Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 806852 puta)

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
Odg: Chat
« Odgovor #2540 poslato: 28. Avgust 2013. u 19:33 »
Zna li iko od forumaša za neki dobar put u našoj zemlji ?  ;D Pod tim ''dobar'' mislim da je kolovoz u dobrom stanju,a da pritom nije previše preopterećen noću  :?:

I da,najbitniji uslov-da je pravac !

Kod mene na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac,postoji od Novog Sela pa do Štulca pravac...ali je rizično,prometno je ipak a i solidno je naseljeno.

Želimo ja i stric da sa automobilom (Bentley continental GT) dostignemo brzine do 250 km/h.  :) Samo ne bih želeo ničiji (pa i svoj) život da ugrozim.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Vladimir

• Starost: 32
« Odgovor #2541 poslato: 28. Avgust 2013. u 20:08 »
Jedino deonica auto puta do Nisa n.p.r,svi lokalni putevi su rizicni.Tu bi trebalo da imas najbolje uslove da to izvedes.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #2542 poslato: 29. Avgust 2013. u 09:59 »
Želimo ja i stric da sa automobilom (Bentley continental GT) dostignemo brzine do 250 km/h.  :) Samo ne bih želeo ničiji (pa i svoj) život da ugrozim.
Navak staza

Van mreže Kimi

• Moderator
« Odgovor #2543 poslato: 29. Avgust 2013. u 11:40 »
Odlična stvar,Steff ! :) Nisam znao za ovo,hvala ! :D

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 106
« Odgovor #2544 poslato: 29. Avgust 2013. u 17:58 »
Možda će nekome biti interesantno:

http://www.meteorologicaltechnologyworldexpo.com/

Van mreže Profiamater

• Moderator
« Odgovor #2545 poslato: 17. Septembar 2013. u 19:16 »

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2546 poslato: 17. Septembar 2013. u 19:25 »

ih, jaka stvar, s godinama se svima lepi... :(

ali respekt za tehnologiju - to se barem smanjuje  ;)

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #2547 poslato: 18. Septembar 2013. u 12:48 »

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
« Odgovor #2548 poslato: 18. Septembar 2013. u 15:20 »
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=18&nav_category=206&nav_id=754906

Како ли је било овим људима  ???

Idem tim vozom barem svaka dva mjeseca, lični rekord mi je svega 16h, i to mi je bilo neizdrživo. :) Ne mogu ni da zamislim još toliko...

padavine u februaru 2025:
AMS Miljakovac 21.0mm
prosek (Vračar) - 43.5mm

padavine u martu 2025:
AMS Miljakovac - 70.4mm
prosek (Vračar) - 48.7mm

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #2549 poslato: 18. Septembar 2013. u 16:24 »
Такође путујем врло често возом, неколико пута сам ишао из Пожеге до Бара и увек су путовања била по 10 часова,последњи пут у августу и преко тога, јер је воз ударио у краве.  :D

Од Пожеге до Београда сам пар пута путовао и по 6-7 сати, што је заиста неиздрживо, али се бар скоро за џабе возимо возимо пругама.  :D

Van mreže sale pn

« Odgovor #2550 poslato: 18. Septembar 2013. u 20:50 »
Ja vozovima izbegavam da putujem. Poslednji put sam vozom putovao do Nisa pre tri godine i od tada sam rekao vise nikad, pa makar placao i troduplo skuplju autobusku kartu. Toliko prljav vagon tada u zivotu nisam video, smucio mi se i put i sve. Nasa zeleznica je u katastrofalnom stanju, na nekim deonicama vozovi prosto mile zbog ostecenih koloseka.

Van mreže Profiamater

• Moderator
« Odgovor #2551 poslato: 18. Septembar 2013. u 22:36 »

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #2552 poslato: 29. Septembar 2013. u 10:30 »
Sve pohvale za Gabesza i njegov avatar, pravo osvezenje na forumu.  :super:  :rofl:

Van mreže Profiamater

• Moderator
« Odgovor #2553 poslato: 29. Septembar 2013. u 10:32 »

Van mreže ssoney

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #2554 poslato: 29. Septembar 2013. u 10:54 »
Zna li iko od forumaša za neki dobar put u našoj zemlji ?  ;D Pod tim ''dobar'' mislim da je kolovoz u dobrom stanju,a da pritom nije previše preopterećen noću  :?:

I da,najbitniji uslov-da je pravac !

