Miloše, Transmat i Stradivari, jako mi je drago što je ovakva emisija, makar i kratkotrajna, bila prikazana. Naravno, imajući neka iskustva sa medijima, voditeljka jutarnjeg programa je svojim umećem prikazala da će još dugo ostati u jutarnjem programu, dok će vođenje neke druge emisije ostati nedostižno.
E sad Miloše, posebno mi je drago zbog tebe što će tvoja želja za studiranjem biti ne samo ostvarena, već i značajno potpomognuta stipendijom. To je više nego super! Imam prijatelja koji radi na aerodromu u Podgorici koji mi je rekao da bi bilo najpravednije da se pobedniku da posao u HMZ CG. Iako je rekao to u šali, nešto slično će se, eto, ostvariti. Ja već uveliko pripremam materijal za tvoje studiranje u BGDu, jer sam angažovan na fakultetu, tako da ćeš imati ne samo literaturu, već i najsvežije informacije u vezi studiranja.
Transmat, ti što gledaš forum, a ne pišeš, i tebi svaka čast. Da si maturant, pa da i tebe ugostimo na studije... Ovako ćeš morati da ostaješ u kladionicama
Stradivari, nadam se da ćeš imati vremena i prilike da održiš i razviješ ovo takmičenje u jednu odličnu tradiciju!
Pozdrav svima, i učesnicima, pardon, gostima emisije, i ostalim takmičarima! :-*