Meni je jedino logično objašnjenje da je vlasnik nekih bazena, akva-parka ili tako nešto. Mada taj biznis savršeno funkcioniše i na 30-ak °C, ne mora da bude 40°C.
Ali s obzirom da nikada nismo dobili odgovor, najverovatnije samo troluje. 🙂
Potpuno razumem da neko voli i leto i toplo i stabilno vreme, ali ovo je elementarna nepogoda već 2 nedelje. Grad već danima izgleda kao u doba korone i policijskog časa, napolju je samo ko mora da bude.
Mozda neko i troluje, ali meni je bilo skroz ok... kako neko moze da zeli vetar koji cupa drvece, grad koji olupa automobile, baste itd... seti je Iceovog paradajza pre nekog vremena... i citave baste - kamen na kamenu nije ostao... ni to nekom nije jasno... na kraju nije jasno ni meni... ono sto neko voli i uziva u tome i njemu je ok, to je to... ni ja ne trpim promrzline, ne volim ni onaj uzasni mulj i ladnu kisu i more komaraca kao u kanadskoj tundri... ili po sibiru... (i ja volim oluje i grmljavine i vetar naravno... i doobru snezinu i -25... i kvalitetnu vrucinu leti)...
Meni je jedno i leto i dan danas najtoplije u zivotu, a to je leto 1987 i nijedno leto da nije nadmasilo... ali tad sam mesec dana, od kraja juna do kraja juna radio u palanackoj hladnjaci i na kiseljaku da zaradim za more... uzeo samo dobru lovu tada, ali je ona ladnoca u hladnjaci, ne komore za duboko zamrzavanje vec obicne prostorije za preradu sa cini mi se 18 cinila da sve tako posle bude uzasno toplo... Klima uredjaji, kad se naviknes na njih prosto ubijaju volju da izadjes... sad odoh nesto do lidla, i tako sam se krvnicki oznojio kad sam izasao da to to nije normalno... a uredno sam izlazio, radio uobicajene stvari ovih dana... naravno, ja ne mogu da znam kako je u stanu jer stan u kome sam ziveo prvih 10 god je prakticno u sumi i prizeman... u kuci sa drvecem okolo je skroz ok.... kod mene kuci je 28 pod kosom plocom i 26 u suterenu, juznu stranu mi zaklanja ogromna breza koja drzi senku na citavom krovu i jugozapad pokriva visoka jela koja "cuva" prizemlje... itd itd...
i ne nije trolovanje... ja sam u ovome uzivao... trava je predala mec ali i red je jednom posle dobrih 15 i vise godina...
(komaraca je manje nego prosle godine, ali skapirao sam gde je bio problem pa sam uspeo da ga resim... rekoh nedge, tek kad mogu go da se prucim u krevet, meni je noc OK... a takvih je bilo samo dve... )
Ako je ovo ono sto nam sledi onda se prosto treba navici... i bolje se navici jer ne moze se otvoriti prozor i "pustiti" vreme... bolje imati znanja o "protivniku" nego se iscudjavati 'kako" ... ne mogu ni da promenim ni da izbegnem i ako kazem da mrzim ili ne mrzim opet ne menja nista... lepo sam spremio da posumim neke parcele i to cu na jesen da uradim