada moze da bude lepo). Inace meni je ostalo jos 5 ispita do kraja fakulteta, nadam se da cu do Nove Godine diplomirati.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #595 poslato: 10. Jul 2008. u 10:41 »
ama, ko je sad pa taj Pedja ???
Ama ja! ;)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #596 poslato: 10. Jul 2008. u 10:49 »
Hvala, drugari... Hvala svima!
Juče, kako sam došao s posla, odmah sam odložio Osnove matematičke fizike, otišao po pivo i tonik (ko šta pije), opustio se par sati, pa sam izvadio Matematiku 2 i Parcijalne diferencijalne jednačine. Uh, biće luto... Ali znate i sami, kada dođe uspeh, prosto se dalji rad sam nameće, jer je želja za ponovnim uspehom još jača.
Septembar uopšte nije tako daleko... Ta dva ispita su mi za uslov u treću, a da očistim drugu treba da dam još dve fizike. Nije ni malo ni lako, ali sada sam već u priči, i teram dalje!
Inače, mali apsurd. Pošto sam povratnik na fax, juče sam, posle gotovo 18 godina, ponovo očistio prvu godinu studija! Ne znam nikog ko je do sada dva puta čistio istu godinu studija! Šta vam je vremenski razmak... :lmao:
Ah, da, nakupilo se poslova i na poslu... ali sada je sve lakše, kada je pritisak popustio. I temperatura, nego šta! Mozak više ne ključa...

Dolazim Peđa sa navijačima ispred faksa.  :hii Navijaćemo za tebe, ja ću biti vođa.  :)
Joe, popili bi sada nešto kod tebe na Exitu, a ja bih poveo istu grupu navijača u to ime!

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #597 poslato: 10. Jul 2008. u 12:29 »
Bravo majstore! Čestitke Peđa samo napred.

Još jednom da vas pozdravim, čujemo se od ponedeljka. Vidimo se na dance areni.

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #598 poslato: 10. Jul 2008. u 12:56 »
Hej Joe gde radis na exitu? Ja cu danas probati da udjem, a 100 % sam tamo u petak i subotu (jeeeeej). Ici cu najverovatnije sa Marijom. Znaci nisam imala neku zelju da idem do pre nedelju dana, a sada me lupilo....ala cemo se zezamooooo :)

Btw da li je neko za kaficu? Upravo sam stavila....

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #599 poslato: 10. Jul 2008. u 13:07 »
Radim na dance areni, sank na koji naleces kada silazis desnim stepenicama sa main stage-a.