PROCITAJTE OVO DO KRAJAE sad moja tuzna prica,koja je pocela jos juce
To je u vezi odlaska u BG,na dan zavoda 26.09...Ljudi sa GMS Zrenjanin ocigledno nemaju razumevanja
prema mladim meteorolozima.Oni ce ici za Beograd,i danas sam se uputio pravu na stanicu bilo je to danas oko 17:50h
Pokucao sam,i zamolio sefa da me povedu....Ja:"Sefe dosao sam da vas nesto zamolim"
Sef:"Sta hoces'?
Ja:"Da li mogu da idem sa vama u Beograd,dobicu pozivnicu i od direktora?"
Sef:"Ma nemoj ni da pomislis na to" (okrenuo je ledja,i otisao)
To je bilo neverovatno,sve sam ocekivao ali na ovo nisam bio spreman.Tresnuo sam dole,mislim pao! (ISTINA)
On se vratio jer je vidio da lezim,i poceo tu nesto da mi trtlja.Kako on nece ici i da pitam nekog drugog.
Prethodno sam saznao da ce ici on i jos jedan radnik,koji me je uputio da pitam sefa.Skontao sam da laze,i onda sam ja okrenuo ledja.
On je spominjao i kako je pricao sa nekom nacelnicom koja kaze da mi tamo nije mesto,a direktor ce me pozvati tako da mu nisam verovao i idalje neveujem.Svi ljudi bi se obradovali,to znam provereno. ;)Pricao sam sa mnogim licnostima iz zavoda Tako da verovatno necu ici,necu pricati o kartama,o projektu za AMS.Necu upoznati licnosti ove nauke,i mnoge druge....
Necu nauciti nesto novo....
Sada sam totalno obeshrabren po ovom pitanju....sta da radim??