Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743360 puta)

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
Odg: Chat
« Odgovor #620 poslato: 15. Jul 2008. u 09:17 »
Pa tako je to kad se radi Joe
Pogotovu tim tempom kojim si ti radio
Samo lagano Odmori se Vreme ti ide u korist Uživaj u svežini

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #621 poslato: 15. Jul 2008. u 09:49 »
Im back!!!

Pa velkam bak, Džo!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #622 poslato: 15. Jul 2008. u 10:19 »
Sta da ti kazem Joe, Marija i ja smo pokusale da te nadjemo nismo uspele. Jbg, nisam isla na Happy Novi Sad, neka moja ekipa je isla, ali meni se nije slusao taj program. Nije bitno gledamo se na nekom pivu!
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #623 poslato: 15. Jul 2008. u 10:51 »
Da inače moj šank je bio šank sa najvećim prometom pića na celom exitu od svih 26 šankova.  :first:
U proseku smo prodavali oko 6000 litara točenog piva. Isto toliko gazirane i negazirane vode (stim što je gaizaran voda neverovatno slabo išla u odnosu na negaziranu). Energetskog pića isto dosta. Najmanje su se prodavali sokovi. Ko još ta gazirana sranja pije kao što su kokta i jupi?  ???
Zanimljivo, jupi soka smo prodali samo 66 litara prvo veče.  :o
Ja sam na veče točio i 700 litara piva. To je 1400 čaša piva sam točio na veče. Buradi su bili od 30 i 50 litara. Pa sada vi računajte koliko sam čaša piva natočio za četiri dana i koliko buradi manjao, pored toga što sam brojao za popis pre i posle rada šanka, punio frižidere i dodavao šankerkama porudžbine.  :o

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #624 poslato: 15. Jul 2008. u 11:56 »
Uvek sam kontala kao da pokusam da radim na exitu ačli sam skotala da bh ipak radije da tamo budem samo gost. Mnogo je lepse :) Iskreno mislim da su napravili samo frku sa onim tokenima. Prvo je guzva dok kupis tokene, a onda dok ne uzmes cugu. Pogotovo u areni. Inace sve ostalo je super odradjeno.
Samo mi je žao onih cura u kampu, na koje je pala grana. :( a cula sam da je i juc ujutro pala jos jedna grana i da su neke cure iz Britanije lakse povrdjene...užas ;(

Van mreže Nele

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #625 poslato: 15. Jul 2008. u 22:07 »
Da, ovo leto ćemo izgleda pamtiti po nesrećama na žalost.

Znači bilo je ludo na exitu... baš mi je žao što nisam mogao biti tamo... grozničavo sam "pripremao teren" da budem slobodan, ali... biće valjda neki drugi put.

Van mreže Snowflake

• *
« Odgovor #626 poslato: 17. Jul 2008. u 15:35 »
Evo mene, stigao iz akcije. Položio sam i usmeni ( 8 ). Sada ću biti malo viš ena forumu, a onda gruvam za septembar!
Hvala svima, navijačima i ostalima koji su bili uz mene. Posebno veliko hvala Snowflake za svesrdnu i nesebičnu pomoć, kao i stepigu. Ljudi, sjajni ste! Verujem da će biti prilika za oduživanje!
Evo, da ti i ovako, javno, čestitam  :first: (sa zakašnjenjem, ali opravdanim).
A pomoć je uvek tu, kad god da zatreba. Don't worry    :smartass:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #627 poslato: 17. Jul 2008. u 15:50 »
Vidim, našla si poruku! Hvala još jednom. Idemo, akcija!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Stormetta

• *
« Odgovor #628 poslato: 19. Jul 2008. u 06:25 »
Dobro jutroooooooo!!!

Hajde, budjenjeeeeeeee spavalice!!!!! :) :) :)
Teske se kiše spremaju
Kroz tvoj se prozor samo jablani vide
Nad gradom munje sijevaju
Uzalud pitaš tko ide... Uzalud pitaš tko ide... Uzalud pitaš tko ide...

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #629 poslato: 19. Jul 2008. u 12:19 »
Jutro...e vala jesam spavalica, strashno :)
ti si bome rano ustala, svaka cast :)
Evo ja upravo stavljam kafu, hoce li neko da mi se pridruzi?

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #630 poslato: 19. Jul 2008. u 15:02 »
Ja evo, upravo, položio vožnju. :D

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Brandzi

• **
« Odgovor #631 poslato: 19. Jul 2008. u 16:18 »
OOOO pa CESTITAM!!! Puno srece i voznji i pazi sta radis :)

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #632 poslato: 20. Jul 2008. u 01:19 »
Evo ja konačno danas za kopmjuterom. Čitav dan bio mi je bio ispunjen. Ja, inače, računam koliko mi je dan bio iskorišten po tome koliko sam vremena proveo za kompjuterom. S obzirom da sam danas ukupno bio pola sata, današnji dan bih mogao nazvati potpuno ispunjenim. :)

Inače je danas forum strašno neaktivan. Nadam se da će nas ova promjena vremena što nailazi malo aktivirati...

