Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743110 puta)

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
Odg: Chat
« Odgovor #3120 poslato: 02. Januar 2017. u 20:19 »

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #3121 poslato: 02. Januar 2017. u 20:37 »
 ^^ ^^

:rofl: :laught: :thumbup:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Bart

« Odgovor #3122 poslato: 02. Januar 2017. u 20:51 »
 ^^ To je bila dobra sala Tonija Krosa  :laugh:  ali legendarni Ronaldo i kako bi mnogi rekli jedini pravi Ronaldo je sjajno odgovorio  :laugh:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Sapcanin123

• **
« Odgovor #3123 poslato: 06. Januar 2017. u 18:14 »
Srecno Badnje vece i sutrasnji Bozic zelim svim clanovima foruma i njihovim porodicama!
Da ga provedete u miru,zdravlju i sreci!
Sve najbolje svim forumasima u ovoj godini!

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #3124 poslato: 09. Januar 2017. u 18:11 »
@ Kembel

Ja mislim da ovo oko "ujedinjenja" "neujedinjenja" i ostalog nije za ovde i ovaj forum, ovde ima i Bosnjaka iz BIH clanova, a i da nema opet je potpuno neprimereno. Nisam moderator, pa bih apelirao i na moderatore ovim putem, samo sto se tog dela tice. Za ostalo, svaka cast i dobro dosao!
Ti da uzmeš knjigu u šake i da pod hitno naučiš srpski jezik pa da onda ko čovek APELUJEŠ a do tada možeš da apeliraš na nekom drugom forumu. A za sve ostalo svaka čast!

Van mreže Podrinjac

• *
  • Starost: 32
« Odgovor #3125 poslato: 09. Januar 2017. u 19:19 »
Pa dobro, čovjek ima pravo čestitati šta hoće. Njegova stvar.
Hrvati vole reči da je Bosna hrvatska, Srbi da je Bosna srpska. Kako god Bosna nagrabusi, bilo sa istoka ili sa zapada. Mada ću ja reči da je Bosna država svih dobronamjernih ljudi bez obzira kojem toru pripadate, iako se danas ni Bosna ne može pohvaliti baš nekim dobronamjernim ljudima baš kao i cijeli Balkan.
Nacionalizam i religija i dalje drže Balkan pod svoj oklop mržnje. Zato su oni najgore stvari 21. stoljeća.

Ovdje sam čisto radi meteorologije. Volim je.
Prijavljen sam i na Crometeo, i ovdje, čak mislim da sam prijavljen i na crnogorskom ali ne pišem tamo. Mi da ovdje u ovoj jadnoj državi imamo meteo forum, bio bih prijavljen, ali ne. Znači nisam nacionalist.
Zima 2015/16. - 1.5/5
Zima 2016/17. - 3.0/5
Zima 2017/18. - 1.0/5
Zima 2018/19. - 3.0/5

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #3126 poslato: 09. Januar 2017. u 19:47 »
Kad zacrni oblak i krene on ne gleda niti ga zanima da li je ispod njega neki Sofronije, Podrinjac, Josip ili Skopski... Tako da... U pravu si Podrinjac  :tu: Jeb*š zemlju koja Bosne nema, što bi se nekad u jugi reklo ;-) Ziveli vi meni svi od Kredarice do Vraca pa i dalje dokle se razumemo. Srecni vam praznici štagod ko i kad slavio, a ima toga tokom cele godine!
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Bart

« Odgovor #3127 poslato: 09. Januar 2017. u 20:15 »
Kad zacrni oblak i krene on ne gleda niti ga zanima da li je ispod njega neki Sofronije, Podrinjac, Josip ili Skopski...
Bogami Sofronije kolko te promasivala proslo leto kisa cini mi se do kraj jula, nisam siguran da ne gleda dal je ispod njega Sofronije  ;) :grin: :D
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #3128 poslato: 09. Januar 2017. u 21:04 »
@ Sofronije

Na koju Vracu mislis? :grin:

@ Podrinjac

Sta ima da cestita ovde, sta se sad i ti tako ponasas umesto da stanes na stranu moju?
A pritom nisam rekao za to cestitanje, mada je i to na ovom forumu neprimereno, vec na ujedninjenja o kojima pise..odakle mu to pravo?
Mozda ovde ima i ljudi koji su izbegli iz RS i Srbije devedestih u danasnju Federaciju, kako sme tako da se ponasa, i da govori da forum ovaj drze Srbi kad znamo da nam je jadan od moderatora Madjar iz Subotice?
Ako negde nema mesta sovinizmu to je onda ovde..
zamisli da ti dodjes ovde i krenes da pises: u Srebrenici je danas palo pola metra snega, naredne godine ako Bog da da se ujedini Srebrenica sa federacijom ili slicno?

@ ciklon

Nije lepo tako da govoris ali dobro..

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #3129 poslato: 09. Januar 2017. u 21:10 »
Искрено, најбоље би било прекинути ову расправку, јер очигледно да се о политици може расправљати у недоглед.  :)

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Chat
« Odgovor #3130 poslato: 09. Januar 2017. u 21:14 »
Za sada ste kulturni i fini, ali samo da vas upozorim da su političke teme ovde strogo zabranjene. Naša misija ovde je svima ista. Bio ciklon ili ciklona svi je podjednako priželjkujemo ili od nje strepimo. Živeli.

