Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 743183 puta)

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
Odg: Chat
« Odgovor #4460 poslato: 29. Avgust 2022. u 11:05 »
Мени боље радио у Грчкој  хром него овде, овде поново исти проблем. Кад неће затворим хром и прозор форума, па опет отворим па тако некако хоће на тај фазон 😬
Телеком Ви-фи /Теленор..

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4461 poslato: 29. Avgust 2022. u 14:40 »
Ništa, javljam vam kada provalimo šta je. Probajte da pristupate preko Tapatalk-a, jer za sada ne možemo da provalimo zašto Peri i meni radi sa svih uređaja i sa svih browsera lagano (SBB/Telenor kombinacija), a vas zeza. Još sam ja pristupao u prethodna 2-3 meseca iz 5-6 zemalja, nikad nikakav problem.

Jedino što provaljujemo da je zajedničko svima Telekom i Chrome.

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #4462 poslato: 29. Avgust 2022. u 15:53 »
Ništa, javljam vam kada provalimo šta je. Probajte da pristupate preko Tapatalk-a, jer za sada ne možemo da provalimo zašto Peri i meni radi sa svih uređaja i sa svih browsera lagano (SBB/Telenor kombinacija), a vas zeza. Još sam ja pristupao u prethodna 2-3 meseca iz 5-6 zemalja, nikad nikakav problem.

Jedino što provaljujemo da je zajedničko svima Telekom i Chrome.

Chrome na 32bitnoj sedmici otvara bez problema, na 64bitnoj nece da cuje. Ni 64bitne desetke desktop i laptop ne otvaraju ni forum ni sajt u chrome... Dakle kod mene sve sem choma na 64bitnim os ne otvara. Tj istu gresku prijavljuje. Na VIP home i mobilnom netu isto kao na telekomu,tj supernovi. Stari samsung j6 na 7.1.1 androidu radi bez problema.

Honor na androidu 10 se pozdravio i nece da cuje. Moram operu mini da drzim zbog SM.

Safari takodje radi kao sat  i na mobilnom vip netu i na wifi telekomu i supernovi..

"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4463 poslato: 29. Avgust 2022. u 21:24 »
Sofro, hvala na detaljnom izveštaju! Pravi si QA batica. ;) Javljam čim provalimo šta je.

Van mreže BataSteva

• **
  • Starost: 39
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4464 poslato: 29. Avgust 2022. u 21:28 »
 ^^ evo jos jedne pomoci . Na telefonu internet ( A1 ) nije hteo uopste da udje na forum . Bas smo ti napravili posla . Nadam se da ce neko zazaliti zbog ovoga kada izvalis sta je  :D
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #4465 poslato: 02. Septembar 2022. u 17:19 »
Два дана готово и да нисам могао да уђем на форум. Преко Теленора готово да нема теорије, а кући може повремено на Ви-фи (Телеком).
На почетку је тек повремено био проблем, чини ми се да временом све теже може да се отвори страница..

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4466 poslato: 02. Septembar 2022. u 20:48 »
Danas prvi put i ja imam problem koji opisujete preko Chrome-a na telefonu (Firefox i Tapatalk rade bez problema), tako da ću kasnije večeras probati još neke stvari kako bih ustanovio u čemu je problem.

Van mreže BataSteva

• **
  • Lokacija: Sakule - Opstina Opovo - sama granica juznog i srednjeg Banata - 50 km severno od Beograda i 30 km juzno od Zrenjanina
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4467 poslato: 03. Septembar 2022. u 06:40 »
 ^^ mislim da si uspeo . Usao sam upravo bez problema a juce nisam mogao nikako  :tu:
padavine ( kisomer ) 2022 - april 54 mm . maj  11 mm , jun 23 mm , jul 26,5 mm , avgust 73,5 mm , septembar 138 mm , oktobar 26,5 mm , novembar 50 mm ( 23.11 - 3,5 mm )

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #4468 poslato: 03. Septembar 2022. u 07:53 »
^^ Ja i dalje imam isti problem sa Chrome-om na telefonu. Tamo gde je radio do sada, radi i dalje. Tamo gde nije radio, ne radi i dalje.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4469 poslato: 03. Septembar 2022. u 14:11 »
^^ mislim da si uspeo
Nisam uspeo. :( Problem je i dalje prisutan. Javljam kada rešimo.

