Srecan 8. mart
To za majstore je uopshten sluchaj shto kaze genchic. . . ne mozesh ih ostaviti same!
A ovo za zene i njihova prava barem shto se tiche evrope, amerike, azije, pa i juzne amerike, tj gde god postoje iole ozbiljna civilizacijska kulltura, prava zena i mushkaraca su potpuno jednaka i ne vidim vishe svrhu proslavljanja 8. marta. Mozda i mi mushkarci treba da proslavljamo vreme kada smo izashli iz matrijarhata i stekli jednaka prava
Po meni, trebalo bi se pozabaviti time da osobe sa invaliditetom u Srbiji nemaju gotovo nikakva prava a kamo li priblizno jednaka. . . ZENE su sva svoja prava ostvarila. . .
Da se osvrnem samo na zensko pravo glasa koje dugo nije postojalo u nekim zermljama. . . Evo na primer ja kada pitam moje drugarice za koga biste vi glasale na izborima one kazu u 98% sluchajeva citiram: Joj pa ne znam(smeh) meni je onaj Tadc sladak nekako a onu dvojicu ne mogu da gledam ochima(nazivaju ih radikalima,a verv. ni ne znaju da nabroje 5 stranaka u Srbiji) ali kazu izaci ce na izbore fore radi. . .
to me mnogo nervira,glasaju za nekoga na izborima jer im je sladak,a izlaze na izbore radi fore
I onda se ja piatm shto nam je ovako u drzavi
Sa druge straene i potpuno suprotan primer, mada mislim da je u velikoj manjini je Angela Merkel treci chovek planete! Shto dokazuje zenske sposobnosti. . . Ali problem u Srbiji je to shto je glavni cilj preko 50% devojaka kopiranje grand zvezda,izlazak u grad i udaja do 23 god i onda normalano kada su im to glavne ambicije,nikakav drugi odgovor se ne moze ochekivat,i kada postavite pitanje devojkama sa pravom glasa, u tom uzrastu, od onoga koji sam ja dobio od velike vecine. . .