Kod mene na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac,postoji od Novog Sela pa do Štulca pravac...ali je rizično,prometno je ipak a i solidno je naseljeno.

@Kimi, jesi li probao to da izvedes sa Bentlijem?

Van mreže Kimi

• Moderator
« Odgovor #2555 poslato: 29. Septembar 2013. u 12:17 »
Ostavili smo to za njegov sledeći dolazak.

Ovako po lokalu najbrže sto smo dostigli je 240 km/h,ali je to u njemu bio pravi pakao jer se nakon 220 km/h bukvalno svako milimetarsko udubljenje na putu oseti.Ovako do nekih normalnih 150 ne oseća se ništa,čak i deluje kao da ide 3x sporije. :D

Jutros sam inače imao neverovatnu sreću.Dok sam šetao kuče neprimetno mi se nakačio na duks stršljen (a ove godine ih je puno puno,baš kao i osa).I ja ušao u kuću,seo za komp,jednu ruku na miš stavio a drugu ko zainat stavio tu oko stomaka.I ja osetim kako mi nešto mili (a ne gledam šta je,pomislih muva) i ne obratim pažnju...posle 5-6 sekundi kada sam osetio da mi se skonilo sa ruke ugledam ogromnog stršelja,kojeg sam posle brzo ubio.Da sam ga ugledao odmah,verovatno bi instiktno pokušao da ga otresem sa ruke i on bi me ujeo :-[

Dakle stršljen nikada ne ujeda ako nije nečim izazvan. :D

Van mreže Nikola994

• *
  • Starost: 31
« Odgovor #2556 poslato: 30. Septembar 2013. u 11:10 »
Voleo bi da je tako bas,ja sam isao iz prodavnice onda kad je bilo najtoplije vremei i u hodu dok sa isao nasprama menese zaleteo u udario umoje celoa na to isto mesto me ujeo posle samimao neke koplikacije sa kozom al proslo,opet nisam ga ja izazvao neka gleda gde leti  :nelupaj: :lmao:  :D :D :D

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2557 poslato: 01. Oktobar 2013. u 17:25 »
danas oko jedan krenem ja na neki prijem... malo kasnim, iz minibusa ugledam kako neka baba pada na pešačkom prelazu kod narodnog pozorišta, usput je osmotrim, ona maše glavom, mislim se - hm, baba... okrenem se za njom, ali tad se upalilo zeleno svetlo na semaforu i ja kao žurim... ooooooops! pala i ja - na sred pešačkog prelaza, tog istog! ruka na koju sam se dočekala skroz crna, leva nogavica pantalona isto -

neko me je podigao, neko mi dodao maramicu, stojim već na trotoaru i gledam taj pešački prelaz, kola prolaze normalno... kad se upalilo zeleno - opet je neko pao, onda su sledećem već s druge strane počeli da viču da pazi, hodali su kao po ledu -

neka budala je istresla iz svog vozila nekakvo ulje, mazut, ne znam šta... kreten!

noga me sve više boli, jedva sam se dogegala do kuće, taksista čak ponudio da me nosi, kaže da je video da je tamo klizavo, ali hodam još uvek: kupila sam usput zavoje i gel za uganuće, valjda neće oteći :(

posle mi kolega javlja da je i on posle pao tamo negde kod pozorišta, iako je već čuo moju priču -

Van mreže ssoney

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #2558 poslato: 01. Oktobar 2013. u 17:35 »
@beket

Nadam se da ces se sto pre oporaviti...

Van mreže Vladimir

• Starost: 32
« Odgovor #2559 poslato: 01. Oktobar 2013. u 21:00 »
Pesacki prelazi su klizavi u Bg i ovako,a kamoli ako je neko nesto bacio.Beket brz oporavak zelim.