Van mreže Mile94

• Moderator
  • **
  • Starost: 30
« Odgovor #3131 poslato: 09. Januar 2017. u 21:19 »
Ljudi manimo se toga, ne vodi ni cemu dobrom! Ovo je dokaz kako ljudima sa ovih prostora jako malo treba pa da krenu prepirke. Svako ima pravo da govori i da misli sta hoce i kako hoce, nikoga ne treba napadati zbog toga, ali ovakve stvari jednostavno niti treba pominjati na forumu koji je baziran na meteorologiji niti bilo gde ukoliko ne zelite da udjete u raspravu. Opste je poznato da se na ovakve teme uvek nadje gomila ljudi koji ne dele isto misljenje, a tako nastaju podele i prepirke, a to nije sustina ovog foruma, mi smo ovde da pratimo, belezimo i prognoziramo vremenske prilike, da ih komentarisemo i uzivamo u njima. Da se druzimo i razmenjujemo zanimljive meteo dogadjaje iz raznih krajeva sirom Balkana! I to je ono sto je najvaznije, ovaj forum bi trebao da spaja sve zaljubljenike u meteorologiju a ne da bude mesto na kome se prepire o takvim temama. Pozdrav!

Van mreže Gaara

• **
« Odgovor #3132 poslato: 09. Januar 2017. u 21:20 »
Искрено, најбоље би било прекинути ову расправку, јер очигледно да се о политици може расправљати у недоглед.  :)

+1  :laie:

Ljudi manimo se toga, ne vodi ni cemu dobrom! Ovo je dokaz kako ljudima sa ovih prostora jako malo treba pa da krenu prepirke. Svako ima pravo da govori i da misli sta hoce i kako hoce, nikoga ne treba napadati zbog toga, ali ovakve stvari jednostavno niti treba pominjati na forumu koji je baziran na meteorologiji niti bilo gde ukoliko ne zelite da udjete u raspravu. Opste je poznato da se na ovakve teme uvek nadje gomila ljudi koji ne dele isto misljenje, a tako nastaju podele i prepirke, a to nije sustina ovog foruma, mi smo ovde da pratimo, belezimo i prognoziramo vremenske prilike, da ih komentarisemo i uzivamo u njima. Da se druzimo i razmenjujemo zanimljive meteo dogadjaje iz raznih krajeva sirom Balkana! I to je ono sto je najvaznije, ovaj forum bi trebao da spaja sve zaljubljenike u meteorologiju a ne da bude mesto na kome se prepire o takvim temama. Pozdrav!

:comeon:

Van mreže mareeram

« Odgovor #3133 poslato: 09. Januar 2017. u 21:23 »
@ Mile

Slazem se, ali ajde onda da stavimo stvari na svoje mesto, taj clan Kembel je to doneo..ja sam se pobunio, upravo da se ne bi desilo ono sto si sad spomenuo,  i stojim iza toga da je sa pravom bilo..

Van mreže Mile94

• Moderator
  • **
  • Starost: 30
« Odgovor #3134 poslato: 09. Januar 2017. u 21:30 »
Svako ima svoje misljenje, razumem ja to, niti kritikujem niti podrzavam nekoga. Upravo o tome sam govorio, takve teme nisu za ovakav forum, kako sa njegove tako i sa tvoje strane. Niti ih treba zapocinjati, niti odgovarati na takve stvari ovde jer na zalost na nasem podrucju su to vrlo osetljive teme pa je bolje ostaviti stvari kakve jesu jer kada bilo ko odgovori i izrazi svoje neslaganje onda tu nastaju prepirke. Neka svako zeli ono sto misli da je najbolje za njega, pa makar zeleo i da se ujedini sa Kinom, meni ne smeta :D Slazem se, ne treba pocinjati takve teme ali ne treba ni odgovarati na takve stvari da se ne bi dolazilo do ovoga. Mare care, samo opusteno!  :grin:

Van mreže mareeram

« Odgovor #3135 poslato: 09. Januar 2017. u 21:34 »
Slazem se, ali i dalje mislim da je to trebalo opomenuti..

i dok mi o tome, u Atini ga fino snezi  :grin:

https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/atiki/piraeus/piraeus.html

Van mreže Bart

« Odgovor #3136 poslato: 10. Januar 2017. u 15:06 »
Их! што те овај малко не пљесне лопатом по грбачи па да те насити снега и зиме :rofl: :laught: :rotf:
Ti li znas engleski nesam znao da si tolko pametan... Dobro bre crpckiceljak zar ne vidis da je to moj covek od poverenja da je spreman za zime a sta da otopli pa bilo bi mu vrucina... Ova lopata je da rastera snegomrsce... Pazi se prikrada se opasno samo sa ledja da te opali zabi te u sneg i niko te nece nadje... A mi to necemo sta bi  mi bez tebe...Verovatno slavili ali o tom potom   :grin:
Ako ste se pitali kako izgleda crpckiceljak, konacno je utvrdjeno....
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=J06MdRm0WI4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=J06MdRm0WI4</a>
« Poslednja izmena: 10. Januar 2017. u 15:17 Bart »
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #3137 poslato: 10. Januar 2017. u 15:23 »
Vas dvoje me uvek nasmejete sa tim
sitnim pozitivnim prozivkama  :D Tipa ono sinoc- cuti jezik pregrizo -viidis koliki je minus :)

Van mreže Bart

« Odgovor #3138 poslato: 10. Januar 2017. u 16:03 »
Vas dvoje me uvek nasmejete sa tim
sitnim pozitivnim prozivkama  :D Tipa ono sinoc- cuti jezik pregrizo -viidis koliki je minus :)
Pero Ničić je legenda ovog foruma... Mora se ispostuje  :D  :rotf:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #3139 poslato: 11. Januar 2017. u 20:58 »
Breaking News:

Sudarili se vozovi kod Novog Sada. Više kola hitne pomoći odjurilo ka Ž stanici.  :cry:
Ne znam šta se dešava.

EDIT: izgleda velika tragedija na pruzi NS-Subotica  :cry: :cry: :cry: