Niko nije ovde pominjao predaju... Ko zna, možda neko od nas (iz pozadine, s oproštenjem) se umeša u borbu za drugo mesto... I ono je vredno (nagrade), rekao bih.
Kao novom igraču, meni sve izgleda kao da su nijanse te koje odlučuju, ali i sreća ima svog udela. Međutim, kako sam ranije pisao, faktor sreće nije stalan, te će približna slika o kvalitetu takmičara biti tačnija na kraju takmičara. Napominjem da imam respekta prema svima, naročito prema dokayano dobrima.
Evo jednog sjajnog pirmera za preokret. Tackica, kao pobednik ovog kola, sada je dobio više poena nego u prethodna tri kola. Alen, koji je (bojim se) čistom srećom ub'o one Tmax u prvom kolu, nije toliko dobro plasiran kao što sam u prvo vreme očekivao. Međutim, Delibal (ili Delibalka, kako ko hoće) ima neosporan kvalitet, jer je već dugo u samom vrhu.
Imam ja jednu utehu za sebe. Ja sam odneo do sada najviše poena u jednom kolu (10). Iako sam nov u ovoj branši, imam i ja šta da pokažem od tog umeća. Mada ne volim mnogo prognozu, rešio sam da se okušam i ovde, jer je to pravi izazov.
Sa nestrpljenjem očekujemo naredni, peti zadatak, i kraj prvog ciklusa.
Bodo, još me boli stomak od smeha zbog smiley ilustracije tvog komentara! Sjajno!