Van mreže BataSteva

• **
  • Uvek je vreme za vreme
« Odgovor #4470 poslato: 04. Septembar 2022. u 13:28 »
 ^^ da . Samo to jutro je dobro radilo . Preko wifia ( telekom ) ulazi posle aplikacije ocisti telefon a preko interneta telofana ( A1 ) ne ulazi nikako .

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4471 poslato: 08. Septembar 2022. u 13:58 »
Ljudi, kako vam forum radi sa telefona u prethodnih par dana?

Imao sam 2 telefonska razgovora sa podrškom našeg hosting provajdera. Kao što to obično biva kod podrške kada su u pitanju kompanije sa par miliona korisnika (a mi smo realno potpuno nebitan klijent za njih) podrška obično nije prvoklasna, makar ne ta inicijalna koju dobiješ kada pustiš tiket. 2 puta sam razgovarao na po pola sata sa 2 različita agenta i na kraju je ostalo na tome da će problem prebaciti na sledeći nivo podrške i da će mi se agent ili javiti, ili poslati mail kada problem bude rešen, ili ni jedno ni drugo. :) Tako da moram da vas cimam da proverim kakva je situacija u prethodnih par dana.

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #4472 poslato: 08. Septembar 2022. u 14:19 »
Na Safariju i dalje sve radi kao sat. Baš sam pratio i na laptopu, Edge takođe otvara sve bez ikakvih problema.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Naum

• **
  • Starost: 48
« Odgovor #4473 poslato: 08. Septembar 2022. u 14:28 »
Chrome i iOS 15 odlično. Safari takodje. Jedino reklame smoriše  :)

Van mreže Sofronije

« Odgovor #4474 poslato: 08. Septembar 2022. u 15:27 »
Upravo na chromu android posle ko zna koliko vremena. Trenutno radi na svim zivim verzijama hroma, androida i windowsa. Ali je potrebno novo logovanje. Cookies kao da su brisani a nisu. Istekli mozda.

Elem pratimo, javljamo... Svi ostali nikad problem nisu ni imali.

Provajderi mts/supernova/vip... Mobilni/kablovski/adsl/4g/wi-fi... Dosad je svaku mogucu kombinaciju ignorisao... Svuda.

"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Sofronije

« Odgovor #4475 poslato: 08. Septembar 2022. u 15:58 »
Puče na kratko kad sam ubacio postimage linkove... Tako da i dalje tipujem na oglase i neki plugin... Postimages je prilično sumnjiv jer ga koriste i za xxx... Ne znam mozda neki drugi image host...
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže dejca

« Odgovor #4476 poslato: 26. Septembar 2022. u 07:21 »
Ajd' što mi je skakala po mozgu čitavog leta, ali zar je morala i za dane Krstovdanskog vašara koji se održava prvi put posle 2 (DVE) godine... Iskreno, počeo sam da mrzim kišu  :facepalm:

A rodio li je barem kukuruz tamo kod tebe?
Napiši ko ja al  :ranting: mrzim kišu  :ranting:
:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže Sofronije

« Odgovor #4477 poslato: 26. Septembar 2022. u 08:36 »
A rodio li je barem kukuruz tamo kod tebe?
Napiši ko ja al  :ranting: mrzim kišu  :ranting:

Kiša celo leto, naravno da je rodio... Kad je nigde nije bilo ovde je padala... Trebalo bi da smo veu izašli na godišnji prosek a ima još tri meseca.
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže dejca

« Odgovor #4478 poslato: 26. Septembar 2022. u 17:27 »
Epa to je dobro, ono godišnji prosek biće možda u celoj Srbiji ali džabe kada nije pala kada treba i kukuruza nema.

Sent from my DN2103 using Tapatalk

:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže Sofronije

« Odgovor #4479 poslato: 12. Oktobar 2022. u 20:46 »
Jedno pitanje narode moj dragi... Onako, mene interesuje... (ali zaista)

Ima li nekog na forumu da veruje da KRAVE svojim gasovima (podrigivanjem i pustanjem vetrova dok vare travu) pumpaju atmosferu metanom i prave efekat staklene baste i izazivaju klimatske promene?

Ozbiljan sam potpuno!

https://www.theepochtimes.com/pill-that-cuts-down-cow-flatulence-belching-hits-global-market_4787887.html

Da li to znaci da 8 milijadi ljudi koji takodje pustaju vetrove ne pravi isti efekat? Pre neku godinu je bilo topi se permafrost i milijarde tona metana ide u atmosferu... Sad to rade niko drugi nego KRAVE!!!

Pitam... Verujete li?
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