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #633 poslato: 20. Jul 2008. u 08:42 »
Cestitam za polozenu voznju! Nek je sa srecom.

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #634 poslato: 20. Jul 2008. u 11:01 »
Hvala. :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #635 poslato: 20. Jul 2008. u 14:13 »
Srdačne čestitke Milose za položen vozački! :)

Sada samo pronađi dobar Suzuki i onda... "Tokio drift" :) Ako budu trebale instrukcije kako da spališ gume za pola sata, tu sam! :)

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #636 poslato: 20. Jul 2008. u 16:16 »
Cestitke i sa moje strane Milose...
Citat
Sada samo pronađi dobar Suzuki i onda
Alfa ili BMW nikako japance... salim se... to je ustvari moj izbor... ali mislim da je najbolje da pocnes sa nekim slabijim autom za svaki slucaj, dok se ne uhodas.

Van mreže Nele

• **
« Odgovor #637 poslato: 20. Jul 2008. u 18:26 »
Alfa i BMW su slabašni za drift.... tj ne idu nikako. Probao dok sam vozio reli u mladosti :)

Alfa je dobar izbor, ali ne za jurcanje. Oni su izgubili ono što su imali nekada. Naime, sedamdesetih i osamdesetih godina, dok je moj ujak vozio BMW-2002 i Ford Kapri, vožene su trke po inostranstvu koj su pratili. Pričao mi je da su svi sa oduševljenjem odlazili da vide Porše... onda se pojavi Alfa sa svojim modelima koji izgledaju sasvim uobičajeno, i ubedljivo pobedi.
Ovo su poznate stvari za ono vreme i takođe je poznato da je smenom konstruktora, Alfa postala zaista jako dobar automobil, ali više ne za ono za čega je nekada služio... za ludovanje! :)

A japanci su za drift idealni... kratki, osovine predviđene za neverovatan (kako oni kažu), "leteći aksijalni napor", tako da se vrte u krug savršeno... fina zabava. najbolja zadnja vuča koju sam video (u kanalu i na drumu :) ).
Od BMW-a, najbolje što sam vozio je stari, serije 7. Četvorogrli karburator, šest cilindara kao dunst-flaše širokih, mehanika koja uključuje po potrebi po jednu diznu na karburatoru... 3000 kubika... menjač sa "kick down" opcijom (ovi današnji mladi i ne znaju šta je sve to hahaha.... :) ) i mogućnost ugradnje turbo kompresora za dizanje napona na cilindrima.
Promeniš svih pet brzina za 100m :) Ide kao zver, ali i troši nenormalno...

Noviji BMW je nestabilan... bar po meni. Probao sam bratov dok ga je imao... spušten, nadograđen... izgleda ludilo! Pokušavajući da malo na silu obilazim kamione na neugodnim putevima, isto tako neugodno me je iznenađivao, jer mu "dupe" šeta pri pojačanju gasa (pliva). Ovo je rešeno kasnije, tovarenjem nekoliko džakova cementa u gepek :)

Jugo je iznenađujuć takođe. Ovaj što sam vozio (i slupao), ima 140KS... radi ih CUBI u NS-u. Motor radi super, a sređen je tako, da bi ga držao u sobi :)
Ni jedan konvencionalni auto ne može stići jugić za reli. Probali smo sa BMW M3. Mada... možda je u pitanju ono poznato: "it`s not the ride - it`s the rider" :)

Naravno, Miloše, nemoj da se zaneseš :)

Van mreže jocozr

• Starost: 30
« Odgovor #638 poslato: 20. Jul 2008. u 18:37 »
Svaka cast Milose!

Van mreže pavlovic

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #639 poslato: 21. Jul 2008. u 00:53 »
Čestitam na položenoj vožnji Miloše!
E pa društvo,pozdravljam vas,sutra u 7.50h krećem u bestragiju zvanu Bučumet,nema me do 1. avgusta.Nadam se interesantnom vremenu.I da pitam nešto što mi se čini malo nemoguće:baba i deda su pre oko 30 godina doživeli sneg krajem maja u Bučumetu.Kažu ovako-bili su u Šumce (najviši zaselak iliti maala Bučumeta na 770 m nadmorske visine),naišao je crn oblak sa Radana,počeo sneg,sve u krpetine-kako baba moja kaže,padao dva tri minuta,oblak otišao,granulo sunce.Kažu,nosili su taj dan kratke rukave-znači bilo je 20 i više stepeni.Jeste da je Radan čudnovata planina,al šta vi mislite o tome?